hund klør men ingen lopper

hund klør men ingen lopper Anonym
hej..
min unge dansk svensk gård hund. glør sig rigtig meget. men kan over hovedet ikk finde nogen lopper på hende. alt er som det skal være.. tog halsbåndet af hende for at se om et hjalp, men det gjorde det ikke. det fortsaate bare med at glø..
hva kan det være?
skyldes? osv

det er nok manden1
Eksem: tag den til dyrlæge, for hvis den har eksem, skal den hjælpes

Allergi Simba d. 1
Vores Westie gjorde det samme for 1 års tid siden - Han fik ved dyrelægen konstateret allergi mod husstøvmider - Dette kunnehan heldigvis vaccineres ud af og er nu helt rask.

Det kan også være kostrelateret allergi - Hvis det er det kan du ved dyrelægen købe noget hundemad som tager højde for det - Det er hurtigst og billigeste løsning for at se om det bare er det der er galt.

Held og lykke.

Skab? dinofelis
Det kan også være skab, men har den hårtab flere steder på kroppen, fæller den meget og klør den på nogle bestemte steder?

Jeg tror også på allergi RiggWelter
Jeg tror, det godt kan være allergi overfor noget i foderet.

Det behøver ikke være nødvendigt at købe foderet hos dyrlægen, det kan også hjælpe bare at skifte til et andet mærke end det du bruger nu.

tak alle sammen Anonym
okay. mange tak for svarende.. jeg vil tage til dyrelæge med hende og få det undersøgt. (:

Allergi smbp
Hey

Lige lidt ekstra input...

Min mors hund klør sig også meget i perioder, for hans vedkommende er det er allergi overfor tørfoder med oksekød. Men han har også allergi overfor det der loppemiddel man kan give dem i nakken.
Tænkte at hvis du til at starte med troede at det var lopper, kunne det være at du havde givet din hund sådan en behandling.

Skab er et godt bud anonym
Vores hund har sandsynlig haft det flere gange, det har i hvert fald hjulpet på hans kløe de par gange hvor det ikk var lopper og han så har fået noget mod skab mider. Som regel går der jo lang tid før de taber hår, men det begynder ofte lidt ved spidsen af øret og indersiden af låret bla.

Tak. dinofelis
Tak:-) Det var rart med et langt mere venligt svar :-)

fodret karstenjorgensen
hej

prøv et nyt fodre evt. Sportsman pride det kan give det til din hunds krop og pæls så den ikke skal klø sig..

www.sportsman.dk
eller skriv en mail til mig.
hilsen Karsten