hunde børnehave

hunde børnehave ***
jeg læste et sted at i usa er der blevet åbnet en hvalpe børnehave sådan så hvalpene blev afleveret i "børnehaven" når menneskene tog på arbejde så de ikke ødelægger ting derhjemme. Tror i det kunne løbe rundt med en hunde brønehave i lille danmark? altså så kunne hundene slippe for at være selv hjemme i alle de timer og forældrene ville få en glad og træt hund hjem efter den har haft en dejlig dag med at lege med andre hunde. tror i det kunne løbe rundt og var det noget i ville være interesseret i hvis i havde muligheden for det?

Næh jessebel
Umiddelbart tror jeg ikke, det er et marked for en hundebørnehave i DK.

Folk som anskaffer sig en hund, og som ikke har tid til at tage sig af den, skulle slet ikke anskaffe sig en hund i første omgang.

Dyrlægerne anbefaler jo netop, at når / hvis man påtænker, at anskaffe sig en hvalp, så er det en god idé at gøre det i en ferieperiode på 2-3 uger, så man har disse uger til, at få lært hunden og kende, og få proppet lidt opdragelse ind i den, således, at den lærer at være alene hjemme i dagtiden, uden at splitte hele hjemmet ad.

Personligt ville jeg aldrig gøre brug af en hundebørnehave - synes hele ideén er plat og vidner om ansvarsløse hundeejere, og dem har vi rigeligt af i forvejen!

Hundebørnehave Skovduen
Der findes en sådanne i Hørsholm Kommune

Hundedagpleje KLF
Her i det sønderjyske er der mulighed for at få sin hundehvalp i dagpleje. Se lidt nærmere på www.hundehvalpedagpleje.dk

Mine forældres hund vil gerne være alene laddyladdy
Men nu er mine forældre så heller ikke så længe væk. Men han har det fint med at få sin eftermiddagslur en 4-5 timer om dagen og vil egentlig helst ikke forstyrres. Så har de en super glad og frisk hund når de kommer hjem tilgengæld.

Ganske vidst er hunde flokdyr og det kommer nok også an på racen, men tror hunde egentlig godt kan lide lige at have nogle timer i ro.
Ellers kan man måske anskaffe sig to hunde så de har hinanden- Men ville foretrække at have hunden hjemme i huset. Så må jeg jo bare fjerne de ting den kan ødelægge :0)

findes anonym
Der findes allerede flere hunde dagpleje centre i Danmark.
Det er en god idé, hvis hunden er bange for at være alene, og ikke kan lære det.
Sådanne hunde findes nemlig også, uanset hvad ejeren gør.
Jeg overvejede selv at få min hund i pleje, da hun var helt ung. Hun åd simpelthen huset, når hun var alene, tiltrods for alenehjemme træning fra starten af.
Heldigvis gik det over af sig selv, da hun var blevet et halvt år.
Nu ligger hun bare og sover, når hun er alene.
Så har hun det bedst hjemme i vante omgivelser.
Men så er der også drøn på, når jeg kommer hjem. :-)

Kommer an på hvor i landet du vil placerer hvalpedagplejen jelonek
Jeg synes, at ideen med hunde- og hvalpedagpleje er kanon. Jeg er selv ved at undersøge, om der er behov for en dagpleje, hvor jeg bor. Jeg tror, at der er mange mennesker, som har travlt med job, familie m.m. som gerne vil have en træt, glad hund hjem. Der kan flere årsager til, at man ønsker at anvende en hvalpe-/hundedagpleje. Fx bider min hund stadig i ting nogle gange, når hun er hjemme, selv om hun er 2½ år nu. Det kan også være, at man har lange arbejdsdage et par gange om ugen, så det ikke er hensigtmæssigt, at anskaffe sig en hund. Med dagplejen har disse mennesker jo mulighed for at få hund.
Som overskriften siger, tror jeg dog, at interessen og behovet for en dagpleje afhænger af, hvor du har tænkt dig at placere den. Hundeejere på landet har jo flere muligheder, da de fx kan lave en hundegård end hundeejere i større byer.

Hundedagpleje Berit
jeg er selv ved at åbne en hundedagpleje, og håber da på det bliver en succes.
Jeg kan tilbyde hundene at de bliver luftet flere gange om dagen og bliver socialiseret sammen med andre hunde. Gå ind på min hjemmeside og se hvad jeg kan tilbyde dig og din hund.
www.uldums-hundestue.dk
knus Berit

Det har du ret i .... Berit
der er jo folk som gerne vil have hund og familie og karriære. Hvorfor ikke lade dem få lov til det, og så tilbyde dem en plads i hundedagplejen til deres 4 benede venner. Jeg åbner selv en hundedagpleje i uldum mellem vejle og tørring.
Gå ind og kik på www.uldums-hundestue.dk
hilsen fra Berit og hundene

Hunde dagpleje i Aalborg-omr.? Betinna
Hejsa!
Det lyder som en god ide med en hunde dagpleje.

Er der nogen der ved om der findes et sted ved aalborg området?

Mvh Betinna

Synes ikke Tulle-rulle
Synes ikke du skal være så dømmende overfor andre hundeejere!!! Ja, det er rigtig at der desværre er mange i danmark, der ikke burde have lov til at have en hund.

Men at du kan synes det er palt og at det vidner om ansvarsløse hundeejere er jo plat at skrive!!!! Jeg har selv haft hund i mere ind 20 år. Og synes ideen med en hundebørne er en rigtig god ide, så længe, dem der har den, har styr på det!!!!

Folk som væler en hundebørne er ikke dårlige hundeejere. Men det er de færeste mennesker, som kan være sammen med deres hund 24 timer i døgnet. Nej ,det er rigtig. Hvis fold ingen tid har overhovet. så nej, så burde de IKKe have hund. Det er rigtig. Men andre, som er væk 7 - 8 timer om dagen. Og ellers tager sig af sin hund. Dvs. aktivere den - mentalt osv.. Dvs. er sammen med deres hund når de ikke er på arbejde. Er ikke dårlige hundeejere!!!

Hvis du lige tænker over - tror du din hund synes det er sjovt bare, at ligge 6 - 8 imens du er på arbejde eller lign. Eller tror du at de hellere ville være et sted, hvor de blev aktivere ( dog ikke hele tiden)????

At jeg i chock over, at du kan synes man er en ansvarsløs hundeejere, fordi man vil benytte en hundebørnehave.. Synes du så også at menneskebørnehaver er platte????

Tænkt også bare på alle de andre, der er blevet stjålet fra folk private hjem!!!!! Desværre er det en virkelighed her i år 2008!!!!

Bare pga. det er en ordenlig hundebørnehave en super ide!!! Og man er IKKE ansvarsløs pga. man har sin hund i børnehave....

Jeg kan se det indlæg er skrevet i 2006.. Og jeg kan også se, at du har taget fejl vedr. om det er et marked i DK for hundebørnehaver!!! Da der helle tiden kommet nye til og forespørgsler om nye!!!!

Desuden bryder jeg mig ikke om dit ordvalg " proppet lidt opdragelse" ind i den nye valp... Dårlig ordvalg!!!!

Også voksehunde, seniorhunde og gamlehunde kan også være glade for, at blive passet. I stedet for , at ligge og kede sig i 6 - 8 timer.

Du mener måske man kun skal have hund, hvis man er sammen med den 24 timer i døgnet????

Man er en ansvarsful hundeejer hvis, man bruger meget af sin tid på sin hund, for det skal, hvis aktivere, hygger osv... når man er hjemme... Og at den ikke skal være alenehjemme eller blive passet mere ind 6- 8 timer om dagen. Helst kun 6 timer...

Hvordan du kan synes man er ansvarsløs, forstår jeg ikke!!!!!!

ja........ justice
jeg håber på snarligst at starte noget op ved Støvring... så hold øje. (venter på finanserne [:D] )

Selvføgelig.... miriam
det vore en supergod idé!!! På andra sidan bron har vi haft hunde børnehave i lang (!!) tid! Det undrade meg meget hvorfor I ikke har det her i danmark! Jeg ville i hvert fald anlita deg direkt!

???? kay
Det var da en mærkelig holdning at have.
Det vil sige at man som forældre skal planlægge ALT inden den lille nye kommer til verden og hele dit liv skal gå i stå hvis der er nogle problemer med barnet.
Nu har jeg prøvet ALT med min hund som stadig ikke kan være alene hjemme .. Diverse adfærdskonsulenter, dyrlæger og trænere og ingen kan knække problet .. derfor har jeg været nød til at sende ham i dagpleje hver morgen indtil jeg kommer hjem, og det synes jeg bestemt er meget bedre end at lade ham være alene?! - det er ansvar!!