Hunde og katte pelses

Hunde og katte pelses mail-os
Ikke for sarte sjæle http://www.youtube.com/watch?v=ba5223yS5Rc&mode=related&search=

Vi mennesker er ikke ikke godt
guds bedste børn, vi er primitive sadister. Føj for de idioter som gør det, må ulykkerne ramme dem selv

Noget grusomt svineri komododragon
Den måde dyr behandles på i østasien er ubeskrivelig modbydelig.

I Korea koger man katte levende for at udvinde "medicinske" egenskaber af de stakkels dyr.
Er man ikke til kattesuppe er der et alternativ. Hunde som flåes levende og ristes til døde med en gasbrænder. Desto mere dyrene lider jo bedre medicinske egenskaber.

Man burde nægte at købe produkter fra disse lande før de lærer at behandle deres levende medskabninger på en rimelig måde.

Forbrugernes magt!

afmagt memmory
Mentaliteten hos disse barbarere, som udføre disse afskyelige grusomheder mod bl.a hunde og katte er vanvittige. Jeg får det fysisk dårligt og en voldsom afmagts følelse. I forvejen har jeg selv kæledyr, som jeg nyder og passer på, samt indbetaler beløb, til forskellige dyreværns organisationer i danmark og udlandet. Jeg oplever ikke artikler i dagsaviserne, hvor dyreværns foreninger/ og politiker, går effektivt ind og får stoppet mishandlingerne i de pågældende lande.
Men, som oplyst om disse grusomheder. Må man være med til at boykotte køb af pelse fra truet dyrearter, hunde og katte, og i det hele taget dyr, som ikke er blevet aflivet, på den tænkeligste og mest humane måde.

Godt indlæg Klima
men blev lige mindet om noget jeg har prøvet at fortrænge. Jeg elsker dyr og betaler til mange organisationer.
Ved du hvordan man undgår at købe produkter af dyr derovre fra ? Hvordan finder man ud af, at de er derfra ? Det er ikke alle steder det står på det produkt du køber.

Bestemt Klima
Jeg får det også fysisk dårligt af at høre om det. Støtter mange dyreorganisationer og har selv et husdyr. Det er underligt det ikke er mere oppe i medierne. Jeg mener, de fleste har da et husdyr og burde kunne forholde sig til det og reagere derudfra

Hvad har intelligensen at gøre Wilkes
med hvilket dyr vi skal holde mest med??

Jeg synes i det hele taget bare man skal lade være med at mishandle dyr som man ovenikøbet har frarøvet deres frihed. Jeg har ikke noget imod at man spiser kød, men det skal være fra et dyr der har haft det godt

svar. dyreven
grunden til, at jeg nævner grisen som et intelligent dyr er, at mange er foragede over at folk kan spise hunde, eftersom det er et intelligent dyr, ikke et man spiser.
Grisen er mere intelligent og burde derfor være lige så slemt at spise, som en hund.
Bare en oplysning til dem, der er foragede over, at nogen kan spise en sød lille hund, der kan lære at sitte og dække. Det kan grisen skam også.