hundebid

hundebid :-(
jeg vil høre jeres mening ang. hundebid. jeg blev bidt af en hund i går aftes, da jeg var ude og gå med min egen hund. så kom denne hund hvis ejermand ikke havde i snor, løb imod mig og min hund (på snart 12 år)jeg forsvarede min hund, hvor jeg så blev bidt i låret. det er 3. gang denne hund har "angrebet os" men det er først nu at det var rigtigt alvorlig.

jeg var inde og melde det på politigården og politiet vil så tage sig af det. men hvis det stod til mig, vil jeg have den aflivet, jeg vil bare høre jeres meninger, ang. aflivninger på løbske hunde.

Hunden er ejers ansvar.... ullala1
...Og denne lader ikke til at have styr på sin vaps.

Den skal i snor, omgående. Og jeg synes det er fint, og helt på sin plads, at du har henvendt dig til politiet.
Noget andet er, hvis han kunne kalde sin hund til sig, eller hvis hunden bare ville lege med din hund.
Men bidske/ aggressive hunde må ALDRIG færdes uden snor.

Ejer udviser her stor ansvarsløshed!

Ang. aflivning selv-hunde-ejer
Min mening er at det ikke er hunden der er gal på den men derimod en meget dårlig hunde-ejer, hvis man ved at ens hund ikke kan acceptere andre hverken mennesker eller dyr, bør og skal man have sin hund i snor, og evt. prøve at finde ud af hvorfor ens hund reagere på den måde!!!!!!! synes at det er for nemt at få aflivet et dyr i det hele taget... men man kunne evt. tage hunden fra ejer!!!!!!!
Dette er mit foreslag,,,
Har selv været i midten af hunde slagsmål og alle ved at hunde bider ud efter alt der kommer i nærheden, det går jo f...... hurtigt, så det er ikke sikkert at hunden har gået direkte efter dig!!!!

løse hunde dalimill
Det var en kedelig oplevelse du her har været udsat for. Men det er godt at du har anmeldt det. Der kan så ske det at du muligvis bliver kaldt i retten, for det dig og din hund har været udsat for er der sikkert også andre der har, det skulle være mærkeligt hvis der ikke ligger andre anmeldelser. Ejeren kan så få det påbud at så snart han færdes med hunden på offentlig område skal hunden føres i snor og være forsynet med mundkurv. Der er også mulighed for at hunden bliver aflivet. Jeg har selv en Rottweiler og han er altid i snor når jeg går med ham. Han er blevet overfaldet to gange af løstgående hunde den ene var en dobbermann hvor jeg indgav en politianmeldelse og måtte i retten. Ejeren blev pålagt enten mundkurv til hunden eller også blev hunden fjernet. Jeg håber det bedste for både dig og din hund. Venligst dalimill ( en hundeven )

Konsekvenser for ejeren Vuffelivov
Fuck hvor er jeg træt af at hundeejere skider højt og flot på vores sikkerhed, altså de som per definition mener sig hævet over det at have deres hunde forsvarligt sikret.

Det er ulideligt at nogle hundeejere mener at de kan gøre hvad de vil, når de lufter hund. Også jeg har været udsat for overgreb. Men det er som om de har et bræt for hovedet hvad deres ansvar angår.

Jeg mener at det du har været udsat for BØR have konsekvenser for ejeren. At du har oplevet det indtil flere gange, får mig til at mene at også andre må have oplevet denne hundeejer som uansvarlig. Ergo må et vist antal anmeldelser til politiet give et vist indtryk af den hundeejer.

Mvh Vuffelivov

Jeg havde givet ejeren et par på lampen duffy
Jeg havde aflivet hunden på stedet og derefter givet ejeren nogle på lampen

Skal hunden betale.... Vuffelivov
for ejerens dumhed? Jeg har aldrig forstået hvorfor man for en sikkerheds skyld lige nakker hunden, for så at stille ejeren til ansvar.

hvis man.... Annie1982
er klog stiller man sig ALDRIG mellem to hunde!!! Selvfølgelig skal ejeren kunne kalde den til sig... men det er lidt din egen skyld, at du blev bidt. ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG stille sig mellem to hunde!!!!!!

en tilføjelse.... Annie1982
Hvis det var to hanhunde skulle de nok selv finde ud af hvem der er stærkest hvis ulykken er ude og de er endt i en slåskamp. Værre er det med to hunhunde... de slåsser til den ene er død. Men til ejere som ikke kan kalde deres hund til sig, og stadigvæk gerne vil have, at deres hund skal have lidt frihed på gåturene... så køb en flex line. Den er super god, og hundene kan stadigvæk løbe... men man har styr på dem! De kan fås i 5m og 8m's snore... og andre størrelser også.... men det er lige dem jeg kender.

ikke enig vovse mor
vores hund er godt 12 år dvs. ingen mulighed for på nogen måde at forsvare sig, det er han alt for gammel til. Det er ganske almindelig at forsavre dem man elsker og min mand havde ikke direkte stillet sig foran den anden hund, den gik direkte til angreb på ham, fordi han ståd i vejen. Har selv haft problemmer med hunden der angreb min mand. Vi har desuden talt med andre i nabolaget og de har haft lignende oplevelser når, de har luftet ders vovser. Jeg mener selv at det ikke er hundens skyld da, den tilsyneladende fik bank i to år af den tidligere ejer. Hende der har den nu er ikke bedre, vi har set hvordan hun gang på gang har gennem tæsket denne stakkels dyr. Vil helst have at der bliver fundet et hjem med kyndige og ansvarlige mennesker til den men det er åbenbart lidt svært. Den har lidt for megen skade pga. af uansvarlighed og en eller andet gammel tanke at dyr kræver hård opdragvelse. Vi har vendtet på at hun skal kontakte os men uden resultat. Det at hun ikke hendvender sig og tror at vi så "bare" vil glæmme episoden er ikke lige frem den bedste taktik.

Løsningsforslag agility
Svær konstellation. Ejeren bør naturligvis ikke lade sin hund være løs, den følger blot sine instinkter og vil sætte din hund på plads. Ejeren er åbenbart desværre for vi andre hundejere ikke til at tale med på trods af det er sket før og politianmeldt. Derfor må du se i øjnene at han ikke kan reddes og istedet koncenterere dig om magtkampen med hunden. Køb en peberspray og fyr den af lige i hovedet på dne næste gang, jeg tror aldrig mere den vil nærme sig hverken dig eller din 12årige gamle hund igen, i er for seje set med hundeøjne.

aflivning hende selv
er min mening om sådanne hunde...............hvis det var mig der blev overfaldet ville jeg aflive den selv :) på stedet .........

ang hundebid galgovennen
Den skal have mundkurv og snor på, men det kan denne ejer åbenbart ikke finde ud af.

At forsvare sig selv og sin hund må vel være ok. Jeg går meget i træsko og har da tænkt på at sparke hvis der kommer en aggressiv hund. Har selv en halv gammel hund og der er ikke nogen der skal gøre ham noget.
Jeg er sikker på at ,et desværre nødvændigt, spark med træsko vil få den hund på bedre tanker inden den bare går til angreb på andre hunde/mennesker en anden gang

peberspray millo
Hej, til din orientering er peberspray at betraget som våben hvilket er forbudt at besidde.

Vh. millo

ang hundebid ib1
hvis du sparker en hund er det vold så pas på ikk at blive dømt for så er det en tur bag tremmer... men hva skal ellers gøre

hundebid denniz p
Det er vedtaget ved lov at hvis hunden er agressiv skal den bære mundkurv og bider den ja så skal den aflives....så godnat hund lige i fryseren...min mening om det

Aflivning Ebony
er mit eneste alternativ til en hund der farer på andre og bider. En hund må ikke bide umotiveret (tænker politihunde) og er et potentielt farligt våben hvis den allerede har snappet. Jeg blev for 14 dage siden bidt af en hund jeg skulle passe. Jeg kørte på skadestuen og manden kørte hunden til dyrlægen for aflivning. Når den har gjort det en gang kan den sagtens gøre det igen. Desværre ikke alle hunde kan gøre for at de er blevet bidere, men er de det, kan det ikke tages væk igen. Trist.

aflivning palle p
Hvad er det for noget fis at lukke ud. Som om det kunne fjerne ejerens anasvar om at man skal have styr på hvad hunden foretager sig. Det er vel ikke påbudt at alle i kongeriget skal have været på hundepsykologikursus.
Det eneste middel som findes er aflivning gennem klage til politiet og det må man så gøre.

Stivkrampe? Regitze
Jeg undskylder at det her ikke er et svar på dit spørgsmål, men jeg kom til at tænke på noget..

Skal man have en stivkrampe-vaccination når man er blevet bidt af en hund??
- måske er det et mærkeligt spørgsmål her ved den her debat, men jeg vil meget gerne vide det.. ?