Hundedækken

Hundedækken Polly
Hej
Jeg vil høre om der er nogen der er bekendt med hvike firmaer der laver nogle gode hundedækkener. Jeg leder efter ét der er meget varmt - og ellers vandtæt. Meget gerne oilskind.
Håber nogen kan hjælpe...inden den kolde vinter kommer :-(
Mvh Polly

hund asly
Hvor stor er din hund

Race Polly
Min hund er en Tibetansk Terrier - ca på størrelse med en Cocker Spaniel.
Mvh Polly

de har i alle størrelser foxy lady
hest og rytter

????? Polly
Og hvor finder jeg Hest og Rytter?? Er det en kæde, en internetbutik eller én lokal butik??? Er der nogen linkt til hjemmesider så jeg kan kigge hvad der er??
Mvh Polly

Dyrehandel og så skal du se efter.. mount
Der er en firma, der hedder petcare, de laver rigtige gode dækkener. Men du skal måle din hund fra nakken, og lige inden halen, og så bestille det hjem. Eller tage den med ned i dyrehandlen. Hvis du bor på amager, kan jeg anbefale en butik, der forhandler varer derfra. Hvis det er en hanhund du har, skal du være opmærksom på, at dem der går ind på maven, ikke laver plads til tissetrolden. Det kan iøvrigt være de ikke har så mange dækkener nu, da vi jo stadig er i august:)
Pøj Pøj.

godt det mærke Polly
Hej.
Tak for svaret og din ide. Kan se at det er et Petcare dækken jeg allerede har - oilskin men uden thermo. Der er mange fine modeller så hvis der ikke dukker ét om med både oilskin og thermo, så er der sikkert noget andet der kunne bruges der.
Jeg har familie i en dyrehandel så jeg mangler ikke kontakerne....bare navnet på det der skal bestilles hjem
Mvh Polly