Hundeepilepsi

Hundeepilepsi Karin Overgaard
Min venindes hund har haft nogle rysteture her på det sidste. Den ligger og ryster i nogle minutter og så holder det op og hunden går rundt igen som normalt.

Hun er 9 år og Golden Retriever. Hun er i super form, både fysisk og mentalt og ellers helt rask. Jeg har lovet at gå med til dyrlægen i eftermiddag. Vi tror det kan være epilepsi, men kan hunde godt få det og kan man også give dem medicin for det? Jeg ved selvfølgelig godt vi får svar i eftermiddag, men ville høre herinde af ren nysgerrighed også :-)

Krampe hos hunde kan skyldes mange ting Hundemoar
det kan være for lavt blodsukker for lidt kalk i blodet, forskellige betændelsestilstande i kroppen, forgiftning, dårligt hjerte og adskillige virusbetændelser m.m

Epilepsi rammer i reglen unghunden så de fleste får det inden de er 5.

Derfor er det nok mere sandsynligt, det er noget andet der er i vejen med din venindes hund.

Hvad sagde dyrelægen?? anonym
Hej, ved godt det er et par dage siden, men vil du ikke skrive lidt om hvad dyrelægen sagde til det?? Har nemlig selv en golden og har også oplevet han faldt om meget mærkeligt. Dyrelægen kunne ikke rigtig give en forklaring på hvad det kunne være, så det kunne være interessant at høre hvad i har fået at vide. Håber det går godt med hunden og den kan få behandling.