Hundegøen

Hundegøen millepigen
Er der nogen der kan fortælle mig, hvad man skal gøre for stoppe to naboer, der har indhegnet hver deres have, som ligger op ad hianden. De lukker bare deres hunde ud i deres haver, og lader dem gø lige alt de gider.

Mine lejere og jeg er ufattelige træt af at høre på dette gøen, jeg har prøvede at snakke med dem flere gange, de lover at stoppe det, og det gør de så i 3-6 dage, hvis vi er heldig, og så starter det igen.

Jeg har haft et godt naboskab med dem, der bor ved siden af mig, fra jeg flyttede ind for godt 4 år siden, og indtil de anskaffede hund i år, og har måtte høre på dette gøen nogle gange flere timer om dagen.

Har I nogle råd, hvordan jeg kan få stoppede dette gøen, uden at det ødelægger hvad der ellers har været et godt naboskab?

Gik engang på Mizza
kursus med en som havde samme problem som du, hun optog hundegøen og satte højtalere i åbne vinduer, vendt mod dem med hundene, satte så afspilningen i gang når der var ro og på ganske høj styrke, således at dem med hundene helt sikkert kunne høre det. Det hjalp - sagde hun - ved dog ikke lige om jeg vil anbefale denne metode, tror ærligt ikke at det fremmer det gode naboskab.
Jeg tror jeg personligt ville ringe over til dem hver gang hundene gør til gene, og så bede dem tage hunden ind igen. Kan være de så begynder at spadsere en tur med dyret, således at en naturlig træthed opstår.
Knus og ønsket om en dejlig gø-fri weekend til dig.
Mizza

Endnu et eksempel lala
på dovne hundeejere :s
For hvis de gad at gå de obligatoriske ture med hundene så de bliver stimuleret og naturligt trætte, så ville du slippe for de understimulerede hunde som selv prøver at finde på noget at lave, hvilket sjældent er godt.
Mange har undret sig over hvorfor jeg gerne solgte hvalpe til folk der boede i lejlighed, men det er faktisk ganske simpelt, for de er nemlig nød til at lufte hunden mindst tre gange om dagen, i modsætning til mange husejere som bare lukker dem ud i haven.
Hunden er et intelligent dyr og skal have oplevelser og udfordsringer, så det mindste man kan gøre er da at gå tur med dem.
Jeg vil foreslå at du prøver at finde noget læsestof om det på nettet eller biblioteket, og så servere det for dine naboer ;)

Noget der virker med sikkerhed Anonym
Press saften af 3 chilier, og bland det med vand og opvaskemiddel. Spray indholdet ud på græsplænerne om natten.

Hunde har en lugtesans, der er 2,5 mio. gange bedre end et menneske.

jf. "bliver hunde stjålet?"-indlægget doggy
tilbyd at gå tur med hundene, og efterlad dem foran netto på vesterbro.......

Skulle de så holde op med at gø? Millemarie
Det har jeg svært ved at forestille mig.

kommunikation anonym
Jeg bor i hus med have og har en schæferhund.
Jeg går med hende 3 gange om dagen, og træner også med hende. Alligevel gør hun, når hun ser naboernes hunde i haven. Hun kommunikerer med dem, for det er ikke en hidsig gøen. Hun er bare glad for at se dem, og logrer imens hun "snakker" til dem, og indbyder til leg. Det er selvfølgelig irriterende for naboer at høre på, og hun bliver da også kaldt ind, når det sker.
Men hunde der er beskæftiget i løbet af dagen, har altså også en naturlig trang til, at give lyd fra sig.
Desuden kan jeg godt forstå, du har solgt hvalpe til folk der bor i lejlighed. De er som regel gode til at beskæftige sig med hunden.

svar til millepigen ullabella
Detsværre har jeg ingen løsning vedr. denne terroriserende form for støj.
Naboen sætter deres to hunde ud i hundegården og går på arbejde. her står hundende så i timevis og gør, indtil en af familiemedlemmerne vender hjem. Vi har forsøgt med venlige henvendelser og også ad det offentlige med,hundeloven hvor der tydeligt står at hunde højst må gø et par gange, og det skal meddeles til ejerne om at holde sine hunde inde hvis de er til gene og dersom disse ikke efterkommer dette, må skille sig af med disse. Det er jo ikke vores mening for hundene. Nå men det offentlige vil ikke påtage sig sagen idet de ikke mener det kan være til større gene, hertil skal siges at vi bor i et lille samfund. derfor er det dobbelt besværligt
at sætte sig i focus i henhold til støjsynderenes sociale relationer og evt. pingforbindelser.Ja hvad gør man, hjælp!!!?

Hvad siger politiet/dyreværnsforeningen? JohsM
Har I henvendt jer til politiet?
Hvis hundeloven siger, at hunde gerne må gø et par gange om dage - f.eks. hvis der kommer nogen til boligen, og de her gør hele tiden, så er det i strid med loven, og i så tilfælde skel politiet tage sig af sagen.

Men et andet forhold er også, at det rent faktisk er dyreplageri - det er synd for hundene. De gør jo fordi de ikke har det godt - ikke er i balance med sig selv. En naturlig opførsel for en hund er arbejde/leg og hvile.

Jeg har selv problemet med en nabo, hvor begge er væk på arbejde hver dag, og hundene er alene hjemme i ca. 4 timer. Den ene hund gør uafbrudt i de fire timer. Jeg syntes, at det er synd - hunden lider under den behandling, og den kan jo ikke gøre for, at nogle menesker lukker den inde hver dag. Det er dyreplageri.

Ej nu slapper I af... giitte90
Jeg har selv en hvalp, og den gøer også ja det ved jeg sgu godt..
Det gør de ligsom fordi de er så små, og skal vende sig til nye lyde.. Er det også forkert at de gør det, når det fx er nytårs aften eller hvad?

Hvis du prøver at gå forbi nogen gange, og den gør, så sig med vred stemme, tig stille, det burde gerne hjælpe eller sig NeJ..

Man kan heller ikke lukke hunden indefor som hundeejer, det er da ligeså synd, først ødelægger de hele huset, og de har ikke noget at lave, og heller ikke noget frisk luft...

Tror ikk namster
Jeg tror bestemt ikke du nogensinde har prøvet at have 3 glubske hunde hoppende ind i det tynde hegn som adskiller jeres haver - og gør som sindsyge - både når den lille kone er hjemme eller ude - hun er en lille dame på knap 46 år som har 3 store hunde af den slags de tit snakker om i aviserne - ja netop idag har en lille 5 årig dreng mærket fgl af den slags hunde - det er som at banke i en løs pude - men nu går jeg til Politiet med hundelovens Pgf. 4 i hånden - jeg vil opfordre jer alle sammen til at google - Hundeloven ;-)

hundeglam christel
Det er desværre min erfaring at hunde ejere ganske enkelt ikke hører deres hunde gø, ihvert fald ser de det sjældent som et problem og synes at vi andre der lider under denne konstante stress faktor er nogle emsige pedanter, der burde se at finde sig et rigtigt problem at fokusere på.
Da jeg selv har været hele møllen igennem med vores nabo og deres golden retriever der gør fra kl 6:30 pause fra kl. 08 og så igen fra kl 13 til de selv går i seng kl 22, kender jeg alt til den afmagt man føler til det blinde raseri, hvor man i sit hovede fremstiller den ene mere makabre scene, hvori man både sviner ejeren verbalt til på det groveste til en descideret likvidering af dyret der er årsag til ens kvaler. DON`T GO THERE.
Der er desværre ikke så meget at gøre, hvis ejeren ikke vil lytte til fornuft.
Jeg kan kun henvise til "hundeloven" Hvor der står at hunden ikke må være til gene. Nogle gange hjælper det at give ejeren et eksemplar af denne.
Der sker desværre det med mennesker når de bliver ramt på et ømt punkt at, de går i forsvars potition, så du skal nok være indstillet på at miste den gode omgangs tone til fordel for privatlivets fred.
Dyrenes værn har en del gode artikler der også er værd at smide i postkassen hos den hensynsløse hunde ejer, hvis det skulle blive aktuelt