Hundemode det er jo sygt!

Hundemode det er jo sygt! bulderfnis
Så lige et indslag i det totalt ligegyldige program på tv 2 Lorry der hedder Brunch.

Et skørt kvindemenneske var gæst i studiet hvor hun belærte os om at "vi" er blevet mere kvalitetsbevidste så derfor bruger "vi" flere penge på modetøj til "vores" hunde. Det er med til at understrege livsstil når man køber designet tøj, madskål, seng og transporttaske i det rigtige mærke til hundene. Det giver også mulighed for at vise venner og bekendte at man følger nyeste mode. Hunde er altså blevet et modefænomen og ikke et kæledyr.

Hvad med om disse fustrerede kvindemennesker og tøsebørn anskaffede sig nogle Barbiedukker i stedet, så de stakkels hunde kunne få lov til at leve et godt hundeliv uden at skulle iklædes Guccifrakke samt hat!

Det er simpelthen sygt at behandle hunde eller for den sags skyld andre dyr som mennesker
Stakkels dyr.

m.v.h.
Bulderfnis

Hvad søren.... ser du også fjernsyn:) Giro413
tsk tsk

Både og.. A M
Du har til dels ret.. I mine øjne i hvert fald. Jeg behandler min hund som et barn. Med kærlighed og diciplin. Men jeg klæder den ikke på og bærer rundt på den som tilbehør til mit outfit. Men sådan vil jeg heller aldrig behandle mine børn.
At se en 8 årig i Gucci tøj er i mine øjne lige så slemt, som at se en hund i det.

Hunde som børn bulderfnis
Nej en hund er ikke et barn og bliver det heller ikke, en hund er en hund og et barn er et barn. Jeg ved godt at man som hundeejer ofte betragter sin hund som et barn, har selv haft hund og gjorde det nok også lidt selv. Det opfatter jeg nu mest som kærlighed til dyret og det gør vi mennesker nok bedst, ved at lægge noget menneskeligt i det, hunden opfatter jo ikke tingene som et menneske gør.

Det som jeg synes er frygteligt er, at der tilsyneladende er personer som anskaffer sig en hund fordi at det er en trend lige nu. Det ser smart ud at gå rundt med en "påklædningshund" fremfor ønsket om at have et dejligt kæledyr.

En hund skal andet end have fint tøj på, spise sove og ski..
En hund skal have masser af kærlighed og opdrages i sin hundeadfærd, det tror jeg ikke disse modeduller fatter. For dem er hunden bare en ting.

Jeg har med vilje ikke nævnt mandlige hundeejere, da jeg ikke kan forestille mig mænd opføre sig sådan!

m.v.h.
Bulderfnis

hmm .. ...<3
kan godt se hvad du mener men syntes ikke det er forkert a give sin hund en ordenlig kurv pæne madskåle og en fed taske til at have den i ..?
den er overdrevet når ens hund har en hat på , ja men ikke at den bare har en fed bluse på eller noget i den retning .. det dejligt at forkæle sin hund med sådan nogen ting , og min hund har da intet imod det ?!

jo jo anonym
Bare man er klar over, at det ikke er for hundens skyld, men for ejerens skyld at man gør det.

Men... karl kuk
Når du nu åbenbart bruger de penge og den tid på hunden, hvad så med at lave noget hunden alligevel har gavn af, i stedet for sådan en gang pjat? Selv om hunden ikke tager skade af at spise af en dyr madskål, har den heller ingen gavn af det. Det er der jo som sådan ikke noget forkert i, men jeg tror bare også hende der oprettede indlægget synes det virker latterligt... Mange af de der typer hun nævnte at have set i fjernsynet, tror jo sikkert det er det bedte de kan gøre for hunden, og at den hellere vil ud og shoppe, end til træning fx. Og det tror jeg ikke den vil.