hundepension/dagpleje

hundepension/dagpleje Anonym
Jeg bor i Klampenborg med min dansk-svenske gårdhunde-blanding. Hun er sød, nem og altid glad, men en gang i mellem har jeg lidt svært ved at få dagligdagen til at hænge sammen. Fx hvis jeg med arbejdet skal til Jylland og derved er væk i mange timer. Jeg har tidligere haft en god pasningsordning i forbindelser som disse, men sygdom har desværre forhindret dette.

Jeg vil ikke byde min hund at være alene i mange timer, men ved også at der ind i mellem kommer dage, hvor dette er ganske svært at undgå. Findes der i nærheden en god og hundevenlig pension, hvor hun evt. kan komme hen på sådanne dage???

De bedste hilsner

fra hundeejeren og den lille plettede

Hundepensioner anonym
Ja da der findes rigtig mange gode hundepensioner, søg efter hundepensioner på Eniro så finder du dem alle.

Hunde"børne"have bulderfnis
Der findes faktisk en hunde"børne"have. Desværre kender jeg ikke adressen. En kendt frisør var i TV som fortalte om hvordan han benyttede sig af dette når han havde travlt. Det var alle typer mennesker der benyttede sig af det. Jeg mener dog at det ligger et eller andet sted nord for København. Hun har så vidt jeg husker plads til 7-8 hunde af gangen.
Ikke til meget hjælp, men håber at du finder en hjemmeside om hundepasningen.
Måske andre der læser dette så udsendelsen og kan huske noget mere?

m.v.h.
Bulderfnis

dagpleje anonym
Der findes mange hundepensioner rundt omkring i landet, der også tilbyder dagpleje pasning.

Hunde dagpleje Berit
Jeg har faktisk lige startet en hunde dagpleje op.
Vi bor på en gård,mellem Vejle og Tørring. Min hjemmeside er www.uldums-hundestue.dk Prøv og gå ind og se om det er noget for jer.
Mvh Berit