Hundetræning på politiskole?

Hundetræning på politiskole? Mia I
Min kæreste og jeg har for nogle måneder siden anskaffet os en Labrador. Min kæreste har aldrig haft Labrador, men jeg har altid haft Labrador (dvs mine forældre har atid haft Labrador), dog er vi er begge to ret begejstrede for racen.

Ham vi her har fået viser sig at være en superkvik hund og der er virkelig utrolig meget krudt i ham, men han er samtidig god til at koncentrere sig og lærer med største entusiasme. Jeg har hele tiden gerne ville gå til hundetræning, da jeg synes det giver et virkelig godt samspil mellem hund og ejer plus, at racen elsker at løse opgaver, bruge hovedet og gøre noget for sin ejer.
Mit spørgsmål lyder så på, om man som almindelige hundeejer kan komme ind og træne på politiskolen med sin hund? Jeg har hørt om en der har gjort det, men jeg har ingen kontakt til hende.

Er der nogen der evt ved noget om det?

På forhånd mange tak

Mia

Det kan du i de distrikter, hvor der er plads AnonymQ
på holdene, men undersøg lige prisen, for så tror jeg godt du kan "nøjes" med en almindelig hundetræning.

hundetræning alice
Hej Mia.

Jeg er sikker på at du ikke kan komme til at træne hund på politiskolen, det er ikke der politihunde bliver uddannet.
Der er en klub der hedder Politihundeforeningen, og der kan man også komme og træne som almindelig borger, det jeg kender til denne klub er at de også træner bide arbejde da det jo er en væsentlig del af politiarbejdet, og der er en labrador nok ikke lige helt den bedste hund, men prøv at kontakte din nærmeste klub.

Der er også den mulighed for at træne i DCH, det er mere hundetræning for alle slags hunde, men samtidig får din hund også brugt alle de ting den er god til.

træning anonymQ
Nu træner jeg selv min hund, i politiets hundeforening, men det er også en schæferhund.
Træningen der henleder til det, som schæferen er stærk i.
Din hund er en jagthund og du bør træne den i dette.
Ikke fordi du nødvendigvis skal bruge den til jagt, men fordi den skal udnytte sine instinkter som er apportering og spor.
Det træner vi også, men er også fokuserede på C-arbejde/forsvarsarbejde.
Det ligger ikke i din hunds race´s natur.
Så brug din hund, til det den er avlet til.
Jeg vil også sige, at schæferens og labradorens sind, er så forskelligt, at den ikke hører til i politiets hundeforening.

Hov.. anonymQ2
kan se der er en anden der har skrevet et indlæg som anonymQ, så jeg er anonymQ nr.2 [:)]

politihund træning chr
hej mia tror du ikke at det er politihundeforeningen du blander sammen med politiskolen.
du kan søge på politihundeforeningen for det område du bor i og melde dig ind til foråret på et lydighedshold. alle skal til at starte med på et lydighedshold uanset hundens alder og formåen for at vurdere hundens standpunkt
venlig hilsen

hundetræning på politiskole .nuser.
jeps!! [:)] Det kan man godt... jeg har set at de reklamere i søndagsavisen endda for forskellige distrikter... der startede hold i næstved igår... og jeg venter selv på at kunne state i ringsted d.31 aug. prisen er 500 kr. á 10 gange..