HURRA - Danmark TABER

HURRA - Danmark TABER Fodbold enken
Hvor jeg dog håber at Danmark taber i aften. Så falder der måske lidt mere ro over hjemmet.
Jeg forstår godt hvis skilsmisse procenten stiger i takt med EM.
Gå til den i aften drenge - altså de Tjekkiske!

Det er jeg nu ikke enig i..... A~S
Hmmm. hvor egoistisk kan man være? Det kan da godt være du ikke kan lide fodbold, men ligefrem at håbe på Danmark taber i aften, det tager jeg lang afstand fra. Måske du ikke kan lide fodbold, men det er vist ikke det der er spørgsmålet her! Du kan åbenbart ikke tage at din mand/kæreste bruger to timer på fodbold, de gange Danmark nu engang spiller. Måske skulle du vende den om, og sige, hvad bruger du så ikke to timer på, som din mand/kæreste kan lide. Et forhold handler da om, at partner kan give plads til hinanden, så man har tid til at gøre de ting man kan lide. Måske du skulle give fodbolden en chance og prøve at se kampen. Det kan godt være du ikke forstår fodbold, men det er altid spændende for enhver, når der spilles slutrunder!
Og hvis Danmark taber i aften, så kan det godt være DU og nogen andre bliver glade, men hvad med resten af Danmarks befolkning?

*********** *********
ja man..... fuck dansker og deres landshold........

Antinationalistiske tabere Jonaldo
Hold kæft en flok tabere der håber de taber eller lige frem tilsviner Danmark og deres borgere. I burde blive smidt ud af landet, folk som jer går under kategorien nihilister...tillykke med det!! Og dig den sidste der skrev, du er sikkert perker, så du har ikke så meget at juble over! Du er både grim og fortabt!!

Selvfølgelig skal vi vinde xen
... men jeg interesserer mig overhovedet ikke for fodbold, dog giver jeg dig ret i, at parforhold drejer sig om at give plads til hinanden. Måske er det ikke det eneste problem "fodboldenken" havde med sin mand.
Nogle mennesker formår ikke at give sin partner opmærksomhed. Men hvis man kan respektere hinanden og vise hengivenhed, så har jeg ikke noget imod min mand så fodbold. Jeg vil bare ikke deltage :-)

Til fodbold enken Martin
Det var dog noget underligt noget at skrive.
Fodbold har intet med ægteskab at gøre. Hvis du ikke kan holde til at man opfører sig lidt mærkeligt omkring em burde du nærmere få undersøgt om det ikke bare er mangel på opmærksomhed du lider af ?!
At have problemer i ægteskabet er en ting, men at skyde skylden på fodbold er satme lige for langt ude.. det er jo faktisk lige til at grine af, selvom det alligevel er lidt tragisk at nogen har det sådan !!

Hilsen Martin

DANSKERER STYRER OG DERES LANDSHOLD ER FOR SEJT ANONYMOS
Hva fanden er du taler om... Hvorfor fuck danskere..
Hvis du har sådan et stort problem med os, hvad fanden laver du så i vores land...

DU LUKKER LORT UD ANONYMOS
Undskyld mig lille ven men der er faktisk lavet en undersøgelse, og den viser at mænd faktisk for mere lyst til sex hvis deres landshold vinder.
Så det er sgu noget lort du lukker ud...

Find på noget selv Lonni
Du er vel ikke så hjælpeløs at du ikke kan underholde dig selv lidt..Herre Gud..hver fjerde år ...

Du er en meget egoistisk "enke"..

Fra en "enke"..dog ike fodboldenke..noget der er meget værre..se du det gode i det*S*

..øh, nu handler ikke ALT jo om sex! kvinde
Ja, de får måske mere lyst til sex.. men hvad hjælper det, når det er opmærksomhed og nærvær det kniber med at præstere...??!!!

Tabere Fodbold enken
Det er jo ingen skam at tabe når man ikke er de bedste. God rejse hjem i morgen drenge....

der fik du din vilje, hva' Helene P
Så fik du, hvad du ønskede... Er du glad?


Helene P

Det er ok med royalt bryllup i lange baner, men fodbold... MIG
Hvor du dog et sørgeligt eksempel på en dansker. Du sidder vitterligt ( Olsen's mest brugte ord ) og håber på at Danmark taber blot fordi du mangler opmærksomhed. Slutrunden har været i gang i 14 dage, Danmark har spillet 4 kampe af en samlet varighed af 6 timer. Manglende opmærksomhed i 6 timer over 14 dage, er det virkeligt mere end du kan klare.???
Hvor mange timer brugte du på at se TV om det royale bryllup.? Var der måske nogen som manglede din opmærksomhed mens du sad der og så bryllup. ? Og var der nogen som brokkede sig over det.?

Intet med fodbold at gøre Martin
Hvilket igen intet har med fodbold at gøre.. det er manden eller kvindens personlighed, hjerte eller andet den er gal med. Jeg er sku ikke en sød eller skidt fyr, fordi jeg ser fodbold..!

Mangler du opmærksomhed, så gå venligst ind i stuen og råb det ind i hovedet på din mand, hvis ikke han kan se det.. Husk det tager 2 personer for at et problem opstår, og 2 til at løse det.. Hvis man render rundt med et problem med den anden og ikke siger noget, bærer man også selv en del af skylden.. alle kan ikke læse tanker !!!

Martin

du glemmer en ting; gaaab!
det er rigtigt at det danske landshold kun har spillet ca. 6 timer, men ALLE kampene i EM er jo blevet vist OG GENUDSENDT!!!!

Man skal være noget af en fodboldfanatiker for at kunne holde det ud!!!

Godt det danske landshold fik sparket... :)

Flot flot... Attila
.... FOR mere lyst til sex??? For hvad? For dårligt, for godt, for lækkert... Eller måske for dårlig til at skrive.. Måske du mener FÅR- (og der er ikke tale om et dyr i dette tilfælde)

Attila.

Nej, jeg har ikke glemt noget. MIG
Der er da ikke nogen som sidder og ser en genudsendelse af en fodboldkamp som man har set. Dem som ser genudsendelserne er da forhåbentlig kun folk som ikke fik set kampen dagen før.
Så nej, det havde jeg ikke glemt, men det er derimod noget jeg går ud fra er sådan.

At du kan sige det!!! Dina
Nu blev det bryllup jo også genudsendt igen og igen, om bag kameraet til bryllup, studieværters syn på brylluppet osv. I lang tid bagefter.
Nu så jeg brylluppet, men jeg ser også fodbold, og jeg ville altid støtte landsholdet også trods 0-3. Der er intet der binder Danmark sammen som fodbold, selv min mormor så kampene.

Det er da rigtigt!?! Anonym
Fodbold er da så intetsigende, og hvis Danmark virkelig har brug for fodbold for at hænge sammen, så står det grelt til!

Jeg stemmer i kor, det er en GOD ting at vi tabte, kan være vi så slipper for hysteriet...

Sørgelig melding. MIG
Nå.....

Jeg så.... Fodbold enken
.... ikke royalt bryllup!

Og derfor skal andre heller ikke....... MIG
sidde og se fodbold. Du bestemmer nemlig hvor meget tid der må bruges på TV.
Hvis ikke du ser bryllup så må din mand/kæreste eller andre heller ikke bruge tid på at se TV.
Uanset hvad synes jeg det er ærgerligt at du gider hidse dig op over at danskerne bruger 6 timer på at se fodbold over 14 dage. Det sker hvert andet år ( EM + VM ), hvor slemt kan det lige være.

Kvartfinal nederlag? herollen
Hej Jonaldo mon ikke jeg fik ret i de 2 lande!
Og Sverige der måtte ud i straffespark var jo lige ved at snuppe det 3.
herollen1@sol.dk

glad nu?? jepz
jaa,du fik desværre ret. Er du så glad nu??

Fodbold arrogance Nej til bold
Hurrah. Danmark har tabt.
Så kan vi måske få en mere normal sendeflade på tv igen, eller i det mindste få plads til andre sportsgrene.
Der er ikke noget så arrogant som fodbold i tv. Alt andet tilsidesættes. TV-avis og nyheder bliver også dagligt overbelastet med fodboldnyt, som om der ikke var afsat sendeflade nok endda hertil.

Hvor er i dog dumme, intet under at i er "Enker"... Lilon
Ja, der er blevet genudsendt, men hvor dum er man hvis man ser dem begge gange din knold! I er da de mest utrolig, ufeminine, uintelligente kvinder jeg har hørt længe! I under ikke jeres mænd lidt fodbold, men regner med at han skal gøre alt muligt for jer! Med den opførsel forstår jeg godt at du kalder dig enke, og den anden, landsfrræder! Ha.... Kom så drenge, lad os se noget fodbold! *GGG*

Lilon Hold da helt kæft...
Hvad er i for nogle tågehoveder???!!! Det er fodbold, og hvis TV fylder så meget i jeres liv, mon så ikke i skulle overveje at søge hjælp?!!

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DK! ...
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DANMARK VI SMADRER DEM ALLE!!!!

Mere end 6 timer... men hvad så? Anonym
Jeg synes det er noget pis at enken ikke kan unde sin mand at se lidt fodbold, men hvis vi skal være ærlige er det jo ikke kun 6 timer. Jeg har da også hængt foran skærmen til de andre landsholds kampe, de forskellige kommentatores meninger, inteviews osv... Ret højt timeantal sammenlagt.
Men det skal der da være plads til, og kæft hvor var det ærgeligt vi røg ud. Mindede alt for meget om Danmark/England kampen til VM sidste gang...