Hurra for Huntelaar

Hurra for Huntelaar FuCK
Som kom det københavnske flagskib (ironi kan være anvendt) og deres Don ØF ned på jorden! Ynkelig præstation og dårlige undskyldninger. "Vi får for lidt modstand i superligaen" Har man hørt mage? Hvad med lidt konditionstræning? Så var alt da ikke gået op i hat og briller i anden halvleg. Hvorfor tror denne klub altid at de er for store for Danmark? Købehold uden tradition! Husk København er kun en middelstor provinsby i Europa og derfor består FCK af desseterede jyder, svenskere og nordmænd. Vis nu noget selv FCK!

Danmark er for lille Don øf øf
for Don Ø og CL er åbenbart alt for stor, han skal bare købe nogle flere spillere..." FuCK har aldrig været stærkere" ja GODAW og så har de ik engang kondi til 90 min....de er HELT tilgrin..

Er i fra Bundby søren hansen
Man kan jo tydelig høre at det er et par meget bitre Brøndby fans der har brækket et par dumme kommentarer op.
Hvis i selv mener i kan begå jer i det store europa med jeres egne Åhhh så gode spillere, ville det så ikke være en ide at prøve at vinde Dk mesterskabet????

Nej Don øf øf
Jeg er til Aab..

Nå da da søren
Det gør jo det ikke meget bedre....

Fck - Ajax morten-skoubo
Som der er skrevet i nogle andre indlæg så var det godt nok en skod præstation fck viste i anden halvleg, hvis nogen er i tvivl kan de bare høre interviewet med Lars Jakobsen lige efter kampen.
Godt nok er jeg Brøndby fan men det betyder ikke at man ikke kan kritisere sådan en gang old boys fodbold fra parken.
Det er pinligt at vi skal have et mesterhold i Danmark som ikke engang kan spille lige op med Ajax som overhovedet ikke er i topform.
Jeg havde håbet at der var lidt mere bid i løven, men ak ak ak endnu engang skuffede de.

kyllingelår er bedre Hollands tupipan
vuf og kykklikyyyyyyyyyyyyyyy

Seriøst... BUNDBY
Flet nu næbbet fortvivlede Bundby tudefjæs.
Det skal nok gå...I vinder nok en pokal igen en dag.
NOK!