hurtig hjælp tak!

hurtig hjælp tak! pallepigen
jeg har et kæmpe problem, jeg har været sammen med min kæreste i 8 måneder.
jeg har tidligere røget, men er stoppet pga min kæreste ikke ryger.
nu er han begyndt at tro jeg ryger igen og lyver for ham om det, og selvom jeg siger sandheden tror han det er løgn.
er der en der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre? [:*(][:*(]

Ikke noget.. anonym
Du skal ikke gøre noget som helst.
Om du vil ryge eller ej, er din egen sag og ikke din kærestes.
At du så vælger at stoppe af hensyn til ham, er da flot gjort af dig.
Men synes det er knapt så flot af ham, at mistænke dig for noget du ikke har gjort og som i øvrigt ikke vedkommer ham.
Han er forhåbentlig sammen med dig af andre grunde, end at du er ikke ryger. ?

Så jeg ville sige til ham at han tager fejl mht. rygningen, og så ellers trække på skuldrene og fortælle ham, at det er hans eget problem hvad han tror, og ikke dit.
Du skal ikke bruge tid og bekymringer på spøgelser.

Hvis han ikke ryger?. pouljoergensen
Så vil han da kunne "smage" det på dig hvis du ryger, OK det kan han selvfølgeligt ikke hvis han selv ryger i smug, "tyv tror hver mand stjæler"[:O].

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Ja det kan vi sateme se af dine indlæg suresen
[:(]

Yup gastronom
Fortæl det...... hvis han er ikke ryger kan han lugte det alligevel, med mindre han er maler...

det er jo anonym
kærestens problem at han ikke tror på hende og ikke hendens problem.

hvis det bare er rygning etellerandet
hvad er så problemet?

... pallepigen
problemet er at han har mistet tilliden til mig, og tror jeg lyver om alt..

jeg tror ikke etellerandet
at det handler om tillid. Jeg tror, at han synes, at du er et meget sødt og smuk menneske og jo han stoler på dig og at du ville give det en chance og holde op med at ryge. Du har ikke mistet hans tillid, fordi han jo aldrig fik mulighed for at vise, at han sagtens kunne erstatte dit nikotinforbrug med nogle andre, sjovere og sundere ting. Det er fortiden, ikke fremtiden, der er problemet.

Det er bare det, at du jo engang osede og var kæderyger og så placerede han dig som ryger og uinteresseret i ham og så lige pludselig stoppede du igen og det er altså svært at finde ud af, hvor man så har folk og man føler måske, at de skylder en en forklaring og det kan være meget svært at gå fra bunden og så lige pludselig til toppen, for så spørger man sig selv, hvad der er op og ned. Især hvis det har været sådan, at han kom hjem med en masse velduftende tandpasta til sin udkårne og du så sad og med en stor cigar og grinte af ham og at det har gentaget sig flere gange.

Og hvis du har ment, at han var forpligtet til at leve med dig, når du røg og han har ment, at han havde krav på frisk luft, når du jo røg, når han forsøgte at sprøjte lidt channel no 5 ud i rummet for at skabe en romantisk stemning. Så er det lidt svært at lige pludselig at fjerne stanken, især hvis du har ment, at han partout skulle holde vinduerne lukkede og ikke måtte lufte ud, når du røg.

Nogle gange er det så bare bedst at holde en timeout og så lige gennemtænke, hvad man har gang i og så måske at få luftet ud, fordi man har så mange frustrationer, som man skal ud med, også selvom man så må besøge nogle venner for at få luftet ud der.

Man kan sige, at det nogle gange er bedre at gå fra hinanden, for så giver det chancen for en ny begyndelse og for at komme af med stanken, så den ikke hænger ved længere.

Og et helt basalt opdragelsesfif er, at man aldrig skal forsøge at forbyde sin teenager at lave en masse dårlige ting, for så finder de ikke ud af, at de er dårlige. Hvis der kun er et hus for ham, så finder han ud af det erfaringsmæssigt, man kan ikke kontrollere hinanden. Og så må du tænke over dit cigaretforbrug, for du vil sikkert møde det samme problem, hvis du igen finder en sød fyr, eller hvis du og ham måske finder sammen. Ryg kun ukontroversielle mærker, eller bare et mærke f.eks. det du plejer at ryge, det ville nemmere kunne forklares, hvis du på et tidspunkt skulle finde en sund grøntsag eller måske prøve at smage lidt på de rodfrugter, som du allerede en gang har spyttet ud (rodfrugter indeholder det højeste mængde af nitrit og nitrat og selvom de derfor er blevet lagt for had af "eksperterne" i mange år, har nyere forskning faktisk vist, at de er det sundeste, man kan sætte tænderne i af selv samme grund), og følg ikke tobakslobbyens vejledninger, for så ender du med rygerlunger og hjertesvigt.

Og så er det altid en god idé ikke at have tabuemner, nogle som helst form for tabuemner, i et forhold og altid at være ærlig uanset hvad. For hvis man en dag sidder har det dårligt og skal til lægen og så skjuler sin journalhistorie og helbredstilstand, så kan han ikke stille en diagnose og så får man den forkerte behandling.

ja.. anonym
Det er da også lige præcis det jeg skriver. ??