Huslighed?

Huslighed? Emma Gad
Forfatteren og kronikør, glad for huslige forhold, Emma Gad mente:

At kvinder der arbejder udenfor hjemmet kan ikke dygtiggøre sig i madlavning og andre huslige fag. Og på denne måde vil vi få dårlig mad, fordi ingen dygtige piger vil give sig tid til at lave den. Kvinderne skulle blive hjemme og passe hjemmet, børnene og manden, da man har gjort det i århundrede år.

Men, hvorvidt er der i dag lignende krav til "huslighed"? Og hvad med jer, der arbejder udenfor hjemmet, hvad gør I ved husligheden derhjemme? Er i enig med Emma gad's holdninger og
hvordan synes i at "husligheden" har ændret sig fra Emma Gad's tid og i dag?

Der var engang... "husmoderen"
Der var også engang, at jeg havde en tusind kroners seddel, den har jeg ikke mere, men jeg har en anden, eller også har jeg købt noget, som har gjort hverdagen nemmere for mig.

Mon ikke vor tiders Emma Gad også har udviklet sig, vi dyrker ikke egene grøntsager, frugter m.m. idag, jeg kan godt forstå, hvad der menes med at, man ikke kan tilberede et ordentlig måltid dengang, hvis man havde et udejob der for uden. Idag spiser man ej heller mindst 2 retter, da man spiser frugt m.m. udenfor måltiderne, det var forbudt i mit barndomshjem, hvor der blev serveret 2 retter (tit varme retter) til middag, og igen 2 retter til aften. Alt vor brød var hjemmebagt, alt vor marmelade, gele, grød m.m. var hjemmeavlet og hjemmesyltet. Grisen, koen hjemmeslagtet - syltet.
Heldigvis kan dette købes idag.......

ja købes? anojo
men til hvilken kvalitet?

Hvad mener du Husmoderen
Kvalitet og pris hænger sammen. Vi får lige nøjagtig den kvalitet vi efterspørger og vil betale for.
Ellers må du jo dyrke dit eget, hvis Du så er tilfreds med de frø, du må ud og købe.......
Vi lever i et frit land