Huspriser.

Huspriser. kaiogkaren
Når man køber hus spørger man, hvad skal jeg betale pr. måned. Ejendomshandlere har været med til at jobbe priserne op ved at reklamere med lave ydelser, så der har været flere købere på markedet. Det 30. årige fast forrentede lån betyder, for det første, at det bliver afviklet, men også at man har fordel af kronens stadig ringere værdi, over den lange årrække.

Husprise, lån og inflation for begyndere kaminsky
Ejendomsmæglernes priser afspejler jo kun hvad folk vil betale for en bolig, men det har god mulig for at presse citronen i den optur der har været i priserne.

Nu det jo ikke kun et fast forrentet der afvikler et lån, det gør flexlånet da også og til en lavere umiddelbar ydelse, men med mindre sikkerhed på sigt og ingen konverterings mulighed.

At inflation æder lånets restværdi, kræver jo netop a der er en vis inflation og den er lav pt på ca 2 % årligt. Hvis inflationen er høj er det jo netop en fordel ikke at afdrage for for lånets værdi fordi det udhules, så jeg er ikke med i din argumentation eller hvor du vil hen med indlægget.