Hva' fanden snakker i om?????

Hva' fanden snakker i om????? Mig selv
Hvad fanden snakker i professorer og psykologer om. At man bliver skadet ved at spille de såkaldte ’’voldelige’’ computer spil. Jeg sidder og spiller de såkaldte ’’voldelige’’ computer spil næsten hver dag. Jeg kan godt sidde og spille i tre timer i træk uden at der er sket noget. Så prøv lige at gå det efter en gang til ’’spader’’.
Hilsen Mig selv


tjaa dit sprog siger noget andet den fredelige
kære Mig selv,
Måske du ikke synes du er voldelig, men jeg synes at dit sprog er ret aggressivt. Hvis du argumenterer på den måde uden respekt for "spaderne" omkring dig, så er du måske godt på vej til at give "professorer og psykologer" ret.

mvh
den fredelige

Den fredelige har ret! Mobil freak
Den fredelige har ret, du er lidt aggressiv i din omtale, det er sikkert de voldelige computer spil der gør det, skær lidt ned på dit forbrug, okay.

tja gonz
om spil skader?? det kommer nok an på om hvordan den enkelte person/spiller er..:)
for midt vedkommende..jeg er voksen..har spillet et online spil i over 5 år nu...har fået utrolig mange venner igennem dette spil..har mødt en del af dem osse...div fra udlandet:)
Det eneste jeg måske har taget skade af/med..er rygsmærter.., man skal jo pase på ikke at sidde alt for længe ved pc´n..jeg skal osse lige sige..jeg har 3 børn...hvor de osse spiller..men noget mere begrenset end hvad jeg gør:)


Elsker "voldelige" computerspil. Det er noget godt noget ...
Det er Fandme noget PISSE underligt noget. jeg kan sagtens spille helt op til 6 timer om dagen og er kun 12 år gammel. de er nogle sindsyge "eksperter" der har fundet på det lort. de har været på et eller andet de har i hvert fald været stærkt påvirket

Hvem er det der tager fejl? 1184
Jeg spiller selv CS, og jeg mener at mange af psykologerne og folk der har forsket i det, har ret i en del af det de påstår. Hvis jeg sidder i 3-4 timer og spiller uden pause, og går det mere skidt end godt - bliver jeg agressiv. Problemet med psykologerne er, at de kun ser på onlinespil. Hvis de tænkte mere over tingene er der ligeså mange daglige ting der gør folk agressive i stor stil, blandt andet bilkørsel. Så skal man nu også til at forbyde biler?.. bare mit point of view.

Dessuden, vil jeg give de andre ret i at du selv virker ret agressiv i dine udtalelser, og det gør jo at du er et bud på hvad psykologerne prøver at komme frem med :)

Det er livet for gamere Anonym
Er bare træt af at psykologer altid skal ramme gamere på et ømt punkt, har været med siden før High School morderne, har spillet både Doom, Quake, SoF, Unreal og hvad der ellers er "mentalt skadeligt" og har det stadig som før jeg begyndte. In case i skulle være gået glip af det, eller bare have opholdt jer i en jordhule midt i feburar så var denne debat oppe både i BT og i 19Direkte, men ærligt talt så har psykologer både på min skole og via medierne langet ud efter gamere og det bliver de ved med indtil den dag jorden er væk, så forsætter de bare et andet sted

"spadderne skal da tage sig sammen" Jeg er en sand NØRD
Hey jeg vil lige lige at jeg spiller omkring 6 timer i hverdagen, og som i nok kan gætte er det en del flere timer i weekenden. Jeg vil ikke sige jeg er særlig aggresiv pga. af det, jeg har skam altid været aggresiv spg. selv mine venner ;)....