Hva syns du om FCK - Bundby United i går??

Hva syns du om FCK - Bundby United i går?? Sylvia
Vi styred da for vildt fra start til slut og narkomanerne fra pestegnen fik ikke en jordisk chance.

Forza FCK

de styrede helt klart ! Ikkefan men beundrer
Fra A til Å mens Brøndbytifosierne spiste deres medbragte pizza.
fck vandt overlegent men de har to kampe inu inden ferien. to X jydehold, de får også baghjul ingen tvivl om den sag.
Dygtighed kan man ikke tage fra dem om man er fan af dem eller ej.

Enig.. Mig..
Selv er jeg OB-fan, men jeg må sige at jeg er imponeret over FCK..
Hvis OB ikk eksisterede så var jeg FCK-fan.

Og tillykke med sejren over Man utd. :P

Utrolig sagligt... Anonym
FCK havde igår et bedre hold end Brøndby. De har spillet med den samme stamme gennem hele efteråret, og det betyder utroligt meget i fodbold. Hvis man er vant til at spille sammen, kommer der automatisme i spillet og man ved hvad hinanden gør uden at skulle snakke sammen.
Dette har ikke været muligt for Brøndby i år, mest på trods af skader(skadeslisten var så stor igår at der ikke var plads til karantænerne).
Derfor var det ikke med den store overraskelse, at se FCK vinde igår. Brøndby prøver ligemeget hvem de må stille med at spille på DERES måde for KLUBBEN. Selvom det ikke rigtig kører, er det vel det der er det smukke ved fodbold, at man spiller for KLUBBEN i medgang og modgang.
Og ikke bare for en forretning, hvor klubben ikke er centrum.
Men tydeligt at mange der holder med FCK ikke rigtig har forstand på hvilken slags fodbold der er fedt at spille.
Viser dette indlæg jo også, det var et rigtigt debat oplæg, der er ikke nogen der skriver noget man kan bruge til noget før du tager "brillerne" af.

-INTET OVER KLUBBEN-

-STAND FREE-

Det ville klæde dig Svend35
Hvis du talte ordentligt om andre og optrådte knapt så hoverende - det er kun folk med store mindreværdskomplekser, der har behov for det.

Arh, det er ham_der_claus
nu ikke helt rigtigt.

For mit eget vedkommende synes jeg at langbolds-fodbold er kedeligt at kigge på. Søndag var banen bare mere til det end til poleret spil op af kanterne (hvilket vi dog også fik set).
Nu må I holde op med at sige, at os FCK-fans ikke har en klubfølelse. Hvis vi ikke havde det, hvorfor kommer vi så igen og igen, selvom det indimellem går knapt så godt.
Vi havde en sæson for et par år siden, hvor det så skidt ud. Vi støttede op om holdet, og det endte jo alligevel med sølv og Royal League pokal.
Vi er her stadig!
Husk også gerne på årene mellem '93 og 2000. Sportsligt var der ikke ret meget at komme i Parken for, men klubfølelsen var der. Drømmen om en stor fremtid for klubben. Den oplever vi nu.

... baglår
Har ikke sagt noget om ikke at have klubfølelse. Der er forskellige måde de to klubber driver det på, den ene er der intet over klubben (så vi blandt andet under strejken for et par år siden)
Den anden er klubben bare en del af forretningen. Så kan man diskutere hvad der er mest charmerende iforhold til fodboldspillet. Det med de lange bolde sagde jeg heller ikke noget om. Men selvfølgelig er der en grund til FCK klarer sig godt i Royal league mod svenske og norske hold.

-STAND FREE-

Sidste år blev fck dkmestre Tæppebankeren
Hvordan vil Brøndby forklare det. Var i ikke sammenspillede sidste år med Laudrup som træner?.
God undskyldning men desvæære holder den ikke og girver ingen mening at all.

du lægger op til ham_der_claus
at du har valgt BIF fordi du synes at det er en ÆGTE klub, og at de spiller FLOT fodbold.
Jeg har valgt FCK fordi jeg synes det er en "klub" der følger med udviklingen, og det er sådan jeg ser mig selv. Kald den en livsstil.
Jeg følger altid med i nyt om "klubben", og interesserer mig for hvad der sker.
Faktisk frekventerer jeg også Brøndby Supports forum for at følge lidt med i fjendens lejr, og jeg kan slet ikke identificere mig med den linie der bliver lagt der. Kald det en livsstil.
Det er en Brøndby-sandhed at sige, at FCK udelukkende er et selskab, ejet af PS&E, som egentlig ikke bryder sig specielt meget om fodbolden, da man tjener masser af penge på alt muligt andet.
Jeg kan heller ikke finde det polerede fodbold, som BIF ønsker at spille. Hvor er det henne?
God fodbold får man med gode spillere, eller spillere som har en god holdånd. Er FCK's spillere det første eller sidste, eller er de bare en flok dyre lejesvende (Brøndby-sandhed)??

Du mener ikke baglår
Du mener ikke at FCK lige nu nyder godt af at de ingen skader har overhoved, og har spillet med det samme hold hele sæsonen?
Så jo den holder, og blev udstillet igår i P*rk*n.
Så selvom folk siger at Brøndby ikke skal kigge på hvordan de HAR været, så er det faktisk det du beder om..

charmerende ham_der_claus
Gad vide hvordan tonen var da de to Brøndby-klubber blev lagt sammen i 196x?
Jeg ved ikke om du har fulgt med, eller om du har glemt alt om Interbank-eventyret. Eller hvad med Bjerregaards alt for store bud på Bella Centeret var det vist. For ikke at nævne den Multi-arena som stadig står gabende åben efter en årrække, hvor der ikke har været råd til at bygge på den...
Gad vide om det ikke er Brøndby's ide om, at man ikke udelukkende kan køre en fodboldforretning rundt på baggrund af fodbold alene.
Flemming Østergaard er en dygtig forretningsmand, og en, i mine øjne, ganske sympatisk herre. Briller eller ej, hvad synes du om Bjerregaards økonomiske formåen indtil videre?

skader ham_der_claus
I har stadig muligheden for at få sølv og en Royal League pokal. Så kan I kopiere FCK's sæson 2004/2005 (med masser af skader).

De stolte, de arrogante, de sublime! ham_der_claus
Scandinavias Finest!

Der skal være plads til store armbevægelser!

Hvis fc nordsjælland ikke fandtes Donnermanden
så var jeg fck fan.
Fck står for et nyt moderne og fremadgående hold, et hold som har lagt bondementaliteten fra sig og blæser på janteloven.
Til glæde for mange og til stor ærgelse for andre.

skader baglår
F*ck Royal League, Brøndby skal bare på fode igen.. Så I må meget gerne vinde de træningskampe det i virkeligheden er. Jeg vil bare se Brøndby tilbage på sporet når sæsonen starter til foråret.
Brøndby til jeg dør

FCK var suveræne i vandpantomime babs-o-man
Forza FCK vi går hele vejen