hvad betyder afslag ved hurtig handel

hvad betyder afslag ved hurtig handel vigtigt
jeg har været inde og ikke på nogle bilanoncer.

og i de fleste står der..

afslag ved hurtig handel..

hvad betyder det??

handel yes sir
du kan aftale en rabat hvis du køber med det samme / han vil bare gerne af med produktet og går gerne ned i pris - så her har du måske muligheden for at komme langt ned i pris.
god handel !

det betyder jetpost
at hvis du har pengene med kontant, og køber her og nu, så er der afslag i prisen....

Lokkemad... ;-)) sjoveren
Jeg vil bare suplere de tidligere svar .....

Et afslag i prisen lyder tillokkende, men er det af en størrelse der er væsentlig,,,,nok ikke. Det er et spørgsmål om at få kontakt til mulige kunder. ;-))

salg ved hurtig handel. bølle hans.
det betyder at du skal passe meget på dine penge, det er et lokkemiddel for at sælge noget gammelt bras, som måske ikke er synet, eller som snart skal synes igen, og du hænger på regningen, selvom sælgeren siger noget andet.
du kan i alle synshaller få lavet et forsyn for 1400 kr_mange penge_men de finder alle fejl, du kan også bruge FDM, men jeg kender ikke deres pris.
alternativt, kan du aftale med en mekaniker du stoler på, at han gennemgår bilen for alle fejl, inden du skriver under på købsaftalen.
du kan bede om en prøvetur, hvor du besøger et værksted, ingen har fantasi til at forudse hvilke fejl og mangler en brugt bil kan have.
der findes også ærlige mekanikere, og de er naturligvis også intereseret i, at de useriøse forhandlere sorteres fra.
køb af bil kan blive en meget kostbar afære for dig, og hvis en sælger lover dig en hel masse, så få det skriftligt, eller optag det på bånd, mundtlige aftaler gælder, men kan ikke bevises, hvis du optager samtalen på bånd, så husk at få flettet sælgerens navn ind i samtalen, og sørg for, at han bekræfter sit navn.
husk at din underskrift er det dyreste du har.

tak til jer alesammen vigtigt
jeg må indrømme at den bil jeg omtaler kun koster 20.000 og den ser virkelig ud til at være i fin stand og den er rimelig ny..

så jeg tænkte nok der var noget galt med prisen..

jeg synese også det var underligt han kun villle have 20.000 kr.

lokker krejleren frem i de fleste dilbert206
jeg har selv en bil til salg - til trods for at jeg har skrevet "kun seriøse henvendelser", er jeg blevet kontaktet af folk som tror at de kan få et afslag på 30000-40000 kr - dvs mindre end jeg kan få ved en forhandler.
jeg tør slet ikke tænke på hvad der sker hvis jeg skriver "afslag ved hurtig handel".