Hvad betyder instantiseret?

Hvad betyder instantiseret? hjgtr
Der står at proteinpulveret er instantiseret, og det vil sige at det kan røres ud i vand, uden at klumpe. Men hvad gør man ved det når man instantiserer det? Er der tilsat et eller andet lort? Nogen der ved det?

Det betyder bare Ziggy 2
Det er lynfrosset og derefter pulveriseret, så det nemt kan røres ud i vand, når det skal bruges. Det ligesom pulverkaffe. [;)]

Det er betegnelsen Fessor
på det fænomen, der får mænd til, at stå og sparke på bildækkene, når de står og småsludrer ved en bil. Det er det samme fænomen, med ældre kvinder når de handler ind. En indkøbsvogn er overflødig, men ofte kan du se dem med en indkøbsvogn med kun en enkelt rulle kiks i.
"instantiseret", husk det nu.

Sikke da noget sludder Fessor
Vær nu lige lidt seriøs, det er jo en prof siden, denne her.

mærkeligt ord frum
Jeg har aldrig før hørt om det ord. Ordet instans er et navneord, en instans. I diverse ordbøger og leksikoner(tro mig dem har jeg mange af[;)]) er det også kun navneordet instans der kan slås op. Men da jeg gik på nettet kunne jeg se at ordet bliver brugt til at forklare hvorfor pulveret er godt at blande op med vand, juice o.s.v. Men der står intet om hvad de gør med produktet/pulveret for at få det instantiseret. Sært

hey! frum
Det er sgu da et engelsk ord, de prøver at "fordanske" Pulveret bliver jo opløst på et øjeblik! In a instant- om et øjeblik! Men altså intet om hvad de gør med produktet for at få det instantiseret.

Hold da op Klovnen
hvor er du hurtig. Det opdagede vi andre først før 26 år siden.

nå nå , smart nok frum
at feje andre af pinden. Men forklar mig hvorfor ordet ikke er dansk. Det står på en dansk varedeklaration?