Hvad bedtyder pause?

Hvad bedtyder pause? bambus
Hejsa

Min kæreste har lige sagt at hun syntes at vi skulle holde noget tid fra hianden fordi hun ikke syntes at det går særlig godt..

Men det med en pause, er det bare en lang trukket måde at slå op på...?

For nu har jeg ikke kunne sove eller koncentrere mig om noget som helst siden vi snakkede om det... så jeg vil gerne vide svar!

Men når jeg gerne vil blive ved med at være sammen med hende skal jeg så give hende fuld tænke tid, eller hvad ?

og hvis der aligevel ikke er nogle chance så vil jeg ligeså gerne bare få det afvide af hende nu nemlig...

tak

Trist Bambus :/ elway
Ordet Pause betyder som regel 1 af 2 ting.

1. At man ikke vil sårer den anden ved at stoppe forholdet, så man trækker det i langdrag ved at holde en pause.

2. At man skal have tingene på afstand, så man kan få et overblik hvad man føler og tænker, så man ligesom kan se tingene udefra.. Og derved enten savne sin kæreste, eller finde ud af det er sgu egentlig federe at være single.


Jeg håber for dig Bambus at der er nr 2 der gør sig gældende.. Det lyder til du har RIGTIG mange følelser i klemme, og at du er lidt trist over situationen.
Hvis jeg var dig, så have jeg sagt: Det er fint du vil holde en pause, og det synes jeg egentlig er en god idé.. Så du må ringe til mig når du er blevet klogere.

Du må for ALT I VERDEN ikke lægge press på hende, så er det først hun stikker af.. Så du må tage det hele i stiv arm, også koncentrere dig om dit eget liv, og venner..

Håber det bedste for dig.. Det aldrig sjovt sådan noget der.

tror at du gætter rigtigt pausefisken
Jeg tror at du selv har svaret, det betyder at hun ikke gider dig mere, med andre ord hun slår op med dig....sorry

Tak Bambus
Jeg håber også det er den sidste.

men mange tak, sært tak for rådet om ikke at presse hende....
Jeg vil prøve på hvad jeg kan, men endnu nu går det ikke så. jeg tror ikke jeg kan huske hvad det blev sagt i en enste af de samtaler som jeg har haft med nogle i dag :(

men jeg håber det bliver bedre..

Ja, det er en langtrukket zenta4
måde at slå op med dig på......

Indstil dig på at hun ikke længere er interesseret.
Find en ny kæreste hurtigs muligt.

Held og lykke

Desværre... Anonym Q
Ja, desværre taler sandsynligheden nok for at hun er for kylling til at slå op med dig. Hvis du er meget glad for hende, så prøv at se tiden an, men ikke for længe.

Konfronter hende så og afkræv en beslutning!

hmm... aar øv svar bambus
er der bare ikke nogle chance? h

Vil det ikke hjælpe at være rigtig sød. men det store bord og de pæne blomet og en god aktivitet

Nej - det tror jeg ikke dulkis
- at ville holde pause er ofte et udtryk for at man ikke ønsker konfrontationen.

- Det er også nogle gange udtryk for, at man ikke er helt sikker i sag (at man vil væk) og så sætter man den anden på "hold", så pladsen ikke bliver optaget, mens man laver noget andet. Det er faktisk ikke ret pænt.

- Du har eet skud i bøssen og det er ikke blomster!! Du siger til hende at "pause" ikke findes i dine planer med hende og at enten hedder det "slut" eller også hedder det "os".

- Det kræver selvfølgelig lidt is i maven, men jeg har set før at det gav en "happy ending"

hmm.. nok ikk en dårlig ide bambus
Tak.. det var da dejligt med noget der var lidt positivt...

Jeg tror jeg vil overveje det kræftig

Uha Dulkis.. elway
For første gang EVER er jeg uenig med dig.. Jeg har faktisk lige været i en situation hvor jeg sagde : Vi må lige have hinanden på afstand et par uger, for jeg trænger til afstand, og til at finde ud af hvordan jeg har det.

Ordet pause, plejer for mit vedkommende at betyde et useriøst NEJ TAK !

Men lige i det her tilfælde der fik jeg overblik over situationen, og hoppede tilbage og sagde : Jeg føler mig HELT sikker på jeg vil DIG og ingen andre !
Jeg havde virkelig behov for at se tingene udefra, og derved blive klogere på hvad jeg havde/har og hvad jeg følte..

HVIS jeg havde fået et ultimatum.. Så var jeg gået ! Men KLOG som hun er, så tog hun tingene i stiv arm, og sagde : (næsten med et smil) Det bare i orden, og du må sige hvis du har brug for mere tid ! Og jeg lover dig at min kæbe hang på gulvet.. Og det var det rigtige reaktion for mig. Jeg ved godt det ikke er rigtigt for alle.. Men jeg fandt lynhurtigt ud af hvordan jeg havde det.. Jeg VED at det hjalp at se tingene fra et andet perspektiv.. UDEFRA.. Og det gjorde min vished.. Og jeg har så sandelig ikke fortrudt det..

Jeg er lidt trist over du beder Bambus om at stille ultimatum op.. For jeg er bange for at Bambus måske presser sin kæreste for meget til dagligt med alle sin følelser.. Hvis du læser mellem linierne, så er der MANGE følelser den vej rundt.. Mon de er gensidige i samme kaliber ??

Selv tak Bambus elway
Men vær nu obs på det kan gå galt.. Du må ikke lægge ALT i det nok skal gå.. Og min erfaring siger mig du IKKE må presse.. Du må hellere virke lidt ligeglad.. Så tænker hun nok Hmm ! Hvor er han ligeglad ?? Og jeg er ked af at sige det, men det VIRKER.. Man må ikke kringe sig selv ud for meget.. Kvinder kan bedst lide en der har styr på sig selv og sine meninger, og som ikke er afhængig af at være i det forhold.. Du ved en MAND.. Det får den til at føle sig som en kvinde der bliver passet på.. Og sådan er det altså..

Min morale er at et forhold hvor manden føler mere end kvinden.. Det kommer ALDRIG til at fungere optimalt.. Uha.. Der er nok nogle som er uenige.. Men mon ikke det er de kvinder som elsker mest ? :)

Blomster er nok..... GoKart*ejeren
.....ikke ligefrem det bedste "middel" lige pt. Desværre Bambus!

Jeg tror du må væbne dig med lidt tålmodighed - så længe du nu synes/føler du vil "være med" til hendes "pause"... MÅske du skulle incistere på at få en snak med hende, også selvom det kan blive MEGET hårdt evt. at skulle konfronteres med real-facts!

Desværre kan jeg ikke give nogen ultimativ "løsning" på hendes valg, men ved at du (som andre også har nævnt) reelt - og også praktisk(!) har 2 veje det KAN gå... Hun VED hvor du er, og skal måske bare have rystet det hele (og sig selv!) på plads....

Men benyt tiden nu til at "kigge på dig selv" - som en selvstændig mand, der "forbereder" sig på lidt knubs af enten den ene el. anden karakter. Det er aldrig til noget skidt!! :-) Og husk: Du har sikkert (haft) nogle super oplevelser med hende,,,, og de vejer tungt i bagagen - positivt!

PS: Undlad at se dig selv som en, der har følelser "i klemme", men lad dem være der som de er. Græd og vær ked hvis de fortæller dig dét, og/eller smil og le (måske frækt?!) af det du kender og har oplevet. Fortræng ikke noget. Det hober sig bare op!

Pøj med "pausen" - og glem ikke dig selv! :-))

GKE

jaaah.. tak for det mere positive svar.. bambus
jeg vil give dig ret i meget.

og jeg syntes at jeg kan se noget smart i det som du siger. tak..
jeg regner med at på søndagen efter vinterferien skal vi mødes igen..
så venter bare spændt

Har selv prøvet det mariamaric
Min kæreste ville også engang have en pause. Det fik han så, og det endte rigtig godt! Efter en uge kom han tilbage. Han havde brug for at tænke. Så det behøver ikke at være negativt at hun vil holde en pause. Den tid i ikke ser hinanden, kan gøre at hun finder ud af hvor meget hun savner dig. Men tror at det er vigtigt at du ikke kontakter hende. Hun skal prøve at undvære dig.
Havde det selv på samme måde som dig, for man er jo helt ødelagt, og vil bare ha et svar om man er købt eller solgt!!

Håber at hun kommer tilbage!!!

De bedste tanker fra Mariah

Jamen Elway dulkis
- Har du overvejet hvorfor vi siger at mænd er fra Mars og kvinder fra Venus? Præcis i sådan en situation, som denne her, er forskellen helt synlig.

- Du er mand, (det kan du jo ikke gøre for - fnis fnis) så du tænker jo nok som en sådan. Du har behov for at trække dig VÆK, rende ind i din hule om du vil.

- Jeg har brug for, han trækker mig IND og siger "ikke på vilkår, kvinde - du bliver hvor du er, så jeg kan nå dig.

- gys jeg var vild med ham, efter den svada.

Så giver du vel..... GoKart*ejeren
....lyd fra dig når/hvis du har noget at berette om, ikk'? :-)

Og husk - i mellemtiden - at lave noget du kan lide, enten i det "daglige" el. i fritiden. Noget der giver tilfredsstillelse for DIG!

Pøj med "pausetiden" Bambus..

:-)

tak. bambus
Jaah.. nu skal hun på skiferie, så det kan vi ikke se hianden.
men er det så slet ikke en god ide at skrive til hende at man savner hende eller noget som helst... skal jeg bare helt droppe forbindelsen ?

hehe.. jah man står bare som et stort spøgsmåls tegn ?

Hvad hvis jeg ved at hun vil sige at hun ikke gider mere.. vil det så være en fordel hvis jeg siger det før hend, eller noget ? skal jeg bare droppe alt det og bare tage det som det komme og lade hende føre

Jaaah... det er alt sammen over nu. og alt går næsten godt... Bambus
mig og min kæreste er nu sammen igen og har det godt... tak for rådet fra jer alle

Snyder - hvad gjorde du? Pause
det skal vi da ikke snydes for at vide