hvad betyder udseendet for dig?

hvad betyder udseendet for dig? bulderfnis
kunne du blive forelsket i en person som overhovedet ikke går op i sit udseende med hensyn til påklædning, hår og evt. skæg? men mener at tøj er tøj og at det er ligegyldigt hvad man tager på, bare det er rent.

Er det muligt for en person som klæder sig gammeldags uden at være gammel selv, at flirte med yngre mænd/kvinder og gøre sig håb om at der kunne være en chance?

Man kan jo godt være en yderst charmerende, vittig,velformuleret og have nogle pæne ansigtstræk og egentlig et pænt ydre, men at bl.a. tøjet kan gøre en mindre attraktiv for det modsatte køn. Jeg tvivler på at bedstefar eller bedstemortøjet, er det bedste scoretrick og nok slet ikke hvis ønsket er en kæreste der måske er lidt yngre end en selv.

Det er jo det ydre der tænder men det indre der tæller, men før man lære det indre at kende, må det vel i første omgang være det ydre som gør, at andre kan vise interesse i at blive flirtet med ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

ja de' ka'en jo si' si sjæl :-) Ouoh, de gamle bukser
Men med det udseende du har på det billede, så skal du ikke være bange :-)

Jeps.. elway
Skal da være den første til at indrømme at udseendet betyder noget... MEN for fanden personligheden er vigtig.. En køn pige (uden skæg som du skriver) med en dårlig personlighed.. NEJ TAK.. Så hellere end mindre køn med en fantastisk personlighed :) Men selvfølgelig en køn pige med en fantastisk personlighed, ville jo klart være at foretrække :)

ja personligheden er vigtig bulderfnis
Men det jeg mener er det første møde. Personligheden m.m. er jo ikke det der er blikfanget, det er noget man finder ud af ved nærmere bekendtskab.
For at der overhovedet kan opstå en flirt, skal der vel være en interesse i at blive flirtet med og det er vel i første omgang udseendet.

For nogle år siden var jeg på en danserestaurant hvor der var en mand som så ualmindelig kikset ud. Hans uklædelige bukser som ikke havde nogen facon overhovedet trak han konstant op så de næsten sad fast oppe i armhulerne godt strammet inde med en grim livrem, for at gøre det hele perfekt havde han en bluse på som overhovedet ikke matchede noget som helst og selvfølgelig var den trukket godt ned i bukserne.
Han havde mange ihærdige forsøg med at flirte med pigerne, men totalt uden held. Muligt at han var en sød og rar mand, men udseendet! og det er jo det første man ser ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

HÆ HÆ bulderfnis
hvad er der måske galt med mit billede ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

Nye tider, nye skikke loejsermand
I gamle dage foregik flirt altid i den virkelige verden, og vi kunen se hinanden og hinandens kropssprog. Dengang lærte vi hinanden at kende i rækkefølgen: Udefra og ind.

I dag foregår en del flirt på chat og andre steder i Cyberspace, hvor man ikke kan se hinanden (i startn, ihvertfald). Dér lærer vi hinanden at kende indefra og ud.

Det giver mulighed for nogle helt nye konstellationer af personer, der aldrig ville have fundet sammen under den gammeldags flirt.

Godt eller skidt? Døm selv. Jeg mener at Cyberspace i dag er en vigtig social institution der skaber kontakt mellem mennesker - på godt og ondt, men mest godt - selv om vi hører mest om det onde.

MVH
GL

HVOR VILDT.... sjoveren
Vi har set hinanden IRL ;-)) Eller retter DU har set mig ;-))

både godt og skidt bulderfnis
Jeg er forlængst holdt op med at netdating. 9 ud af 10 er fuld af løgn og latin, men er vældig gode til at formulerer sig på skrift. Jeg siger ikke at det er helt umuligt, men det virker som om at disse forhold ikke holder særligt længe, måske bl.a. fordi at mange ikke er ærlige når det kommer til stykket.
Det gode ved nettet er at man kan få nogle gode venner og veninder som jeg har fået fra disse datingportaler.

Jeg foretrækker helt klart at flirte IRL. ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

*LOOL* bulderfnis
Nå det var DIG, tænkte det nok, har du stadig de der bukser?

m.v.h.
Bulderfnis

Ja MEN elway
Man kan faktisk også se nogle mennesker, men som ikke er vild kønne, MEN der er bare et eller andet over personen :) De fylder rummet, på en helt speciel måde, og man bliver nærmest betaget på afstand ! DET er lige noget for mig :) nogle som udstråler charme, selvtillid osv.. :) Uden at være desideret pæne :)

Med hensyn til din danseven der :D Så er det jo nærmest en som bliver den lokale tosse.. altså det virker i hvert fald helt skævt.. Men hvis han gang på gang giver den gas med pigerne, så hatten af for den ukuelige vilje.. hehe :D

Helt alvorligt ;-)) sjoveren
Gu da ja, udsenet betyder noget, meget til at skabe den første interesse, mennnnn, skal det holde til noget er det ikke kun det.

Det er også dufte..... smag..... og ikke mindst væsen, holder det hele, så er der scoret ;-))

Jeg må indrømme, med en anelse rødmen,,, kun lidt, at jeg har kendt kvinder der var virkelig smukke, for nogle drømmekvinder, godt klædt, godt sminket, godt duftende, tiltrækkende kvinder i al deres herlighed, men lave mad kunne ingen af dem,,,,,, og pizza med en smuk kvinde er altså ikke lækkert......dag ud og dag ind ;-)))

Lave bil, slå græs, male mm. kunne de heller ikke, næ de kunne kun se godt ud, men det bliver man også træt af....og er stadig sulten ;-))


Rart du er på banen ;-))

Meget højt op i udseende;) tomtitomtitom
Jeg synes nu at når jeg er så en flot udseende ung fyr, så må andre også se godt ud.

Men når alt er sagt, og Sjoveren gjorde dette så godt, så er der også noget som er et liv.

Og her betyder evne om at kunne snakke meget mere end looks.
Jeg er bare soå heldigt at min samlever begge er smuk og er gode til at snakke med.

Godt indlæg.
vh
Tom

Nææææ..Jeg sjoveren
væltede på den trehjulede en sen aften på vej hjem fra kroen, der kom hul på det andet knæ og cykelolie i opslaget, så de blev syet om til dækservietter.

;-))

ikke køn, men udstråling bulderfnis
Nu handler tråden jo ikke om at være køn eller ej ;-) men om påklædning som kan gøre underværker på udseendet sammen med en god udstråling.

Det er muligt at den omtalte handansemus er/var en slags lokal tosse, det ved jeg ikke, spørg Sjoveren ;-) men der er faktisk rigtigt mange især mænd som overhovedet ikke forstår at påklædning også har betydning for hvordan piger reagerer på en flirt. Selvfølgelig findes der også piger som ser lidt sjove ud i tøjet, men jeg tror at der er langt flere mænd som ser tøjet som noget uvæsenligt, UNDTAGET når de selv vil score, så må pigerne gerne se lidt godt ud i tøjet og ikke vade rundt i campinghapit eller lign. ;-)

Tøjet behøver jo ikke være fra dyre modebutikker, der findes jo masser af pænt tøj til få penge

Sjovt nok at ingen piger skriver her i tråden ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

Jeg kan lave mad ;-) bulderfnis
og kan både slå græs og gå med læbestift ;-D

m.v.h.
Bulderfnis

Prøver da bare igen ! ;) elway
Så vil jeg sige NEJ.. Tøjet afspejler nødvendigvis ikke personen.. Måske er det også den nuværende mode, som jo er alt fra vagabond til direktør stil.. Faktisk så tror jeg at kvinder godt kan lide en person som ser lidt "tilfældig" ud, i stedet for hun skal kæmpe om spejlet med den pågældende, hvis han går vildt op i tøjet,håret, udseendet osv.. :) MEEEEN mænd, går nok en del mere op i hvordan kvinder går klædt..Så hvis jeg endelig har forstået pointen fra din side, så er det delt op i køn.. Så kvinder er ligeglade (med måde)Men visualisere måske en del mere.

Er den godtaget nu, eller skal jeg opgive ? :D

Jeg fornemmer du..... sjoveren
tilgiver mig mine bukser ;-))

Hvis jeg vender den lidt i min underlige "hjerne" og det er jo snart jul.... Så kigger jeg altså ikke på papiret gaven er pakket ind i, men om indholdet er godt, papiret ryger jo meget hurtigt ud og så er det indholdet der tæller....for mig, men det er klart den smukkeste og mest tiltrækkende gave vækker størst interesse først, dog siger min erfaring mig, at det ikke er der de bedste ting er pakket,, nødvendigvis ;-))

yep... nu skal du bare høre anonym
jeg ser tit en ung mand... han går ikke op i sit tøj.. ja, ligner nærmest bestefars tøj... og en hat... Han minder omJohnny Deep ... han er bare så smuk ...flotte brune øjne og mørkt pagehår med krøller... kigger altid en i øjnene, smiler og siger hej.... jeg kender ham ikke, men wauu... han er lækker og sikke en udstråling :-)

vh anonym

Lige min tanke carmenfreya
Nettet giver nemlig mulighed for at man lærer personligheden at kende før man ser påklædningen

Men så må man også være forberedt på at blive overrasket henholdsvis positivt som negativt den dag man så ser personen i det virkelige liv

Kærlig hilsen
Carmen

Ok sandt nok carmenfreya
Ikke alle er hvad de giver sig ud for, men man kan være heldig tror jeg alt efter hvordan man selv er over for andre

Kærlig hilsen
Carmen

griner bulderfnis
Jeg tror nok at jeg har forstået dig, men jeg har vist ikke udtrykt mig klart nok ;-)

Nogle mennesker, nok især mange mænd ser ud som om at de har været inde i en butik og siger: Goddag, jeg vil gerne have det grimmeste tøj i overhovedet har her i biksen :-D gerne lidt morfaragtigt. Hvordan størrelse og facon passer er fuldstændigt ligegyldigt.

Dette er nok lidt mindre udbredt hos de yngre mennesker (det er nok her vi går fejl af hinanden), men en del af de lidt mere "modne" køber åbenbart tøj sådan ;-)
Du er jo noget yngre end jeg, derfor har du nok ikke lagt så meget mærke til det.

Du har da helt ret i at det er okay at skille sig lidt ud fra mængden m.h.t. tøj. Jeg taler heller ikke jakkesæt og kjoler, men om dagligdags tøj som selvfølgelig skal være afslappet og behageligt at have på.

Selvfølgelig er udstråling og personlighed vigtig, men tøj signalerer også en del om hvem man er.

Voksne mennesker på 40 år og opefter synes jeg heller ikke ser særlig smarte ud nå de går klædt i tøj beregnet til teenagere, det er da også ret kikset, men selv om man er fyldt 40 kan man jo godt forsøge at gøre lidt ved udseendet og købe lidt smart tøj til voksne.

m.v.h.
Bulderfnis

Jeg er en pige dulkis
Hvis nogen skulle være i tvivl *SS*

Selvfølgelig skaber klæder folk, men kunsten er jo netop at se ud, som om han absolut intet "gør ud af sig selv" og så ligne en million.

Det er vel en kombination af udstråling og at "bære" tøj.

En almindelig fyr, bliver en pæn fyr i en uniform, en pæn fyr bliver en flot.

Men der er jo også kvinder, der synes at ham tømreren er det mest sexede i gaden - i arbejdstøj.

Så hvad er egentlig hvad?

Det handler vel om, at gennemskue hvad der er afgørende for helhedsindtrykket.

desværre dulkis
så tror jeg at de mænd du taler om er klædt på at konen - efter budgettet....

helt ok bulderfnis
som du selv skriver, en ung mand, han har så fundet sig en sjov morfar tøjstil, men når en mand der er ved at nå morfar alderen eller allerede har nået den, ja så komme han til at ligne en der nærmer sig oldefaralderen i stedet ;-D

Den unge mand ser stadig ung ud i sin tøjstil, men den modne mand kommer bare til at se 20 år ældre ud.

Det samme med kvinder. Det er meget moderne at unge piger har nogle blomstrede eller prikkede kjoler på med gamascher eller cowboybukser under.
Kjoler som ligner noget min mor gik i.
Hvis en moden kvinde tager sådan en kjole på, ja så ligner hun en mormor og ikke en ung pige som den unge pige jo stadig gør med kjolen på.

m.v.h.
Bulderfnis

Det kan jeg så ikke tale med om dulkis
for jeg har aldrig prøvet, og jeg ved da virkelig ikke hvad jeg skulle stille op med en cyberflirt - begynde at fortælle et vildt fremmet menneske om mine inderste tanker og følelser - detligge mig godt nok meget fjernt. Det nærmeste jeg kommer den slags er som her på SOL - jeg er alt for afhængig af mine sanser i min udvælgelse og ville jo tro på alt sådan en forsøgte at bilde mig ind, da jeg ikke selv ser noget formål med at fortælle noget andet end sandheden. Måske er det derfor jeg slet ikke kan forholde mig til datingsider.

Sååå jeg er stadig nødt til at tænke over hvordan jeg klæder mig.

hø hø bulderfnis
Hvis manden er ude at flirte, så har han da vel ingen kone eller har han? ja så er det vel meget heldigt at han ikke rigtigt får bid ;-))

P.S. pænt tøj behøver ikke være dyrt

m.v.h.

Hvem siger at man skal mødes? loejsermand
Man kan sagtens have venner, man aldrig har mødt, men kun flirtet med/snakket med på Chat, MSN/ICQ og mail.

I gamle dage hed det pennevenner. I dag må det vel hedde Cybervenner?

MVH
GL

det er der da heldigvis ingen carmenfreya
der siger at man skal :o)

Ja da, man kan sagtens havde venner og bekendte man aldrig har mødt.

Jeg har dog kun haft en penneven dengang det hed sådan, og hun var ikke til at blive klog på, så selv dengang kunne såkaldte pennevenner give sig ud for noget de ikke var.

Jeg synes da også jeg har mange venner, eller måske bekendte via nettet, som jeg aldrig vil komme til at møde. Andre har jeg mødt og andre igen møder jeg kun måske

Nu chatter og dater jeg ganske vist ikke, så jeg holder mig til debatfora og almindelige mail - det ved jeg da hvad er ;o)

Og ellers tror jeg på, at er man selv ærlig, så får man hovedsaglit ærlige tilbagemeldinger med enkelte undtagelser, som man nok må kalkulere lidt med at man må lære at sortere fra når de viser sig

Kærlig hilsen
Carmen

Taler ikke om datingsider loejsermand
Jeg ved ikke ret meget om datingsider. Men chatrooms kender jeg lidt til, og flirt i chatrooms.

Man plejer vel ikke at udlevere meget private oplysninger om sig selv i en chat eller under en flirt?

Men man kan godt blive rigtig gode venner på basis af at have lært hinanden at kende i Cyberspace.

Men datingsider hører jeg at mange har blakkede erfaringer med...

MVH
GL

Holdninger loejsermand
Faktisk tror jeg at holdningen når man går, står og sidder, betyder mere end tøjet....

MVH
GL

Indenfor det første 1. minut............. rosalilje
....man ser/møder en person, har ens øje/hjerne taget bestik af en masse, - og bevidst som ubevidst sorterer vi :)

...jeg vil ikke holde mig for god til at indrømme, at udseendet betyder en stor del for mit helhedsindtryk - tøjstil og frisure siger noget om hvad "han" selv søger, så enkelt er det.

...det vigtigste er dog, at de har situationsfornemmelse for, hvornår de går i hvad og hvorfor, altså være klædt til situationen...

Jeg går selv op i at gøre noget ud af mig selv, og vil ikke falde for en, som bare lader stå til i gamle garbedinebukser med brun livrem og kam i baglommen - eller i et par jeans fra Bilka, med hængerøv og talje som går op om skuldrene...

Det var lidt firekantet måske, men ikke mindre rigtigt at den grund :)))))

Vh. Rosalilje

kan lige se typen foran mig anonym
jeg fatter heller ikke de mænd, der netop går med bukserne siddende halvt nede på røven, en kedelig t-shirt og ølmave... og det tilbageredende hår klaret med kammen fra baglommen... Der står jeg altså også af... så hellere undvære en mand :-)

gjort rent sig selv
igår tog jeg mig sammen til at gøre rent, havde tøj på hvor jeg kan bevæge mig frit, så kommer min gode ven, skidtet kan jo vente, vi tog i byen uden jeg skiftede tøj,,, vaskede dog ansigtet og kom make-up på. senere på aftenen møder jeg den mand der ringer til mig når han er i land (sejler 4 uger af gangen)om han var interesset??? jo måske men hans undskyldning var at hans eks ikke havde det så godt, jeg fryder mig den dag jeg møder ham igen,vil jeg nemlig være påklædt som folk kender mig,,

interesseret eller ej bulderfnis
Han har jo set dig før og ved at du også kan se anderledes ud. Hvis han tøver har det derfor nok ikke noget med din påklædning at gøre ;-)

Det jeg skriver om i hovedindlægget er førstehåndsindtrykket.
Jeg skriver ikke noget om den ene tøjstil er bedre end den anden, men uanset hvad, signaler tøj mange ting SAMMEN med udstråling, charme og gode talegaver som er vigtigt ved første møde.

m.v.h.
Bulderfnis ;-)

Nej det BEHØVER ikke, ,men dulkis
en Armani sidder nu ikke så lidt bedre end den der habit til en tudse fra "Regent" eller, hvor det nu er de "budgethandler"

En hel anden ting er, at jeg idag lagde mærke til at jeg lægger meget mærke til en mands gang. Det har jeg faktisk ikke være særlig bevidst om, men lige idag fik vi en "fredagsøl" et sted hvor indretningen gør at folk kommer gående et langt stykke ind og da der var en der fangede min opmærksomhed - og som iøvrigt ikke så ud af noget særlig, tænkte jeg lige et øjeblik over, hvor jeg var blevet opmærksom på ham - han havde simpelthen en "fed" gang. Det må være en af facetterne af "udstråling".

Man får hvad man betaler for Hængersammen
Og dyrt tøj sidder bedre og har en bedre kvalitet.
Det ses tydeligt, er en mand ikke kvalitetsbevidt med sit tøj, er han det heller ikke i valg af kvinder.
En tarvelig klædet mand får en lig´så tarvelig klædt kvinde.

Lige frkantet nok dulkis
Man kan jo også vælge at hjælpe ham lidt på vej, hvis man tror potientalet er tilstede.

Nu ikke så fordømmende.

Det er modtagerens problem Belinda
hvis han/hun er underlagt moden så meget, at han/hun ikke kan se personen bag tøjet.

Ja håndværkere Belinda
er rigtige mænd

tøjet fortæller Mettemaridt
hvem der er bag tøjet. det er nemt at forholde sig til.

handler ikke om mode bulderfnis
Det er ikke modetøj jeg mener, hvad det så end er. Modetøj er jo mange ting inden for forskellige stilarter til forskellige aldersklasser.

Unge mennesker kan jo lave mode ud af hvad som helst, fint nok ;-) Mit indlæg går faktisk mere på de mere modne mennesker, hvor jeg synes at der er en del som overhovedet ikke kan se hvad der er klædeligt eller ej, men går i tøj som sidder dårligt, er håbløst gammeldags morfar/mormormodellen eller stadig går i samme tøj som de købte for 20 år siden, da det jo ikke fejler noget.

Unge mennesker ser jo næppe ret meget på mennesker fra deres forældres generation eller lidt ældre som evt. flirte/kærestepotientale ;-) men ser dem nok bare mere som nogle "halvgamle nisser".

Dem jeg taler om er mennesker der har en alder der ligger på et sted ml. 40 og opefter.

Jeg er bestemt ingen modefreak, synes at der er stor forskel på nyste hit og almindeligt tøj som passer i størrelse, snit og farver til personen samt hår,briller o.s.v. der er nogenlunde tidsvarende med årstallene vi er i ;-)

Forleden så jeg en dame som jeg ved første øjekast gættede på var var tæt på de 60, men da jeg kigge lidt mere kunne jeg se, at hun faktisk nok ikke var mere end et sted i 40`erne. Både hår og tøj så ret håbløst ud ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

Tøj betyder alt!! Bushbaby
Eller i hvert fald meget. Når man taler om førstegangsindtryk, betyder det i hvert fald meget for mig. Ikke om tøjet har været dyrt eller hvilket mærke det er, men snarere hvad det signalere. Hvis en kvinde i slutningen af fyrrene klæder sig som sin teenagedatter, skriger det langt væk midtlivskrise - ikke frækt! Og hvis en ung fyr går i byen i jakkesæt, virker han en anelse for selvoptaget (eller fantasiløs). Unge piger i micky mouse kjoler og og flerstribede gummistøvler udstråler et behov for meget opmærksomhed. Store strikbluser = usikker, Små bitte toppe = billig osv... Jeg synes det er vigtigt at ens påklædning signalere at man hviler i sig selv og sin alder. Derfor er tøj vigtigt! Når det så er sagt, vil jeg lige indskyde at udstrålingen er mindst lige så vigtig. Hvis der ingen udstråling er , kan det sgu være ligemeget hvad man har på. Og i sidste ende, når alle de indledende faser er overstået, er det jo personligheden der vinder!

Hvem taler om netdating? loejsermand
Nu har jeg ikke forstand på netdating. Hvis jeg flirter i cyberspace er det primært i diverse chatrooms. Og meg møder uhyre sjældent nogen af dem, jeg flirter med, IRL.

Chatflirt har mange fordele:
Ingen lugt
Ingen smittefare
Ingen jaloux partnere
Ingen transportproblemer
Udseendet på modparten bestemmer du selv - kun fantasien sætter grænser
Man lærer hinanden at kende indefra og ud. Måske kun indefra.

- Men det afholder mig ikke fra at hyggeflirte med mange IRL også.

MVH
GL

Det er muligt loejsermand
Men hvem siger også, at man partout skal mødes?

Jeg har en del rigtig gode venner, som jeg har haft i årevis, men som jeg aldrig har mødt. Det haster ikke, men mindre man har bagtanker af mere fysisk karakter.....

MVH
GL

Ingen siger carmenfreya
at man absolut skal mødes, det bestemmer man jo selv alt efter hvilket behov man har.

Men hvad mener du med at have bagtanker ??

Jeg har ikke bagtanker af nogen art, blot fordi jeg af og til får lyst til at møde nogen af dem jeg har kommunikeret meget med enten via mail eller på debatforum.

Det er jo heller ikke sikkert at dem jeg gerne vil mødes med, har lyst til at møde mig, og så er det jo dem der bestemmer :o)

Kærlig hilsen
Carmen

Underlig Milasave
Anskuelese Hr. Løjser :-?

Cyberliv..!! Mijanne...
er cyberlivet ikke for kedeligt.?


Hvad med at komme ud blandt os andre IRL eller er du berøringsangst.?


Det er ikke alle mennesker som smitter. Men du nyder måske at leve en erimittilværelse.??Mvh Mijanne.

Vil det Solsikken,,,,,,,
sige du kun mødes med nogen, når du har en bagtanke med det (sex)??.


Det er da ikke særligt pænt gjort.Solsikken

Eremitten loejsermand
Tjah. Jeg møder da ind i mellem ganske få mennesker, men er ikke ret social, så jeg trives bedst med at holde mig meget for mig selv.

Netop der er Cyberspace genialt til at dække det sociale behov,. jeg trods alt har, men uden at forpligte.

MVH
GL

Bagtanker kan være flere ting loejsermand
Hvis begge parter er enige om, hvad formålet med at mødes er, kan jeg ikke se noget problem i det.

Bagtanker kan være af mannge forskellige slags. Men når man mødes IRL, er de pr definition mere fysiske end i Cyberspace

MVH
GL

Uddybning loejsermand
Kunne du uddybe det?

MVH
GL

Bagtankerne må jo være mere fysiske loejsermand
Når man ønsker at se hinanden IRL er bagtankerne ved af mere fysisk karakter end i Cyberspace, ik?

MVH
GL

hmm.. Solsikken..........
mødes du så bare med nogen uden at fortælle at bagtanken faktisk er sex.?? foregiver måske du har følelser.??


Jeg har da læst på et tidspunkt her, at du ikke kan elske med en kvinde uden der er følelser bag. men det passer måske IKKE.??


Solsikken..

Omvendt loejsermand
Jeg mødes stort set ikke med nogen. Og hvis jeg endelig gør det, har vi længe snakket om hvad formålet og bagtankerne er.

Det har jeg det bedst med.

MVH
GL

OK.... Solsikken...
måske ikke alle som forstår budskabet og bagtankerne.


Jeg mener, at det er en kold måde at leve på, hvis du kun deltager lidt IRL. Der findes da en masse søde mennesker, som er værd at bruge tiden på.Hygge til dig bag skærmen. Solsikken

Hvori ligger det kolde? loejsermand
Tvært imod modtager og giver jeg en masse varme fra og til til de søde mennesker, jeg kender. Det behøver jeg da ikke at være kold for?

MVH
GL

Det kolde Solsikken....
var ment den verden kun bag skærmen.


Efter de andre indlæg jeg har læst gennem tiden her, mener jeg ikke, at du er en kold person. Næsten det modsatte. Derfor synes jeg, at det er en skam, at du gemmer dig bag den skærm. Ud og nyd det med dem du kender fra den skærm. Jeg er sikker på at nogen vil nyde dit selskab.


Mvh Solsikken

Jeg er ikke i tvivl loejsermand
Jeg er ikke i tvivl om at der er et stort antal søde og dejlige mennesker her......

MVH
GL

Det ... Solsikken.....
er der også ude i den store verden.


Livet bag en skærm er ikke sundt hele tiden.


Jeg spekulere meget over, hvad grunden egentlig er til, at du ikke vil ud og møde folk IRL. Hvem pokker har gjort dig så ondt, at du ikke tør? og uanset hvad enkelte personer har udsat dig for, er alle ikke sådan.


Et SPARK til dig fra Solsikken...kom så ud og LEV LIVET, det er DEJLIGT, selvom det kan ha været svært.

Spanking? loejsermand
Er sol.dk nu blevet et spankingroom, siden jeg bliver sparket her? *lol*

Men tak for omsorgen.

Svaret på hvemm der har fået mig til at holde míg fra at møde cybervenskaber mm er at det er min ex.

Jeg møder da også ind i mellem nogle mennesker, men jeg har ikke behov for det, så det er ret sjældent.

MVH
GL

Spanking!!! Solsikken...
nej var nu ment som et kærligt og velment spark. *SS*


Det er vel altid en x, som er skyld i, at vi trækker os. Men er det ikke lidt dumt.?? for så har den x jo vundet en kæmpe sejr.


Jeg mener, at verdenen derude vil være tjent med at du deltager med alt den empati og andet, du besidder som menneske.


Prøv at sæt dig ned og tænk nærmere over, om du ikke har mødt nogen mennesker, som har givet dig noget dejligt, som måske var værd at bygge videre på som evt. venskab.


Mvh Solsikken.......

Jo men kommer vel også an på carmenfreya
hvad man præcist mener med bagtanker ?

bagtanker lyder lidt negativt i mine ører, men det behøver de måske ikke at være ?????

Kærlig hilsen
Carmen

Gir ,, Sjanne..
dig ret. Hvis jeg var en kvinde, som havde mødtes med Løjseren og så det udtryk, ville jeg bestemt blive ked af det.


Bagtanker er noget negativt og er ikke noget, man kan være enig om.


Mvh Sjanne