Hvad er Danmark bange for

Hvad er Danmark bange for Manden1
Islands økonomi, har i flere mdr: været på røven, deres krone er blevet mindre og mindre værd, dette kan ikke komme bag på vores regering og i de sidste uger, har der været tale om statsbankerot, uden at man fra Danmarks side har ville foretage sig noget.

Først nu da Rusland vil give Island en håndsrækning, med mange miliarder, ja så får de fart på i de nordiske lande, så er der ikke det beløb, der kan stilles for at rede Island, Nationalbanken stiller en garanti på 500 millioner euro, er dette et forsøg på at blokerer en eventuel samhandel, mellem Island og Rusland.
Man kan da ikke på så grotesk måde prøve at sætte en stopper for at Rsland kan hjælpe.

Det er jo ikke helt rigtigt 123456
Her er den modificerede udgave af hvad Rusland ville.

http://finans.tv2.dk/nyheder/article.php?id=16476663

Her står der bare der har været kontakt mellem Rusland og Island, men ifølge DR og TV2, så stillede russerne sig meget undrende overfor Islands udmelding, da ingen i Rusland kendte noget til hverken møde eller låne aftale.

syntes ikke rigtig manden1
At dette indslag, fortæller om hvad rusland ville, i aftes i nyhederne, sagde fogh selv at, danmarks lån var ikke for at skubbe Rusland ud, men at island selv kan vælge hvem de ville havde lån af, ligeledes står der også på Russisk hjemmeside, det beløb rusland skulle indskyde, for at hjælpe.
Nææ du, Min mening er at Rusland er blevet snigeløbet af en Korupt Dansk regering.

Nu ved jeg ikke hvad russerne sagde igår 123456
Jeg ved bare at ifølge alle medier, så kendte russerne intet til låne aftalen da Island sagde at de havde fået lånegaranti i sidste uge.

Om russerne har ændret mening eller om de bare ikke ønskede at EU skulle være bekendt med aftalen står hen i det uvisse.

Om islændingene er så smarte at de spiller Rusland og EU ud mod hinanden så de er sikret lån uanset hvad, ved kun de islandske politikere.

Nu er det manden1
14 dage siden sidst, jeg læste på www.rambler.ru at rusland, skulle yde økonomisk hjælp til island og igen i dag er det omtalt, nu ved jeg ikke om du kan læse russisk, men så kunne du jo besøge siden.

Jeg kan kun forholde mig til det jeg læser 123456
http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-16477086.html

Det er fra den 7 /10 og som du kan læse allerede i de første linier så kendte vicefinansministeren intet til at et eventuelt lån skulle være ydet.

Der står at Putin skulle have bekræftet aftalen, men det vidste vicefinansministeren altså intet om, måske fordi lånet ikke var godkendt af Putin.

Jeg tror nu heller ikke at Bush jpagh
ønsker et større venskab mellem Rusland og Island,
det kunne blive til en værre missilrede der i nordatlanten.
Derimod tror jeg snarere at der er tale om en slags afpresning for at få hjælp,
Men sådan er Politik jo.

Nu tror jeg manden1
Ikke at Rusland, vil opstille misiler eller lave en flådebase på Island, for det kan de jo af gode grunde ikke, da Island er medlem af Nato og fremmede magter, kan ikke opstille sådan noget på natos grund, tror nærmere at Rusland ville være intereseret i en eller anden form for samhandel med Island, men det har vi her i danmark, sat en stopper for.