Hvad er den fedeste gave du nogensinde har fået?

Hvad er den fedeste gave du nogensinde har fået? c-c
Hej:-)
Jeg planlægger at give min kæreste et tandemspring med faldskærm og håber han vil synes det er en fed gave! Vi har ikke så mange penge, men jeg vil spare op til det og så give ham en oplevelse i stedet for noget praktisk til hjemmet eller lignende...

Hvad er den fedeste/mest tankevækkende/sødeste/mest betydningsfulde gave du nogensinde har fået af din kæreste eller andre?

det bedste ...
jeg er en tøs, og nej der skal ikke meget til.

da jeg gik ud af folkeskole fik jeg en ring af min familie. selve grundformen var fra en jeg fik af min bror da jeg var otte, guldet var fra et armbånd af min mormor, og diamanten var fra min mors første ring. den gave trak tåre.

smuk tanke [:

jeg har fuldført min egen drøm anonym opdager
!den fuldførte drøm er at (jeg)har givet gaven selv til en som fortære mit liv med opreklameret foranstaltninger om hvem jeg er og tilhørte.denne kvinde/retttere de mængde af fronttale,enheder af sociale lykke historier,om deres egne livs-værker om deres egne døende historier.der gav jeg en gruppe folk et par på den sociale frakke(gæt-hvem disse folk er?)for jeg går ud fra du ved hvem disse usmaglige individer er?
-ellers ville man ikke lave et inlæg på forespørgende sager!,
jeg har lige læst et oplæg om en som søgte nye værter til det hvide forladte hus i "jylland"hvor en flok unge kvinder som en alfonsserende ældrer herre stod for.denne anonymme kvinde som sikkert er i tyverne i forvejen har efter-spurgt brugerne på webbens-avis om stedet fra (jylland)?hun er anonymQ-som efterlyser lige netop stedet på strip-barrens club sted...
så´vær´sød at hjælpe hende med dette problem så policen har et arbejde indefor det.(de kalder sig sikkert for mr-mrs.

det skal fortokles som ooooooooooooooond anonym(opdager)
!den skal fortokles som (ond)detsvære.for jeg kender en sagesløs som siger at de bor op af fem af dem,som var deltager der til."og"alle er fra samme sted .men de har detsvære lidt svært ved at fortokle sig til (ærligheder:og tro-love)de samme bag attentattet står som uddannet betjent.(hele denne historie var de nødtil at forbruge af sociale værkker som ærligt våben,imod disse forbrydrer.der boet detsvære to af dem i samme opgang hvor denne middel-aldrende kvinde for-misbrugt mit navn imod alle attentatterne,der blev anbrakt til alle de modbyddelige historier,på webb sides avisen(den:offentlige avis-hvor alle borger kunne læse sig frem til min personlighed)det svin der forlagte det er musikker idag.er åbentbart ustraffet siges der.og er harmløs.mens jeg forlægger denne historie fremsætter en fra (biblotekket)en slags overvågning af min opdagelese:af deres egne sager de har forvoldt imod min tidliger familie i nr-alslev.(og mig cm)hvor mange gange skal jeg tvære disse folk ud med min pædogik magthed.de folk bor op af miiiig!
de havedet noget med en gammel skole at gøre osv.en fra dette sted har irreteret min kæreste så meget at han næsten gik itu af det.for en fra hans tidligere familie er gift med denne kvinde som er en halv søster til min kæreste(ab)som var i en tv-udsendelse på tv2 engang ved dette navn maria-men pludselige skiftede navn til jette.det er samme folke-mængde der irretere disse to individer.på bo fælle adressen.den ene af dem gætter jeg mig frem til ,at hun er gerningsmanden til alle optøjerne,for disse to unge-mennesker.jeg går udfra at jeg absolut osse skal gætte/opdage at de er med i alle de fremlagte historier og avis artikler om disse to unges velbefindne heder og dres venne kreds.

????????? c-c
Undskyld mig, men hvad søren har hele denne mærkelige historie at gøre med mit spørgsmål?

Tydeligvis intet! Leanne
Og jeg kan hverken finde hovede eller hale i den historie... Den bedste gave jeg har fået af en kæreste var noget brugt kamera-udstyr - lyder totalt uromantisk, I know, men både han og jeg var ret vilde med at fotografere og han havde været byens kameraforretninger rundt for at finde præcis det rigtige objektiv til mit gamle kamera. Jeg tror de mest romantiske gaver er dem hvorman virkelig kan se at der er tænkt over det - så kan en regnjakke eller en bog være mere romantisk end et sæt undertøj...