hvad er der galt med mænd?

hvad er der galt med mænd? Leanne
hej, så har jeg haft endnu en skodfyr i mit liv, dog kun ganske kortvarigt. Vi mødtes på en datingside for en måned siden, skrev sammen en uge og mødtes så for 3 uger siden. Var på date tre aftener i træk (kyssede hinanden, men ingen sex) inden han skulle på ferie i lidt mere end to uger (til jylland i sommerhus + besøg hos familie med sit barn fra tidligere forhold, så ret uskyldigt.) Mens han var væk sms'ede vi lidt, han skrev han savnede mig, og han slettede forresten sin profil - hvilket jeg tog som et meget lovende tegn. han kom tilbage søndag og igår kom han så og besøgte mig. Dejligt gensyn, havnede i min seng sammen. Efter sex var han nærmest en helt anden person, sagde kort tid efter at nu kedede han sig og følte sig rastløs og var det okay at han gik hjem? jeg foreslog at han blev og sov, men det ville han ikke, kom pludselig i tanker om at han havde noget arbejde han skulle se på og et vigtigt møde næste morgen. Har så ikke hørt fra ham siden. Er der nogen der har en idé om hvad F***** der foregår i hovedet på en mand siden han opfører sig sådan?

Du vandt i lotteriet. Spåkonen
100% sikker på at du fik fat i en gift mand, som havde et andet behov end dig.
-
Prøv at ty til andre midler end at opsøge dine kærester på dating-siderne. Det er sjældent at intensioner at faste forhold. Bedre held næste gang.

Gift? Leanne
Det tror jeg ikke han er - ved hvor han bor, og har tjekket at han er den eneste på den adresse. (Har nemlig haft et par uheldige oplevelser med fyre der viste sig at bo sammen med nogen, men påstod at de var single - og det var ikke fyre jeg mødte på datingsider!) Han havde desuden billede ved sin profil. Tror det ville være lidt for risikabelt hvis han er gift.
Jeg ville hellere end gerne møde en i virkeligheden, men selvom jeg har interesser hvor jeg møder mange er det ikke til at møde "den rigtige" - eller en af "de rigtige" for jeg tror på at der er mere end en. Dem jeg møder i virkeligheden er også kun ude efter en kort affære; noget der undrer mig, for jeg er ret gammeldags og går aldrig i seng med en jeg lige har mødt.
Jeg er i starten af 30erne, køn, begavet, sjov, sød... Alle mine veninder er afsat, mand og børn osv... Føler mig efterhånden ret opgivende.

underlig knude batmann
Ja det ka godt være at jeg er en uddøende rase, men jeg scorer s.. ikke bare for at komme i kanen med en quinde.
Men det er åbentbart mere og mere almindeligt.
Øjensynligt er det umodne mennesker som er bange for ansvar, som er en naturlig følge af at være over 18 år.

VH

PS. Der er også kvinder som er sådan.

Måske dig selv? Vil du oprette en debatprofil?
Måske er det dine forventninger til mænd, der er noget galt med? Har du prøvet at afstemme dem med fyren(e) fra starten?

Og siden han gik lige efter sex, kan der jo være noget dér, som ikke fungerer som mænd kan forvente. Hvis du f.eks. lægger dig passivt på ryggen og lader ham gøre alt arbejde, kan jeg godt forstå at han skred. Du skriver jo ikke noget om det, så det kan jeg ikke råde dig om

Og lad være med at date! Mød fyre/mænd for at få relationer og venskaber. Måske opstår der noget ud af det, og hvis der ikke gør, har du måske en god ven for livet. Men selve det at date sender signaler om at du er desperat mandetrængende.

Det er vist ret almindeligt Suppemann
I dag mødes man på en date og har ofte sex, også mere avanceret, allerede første gang. Vi levere i et friere samfund end tidligere - på det område

sammenliv niag
Kære leanne du er bare løbet ind i den forkerte du kan sagtens vi mænd er langt fra ens.

Mvh niko

Lær det nu Enormt pudsigt
Helt ærlig søde lille ven, hvor gammel er du? Har du ikke nogen people skills?
Der er ALTID en eller anden pige der klager over hun er blevet "misbrugt" af en fyr, som kun ville det sjove og ikke andet.

Brug hovedet, lær og se signalerne, og hvis du ikke ved hvad signalerner er, har du aldrig været VIRKELIG forelsket, for så ville du vide hvad der er sandt og hvad der er falskt. Du ville slet ikke være i tvivl.
Hvis du er det mindste i tvivl så gør op med dig selv om du vil have noget med fyren at gøre, eller måske skal du sætte forventningerne ned og om du kan "nøjes" bare med sex. Desuden, hvad havde du forventet når du møder ham gennem et dating site?

Det er det.... Krusty
...helt klart. Det JEG som mand heller ikke forstår er hvorfor mange mænd gør det på den måde. Hvis man bare skal være sammen for at have sex, kan man da ligesågodt finde en kvinde der er med på den, i stedet for at spille skuespil på den måde.

svar Leanne
Jo jeg har people skills, og hvis du havde læst hele mit indlæg ville du kunne se at jeg er i starten af 30erne. Afstemte i høj grad mine forventninger med ham fyren - han meldte ud fra starten at hen håbede at møde en kæreste efter at have været alene et stykke tid.
Og jeg gik ikke i seng med ham med det samme - en måneds ventetid med dates og mails er vel ikke ligefrem at forhaste sig?

Det er helt normal Bimmer ILP
Der er normalt kun en registreret på
adressen på dgs.dk, så han kan sagtens
være gift. Du finder kun ud af det, hvis
du griber telefonen og ringer.

vi havde talt i tlf Leanne
- også hans hjemmetelefon. Tror ikke han var gift.

Det er vel ikke forhastet Bimmer ILP
Næste gang skulle du prøve at skrive med ham i
2 måneder, og samt ringe privat til ham.
Desuden bør du nok mødes privat, og spise en
god middag mv. På den måde får du et bedre
indblik i personen.

Sex kan du altid få, hvis du er til en fast elsker eller 'one nights'. Du var bare hans
"bytte". Og spændingen forsvinder, når det
er nedlagt.

nej jeg kå ikke bare på ryggen... Leanne
kun noget af tiden... jeg synes sexdelen var vellykket. Ikke verdens bedste sex, men absolut godt nok til at det ikke var grund til at løbe skrigende væk!
Svært at møde nogen, de fleste af veninderne er gift og deres liv drejer sig om mand og små børn, mit job bringer mig hovedsageligt i kontakt med kvinder (jeg underviser i gotved gymnastik) og selv hvis der var en dejlig mand på holdet ville det være uetisk at flirte med ham.
Er det virkelig så desperat at gå på datingsider? Hvorfor gør mænd det så? Er det desperat at have lyst til at møde nogen og gøre noget aktivt for at det kan ske? Jeg troede at mænd var trætte af at kvinder bare sad og ventede på at blive fundet...

bytte? Leanne
Vi havde jo netop været på flere dates før han tog afsted og spist god middag og talt en masse. Det er derfor jeg var så overrasket over at han alligevel bare var ude efter at få snablen dyppet. Og kan det virkelig passe at kvinder stadigvæk skal være små dydige nipsting som holder mændene væk i så lang tid som muligt for at få et forhold?

Jeg kender dig ikke Bimmer ILP
Men jeg opfatter hans opførsel, som om du
kun var et bytte der skulle nedlægges.
Jeg ville personligt aldrig opfører mig
på den måde, men det gør mange mænd.

gid der var flere som dig... suk... Leanne
for jeg har efterhånden mødt en del af de der rovdyr. og ironisk nok virker det som om de bare ser det som en ekstra stor og spændende udfordring at "nedlægge" mig fordi jeg ikke er nem. Er blevet beskyldt for at "spille kostbar" men synes ikke det er rigtigt - jeg spiller ikke kostbar, jeg ved at jeg er det!(Ikke på en snobbet overlegen måde, men jeg synes at alle mennesker er så unikke og værdifulde at vi skal behandle hinanden ordentligt.) Og derfor hopper jeg ikke i seng med hvem som helst... men åbenbart stadigvæk med de forkerte. Hvor ville du kigge efter en kæreste?

Tror nu det er de færreste saintan
mænd der opfører sig som den fyr som hun nævnte.
Men fordi Den slags mænd, ofte er sammen med flere kvinder af gangen virker det som om, at der er mange flere af dem, end der egentligt er.

i samme båd! hannahs søster
Kære Leanne, det lyder til at vi er i samme båd - jeg er 34, lækker og klog og morsom (og beskeden, ha-ha) men ligegyldig hvor jeg møder mænd henne - om det er gennem fælles interesser, gennem bekendtes bekendte til en fest, på nettet - er de kun ude på en kort affære. Jeg venter også et stykke tid med at gå i seng med dem, har en gammeldags idé om at så er der større chance for at det bliver til et forhold, men gang på gang viser det sig at de kun er ude efter at få mig i seng en gang eller to. Og ligesom du beskriver bliver jagten bare mere spændende for dem fordi jeg er tilbageholdende. Faktisk kom jeg lige til at tænke på at min sidste kæreste var en jeg gik hjem med første aften. Så måske handler det ikke om hvorvidt vi opfører os som pæne piger og venter eller går i kassen med dem med det samme - men om at fyrene har et syn på kvinder, enten som ligeværdige partnere, eller som bytte, der skal nedlægges...

Prøv et kontaktbureau Bimmer ILP
Selvom det kan lyde lidt gammeldags, eller
du kan prøve på ofir.dk chatten.


Det er mange kontaktbureauer på google.dk.

eks.

http://www.nkb.dk/

Her er bla. en hel samling: http://www.nbp.dk/links/single/kontaktbureauer.php

Jeg er selv kræsen og single, for jeg ved
hvad jeg ikke vil have. Kvinderne skal ikke
have husdyr eller være rygere, og være ordens mennesker med styr på økonomien.

Ok, godt ord igen enormtpudsigt
ok, du siger afstemte dine forventninger med ham guttens. Hvis det var sandt hvorfor har vi så denne samtale? :-)
Og en måned er vel ikke for lang tid at vente.

Men det jeg mente var, jeg tror sq ikke rigtig selv på man kan møde et "ordentlig" kæreste på nettet. De bedste forhold jeg har haft var med en pige jeg var venner med, inden vi tog springet og blev kærester, for den den måde (jeg godt det lyder lidt bøsset) er man mere reel over for hinanden.
Jeg tror ikke du skal forvente ret meget mere end det du fik, hvis du bruger dating sites, for du har ikke nogen reel mulighed for at se folk an inden, man er igang med at lægge an på hinanden, fordi et dating site jo netop ligger op til at man skal scorre hinanden på den ene eller anden måde. :-)
Og det virker sq lidt kikset og sige, jeg ikke er ude på at finde en kæreste, men bare en ven, selvom det måske er den bedste måde.
Når det så er sagt, mener jeg selv nettet er et fint sted at "score" sålænge man begge hvad man går ind til.

lol, nej enormtpudsigt
hold dig langt fra det.
Mød folk på den gammelsdags måde. I byen, i motionscentret eller gennem venner, klart den bedste måde. What you see is what you get, sådan mere eller mindre :-)

Det kan lade sig gøre... Hende der var heldig
...at finde den rigtige mand på nettet. Jeg har været igennem et par dates som du, også med flere møder hvor han så efter den intime del ikke har givet lyd mere.
Så gad jeg ikke mere....gav simpelthen op, men beholdt dog min profil, og så vupti! Der var han...det er nu næsten 5 måneder siden og han er lige flyttet ind hos mig! Så søde, tab ikke modet, der er en til os alle derude et sted, det være sig på nettet eller irl....
Op med humøret, det var en ommer! Knus fra hende der var heldig.....:-)

enig med dig enormtpudsigt
det er skuespil på de dating sites. Kvinden bliver et bytte, og manden siger hvad der skal siges for at få hende med i seng.
Det er ikke anderledes end at gå i byen, men i byen har man mere forsvarsværkerne oppe det har man ikke når man sidder der hjemme og chatter, og det ved de fyre, og udnytter det.
Og jeg skal da være ærlig, jeg har selv gjort det, men har aldrig lovet mere end jeg havde intentioner om at holde.

Du er blevet røvrendt nimbuto
Både mænd og kvinder oplever det

Jamen jeg tror da ikke det er sådan det er dulkis
Jeg har svært ved at se, i det du skriver, at du skulle have forhastet dig, ikke afstemt forventninger etc. Jeg har faktisk svært ved at se, du skulle have gjort noget som helst galt.

Men enten er der sket et eller andet på hans ferie - har han nogen kontakt til sit barns mor? Eller også er der sket et eller andet i din seng, som du må kunne gennemskue.

Jeg tror ikke på han "holder den kørende" ferien igennem, sletter profil og så vender 180 grader fordi "han har fået sin vilje" - så svært er det sgu ikke for sådan en fyr at få sex.

Har du overvejet at kontakte ham og spørge ham hvad der forgår? Jeg ville være døden nær af nysgerrighed.

Så enkelt kan det siges! Bimmer ILP
Der nemlig sandt.

Prøv igen... Lurifax
Hvad der foregår i hovedet på ham ?

Det kan jeg godt svare på.
Der foregår ikke en skid, der er luft i mellem hans ører. Du skal ikke spilde tid på sådan nogle knaldperler.

Det har du tilfælles med de fleste dulkis
Når man spørger nogen, hvad de vil have, så starter en lang remse om hvad de IKKE vil have.

Er den liste bare ikke lang nok? Eller skal man flytte fokus fra den?

det har du nok ret i... Leanne
- Tak for det svar - rart at der endelig var en der ikke gav mig ansvaret for at have været nem, desperat osv.

jeg er da vildt nysgerrig! Leanne
Især fordi han var så ivrig da vi mødtes for 3 uger siden, meget interesseret i mig og kunne huske de ting jeg havde fortalt (altid et tegn på sand interesse hvis en mand kan huske hvad man har sagt en uge inden!) og skrev mens han var på ferie... Men jeg har ikke lyst at ringe og spørge, når jeg egentlig godt ved at han bareikke gider se mig... Indtil nu har han nemlig mailet eller sms'et et par gange om dagen (jeg syntes faktisk han var lidt for ivrig!) og tja... så er der pludselig radio-tavshed fra den kant.
Ved ikke om det var noget der skete eller ikke skete i sengen - jeg lagde ikke mærke til at der var noget der ikke var vellykket eller rart! Og generelt har de mænd jeg har været sammen med sagt at jeg var dejlig at gå i seng med.
Hmmm, eks'en... det er vist 10 år siden de var sammen, "barnet" er 14 år, og var vist et uheld de havde som 19-årige, så tvivler på at det er hende der spøger... måske en anden eks. Eller han har simultan-datet flere på nettet og kan bedre lide en af de andre. Eller er simpelthen ikke interesseret i et forhold - den mulighed er jo ret oplagt. Men hvis han bare ville have et one-night-stand kunne han nok have scoret meget hurtigere ved at gå i byen! Han har trods alt investeret en del tid i at charmere trusserne af mig... måske helt smigrende at han så gerne ville have mig (prøver virkelig at finde noget positivt!) Hvis jeg finder ud af hvad der foregår i skallen på ham skal jeg nok fortælle dig det!

lyset Jeg ser
Nåh, det er den måde du skal scores på. Man skal bare give dig ret.
Du er faktisk temmelig normal så, af en pige og være.

Det kunne jeg godt tænke mig at høre dulkis
så skriv endelig om det.

Du får lige et "muntre-op knus"

Dulkis

Ha ha ha Leanne
nej jeg tænder på en god diskussion, men lige i dette tilfælde var det rart at få at vide at det ikke var mig der var helt idiot... De fleste svar gik jo på at jeg selvfølgelig kom ud for den slags når jeg netdatede, eller måtte være helt håbløs til at læse fyres signaler, eller gik for hurtigt i seng med dem. Og det var en trøst at der var nogle der ikke syntes at jeg selv var ude om det, og gav mig ret i at fyren i dette tilfælde opførte sig som en idiot. Det var også en trøst at høre fra en af de andre piger som havde oplevet lignende ting, og en trøst at der var en pige der havde mødt en ordentlig fyr...

Ja jeg ved det Master Mind
Kender det godt selv de få gange jeg datede for år tilbage (bare for at se om udbudet var ok).

Du har simpelthen være frastødende uinteressant at dyrke sex med. Enten måden du gør det på eller det du ikke gør, eller også er du frastødende usexet uden tøj på, så man mister lysten til dig, og er den væk, kan du intet stille op.

Lær det dog: Alle der bruger dating er taberne som ikke kan finde ud af det på den naturlige måde eller er så grimme at ingen vil have dem.

Der er masser af muligheder for flirt, kærlighed og sex hver eneste dag, så dem der kan det, behøver ikke dating og kontaktbureauer. Alle taberne, som ikke kan score på gaden, på stranden, i fitnesscenteret, i byen osv. er dem som ender hos kontaktbureauerne. Det er hårdt at høre, men sådan er det.

Du vil kun finde skod fyre fordi du selv er en skodtøs. En attraktiv fyr gider slet ikke bruge alt den tid på skriverier gennem et kontaktbureau, fordi han nemt kan finde en IRL. Jeg selv er sådan, og dater ALDRIG og har ingen profiler, fordi de tøser der er der på ingen måde svarer til mine krav.

Sikkert er det, at hvis du var værd at have sex med mere end en gang, så havde han opført sig anderledes, det er 100%. Glem ham, og find en på dit eget niveau, ellers holder det ikke. De fleste piger tror altid at de er så dejlige, og jeg selv er typen som nyder at brænde dem af når alt det opblæste falder til jorden og man opdager at de intet indeholder.

Mvh
Master Mind

tak for dit velformulerede og interessante indlæg! Leanne
Jeg synes dog det er synd at vorherre ødelagde din røv, da han gav den øjne og mund.
Jeg var ikke klar over at jeg og alle de andre på datingsider var ulækre og grimme, og dårlige i sengen, men nu står det hele meget mere klart for mig. Jeg troede ellers at jeg var både køn og begavet, men nu hvor du har forklaret sagerne for mig kan jeg godt se at jeg er en taber.
Hvordan bærer du dig ad med at score alle disse piger du kan såre? Du virker umiddelbart meget charmerende og klog, men er du også flot?

LOL BBB
Du har rigtig fået røvtur, hva´?

Master Mind eller mig? Leanne
Hvem af os har fået røven på komedie?

godt sagt enormtpudsigt
OK, man må sige du ikke lægger fingre imellem, men jeg er enig med dig.
Kontaktbureauerne er for "damaged gods". Pigerne er enten grimme eller fede (eller begge dele) eller også har de en massse psykiske problemer som gør at de altid er pisse selvdestruktive, pga for lidt selvtillid eller selvværd, eller whatever. Under alle omstændigheder er det ødelæggende for et forhold.
Hvad fyrene ang. kan jeg ikke sige hvad gør sig gældende, men det lyder rigtig at de er for grimme eller ucharmerende til at score irl.

Find din næste kæreste der hvor du kommer.
I byen, motionscenter, alle andre steder end et dating site, for dating sites ligger op til at der SKAL kød på bordet.
Et sted hvor du kan se folk i øjnene og ikke lade dig snyde af deres søde og besnærende ord.
En fyr (specielt en desperat og/eller grim fyr) vil sige HVAD som helst for at komme i seng med dig. Sådan er det naturligvis også i byen hvis du bliver scoret der, men i det mindste har du pararderne oppe, det har du ikke i samme grad når du sidder der hjemme og chatter.

Jeg begynder da at tro dulkis
der er en anden på banen. Ellers synes jeg ikke rigtig historien kan hænge sammen. Men du har nok ret i at det ikke er hans barns mor.

Uanset hvad mænd ellers er, så er ham her for underlig.

dumt svar Anonym
Du er da for latterlig at høre på og ret ubegavet "enorm pudsig" som du kalder dig, vil nok kalde dig enorm ubegavet......

Hun har mødt en fyr som var et svin, ja men de kan mødes alle steder og det kan også være kvinder..
At man mødes på nettet er bare en anden måde at mødes på, sådan er tiden..

Op på hesten igen, vi kan alle blive taget ved snuden, det er svært at læse signaler når man er meget meget nyforelsket...

Og du har mødt en som virkelig ikke har noget respekt for andre mennesker, så trøst dig med du fandt ud af det nu istedet for senere..

Op på hesten igen 8-)

flødebolle Thina
Og du burde kalde dig enormt naiv, eller enormt stupid. enhver idiot, selv dig vil jeg tro, ved hvad kærlighed er, og hvad det ikke er.

kvasksalver... in mio
Kød på bordet, du er da for uintelligent at høre på..

Kender flere som har et godt forhold efter dating på nettet, og man bestemmer joselv om der skal "kød på bordet", det er ikke anderledes andre steder om det så er i fitness centre osv..

Så prøv at bliv lidt mere begavet inden du prøver at lukke alle dine fordomme ud, for det er hvad det er ikke en skid andet.
Prøv at blive mere oplyst inden du snakker din sag, fordomme er fejl nr 1 i debatter....

Og at du så også lige får generet med fordomme om at nogen steder er det kun fede og "grimme" piger man møder, fortæller jo igen lidt om dit forhold til tingene.

Måske du skulle tage et spejl og se på dig selv, for du har vist ond i sjælen ud over de 3 cm som hænger ud et andet sted, for en mand er du ikke!

Line Pigen.

Fed og grim... mig? Leanne
Jeg er 170 høj og vejer 55 kg, så synes ikke jeg er fed. Grim er jeg heller ikke, jeg er ikke verdens flotteste pige, men absolut en mændene kigger efter. Har ikke lagt mærke til at jeg har de store psykiske problemer, altså ud over at jeg nogen gange er lidt ked af at være single i en vennekreds som alle er gift/samboende og har børn.
Har aldrig mødt nogen i motionscentret, nok fordi jeg er der for at træne, ikke for at kigge efter mænd. Og de mænd jeg møder i forbindelse med fritidsinteresser (dans og karate) er ikke bedre end dem jeg har mødt på nettet.

Dating=Desperation Vil du oprette en debatprofil?
Du har ganske ret i at der intet sker, hvis du intet gør. Men du skal bare gøre det rigtige. En date bliver meget ofte opfattet som flirt og sex - og ikke andet. Så når du lægger mere i det, anbefaler jeg noget andet.

Ja! vel er det desperat at gå på dates. Gå efter at få mandlige venner. Og se hvad det så kan udvikle sig til. Det er langt mere holdbart. Du kan sikkert godt søge venner på datingsider. Jeg mener at der er nogle afkrydsningsfelter til det.

- Det er bare mit råd

enig... enig...
Glem den enormt pudsigt, ved ikke hvad den person taler om, desværre er det også sådanne subjecter herinde..

jeg er 100% enig med dig og med mio!!!

ej for seven da !!!! Kaz
Nu må du lige klappe kanariefuglen, det er da overhovedet ikke desperat , at date.
Og med hensyn til dit gode råd, om at blive mandens bedste ven, så ved alle da , at hvis du udsender signaler om venskab, så er det, det du får !
og du vil aldrig blive betragtet som en potientel partner.....
bare spørg de mange mænd, som i generationer har forsøgt denne taktik for at komme tæt på en pige... det virker yderst sjældent.
og lur mig, om det ikke gælder begge veje.
K

afbalanceret indlæg - yes! Leanne
Jeg kan godt lide dit indlæg, fordi det både sviner kvinder og mænd til! Sympatisk. Skægt at du siger det med lystfiskerforeninger - jeg har selv fisket med flue i flere år og er ret skrap til at binde fluer. Har nu stadig ikke mødt søde mænd på den måde, men måske er det fordi jeg typisk har været i Skotland eller Irland og fiske? Måske er lystfiskerne i de lande ikke nær så spændende som de danske. Vil straks støve mine fiskestænger af og tage mine waders frem igen. Jeg har overvejet at tage jagttegn (jeg er fra en familie hvor mændene går på jagt) men måske skulle jeg holde mig til at fange fisk?

hilsen fra en af tabertøserne! Hannahs søster
Hej, jeg har også prøvet nettet, og mødt mænd på den måde. Nogle var skrækkelige, andre var søde, sjove, rare - men kemien var der bare ikke lige. Sidst jeg kiggede mig i spejlet lagde jeg ikke mærke til at jeg var grim og fed, og tror heller ikke jeg er psykotisk (men man ved jo aldrig!) - men så er det da et held at os tudegrimme tabertøser med dårligt selvværd og elendige bordmanerer kan finde ligeså ynkelige og uværdige mænd på nettet. Mens alle de lækre, charmerende, flotte mænd som "enormtpudsigt" og hvad de ellers hedder kan score de babes'ene i motionscentret. (Jeg kommer der også for at træne, Leanne, du er ikke den eneste!)

ikke helt enig maj74britt
faktisk, helt uenig.. jeg synes kun jeg har oplevet det modsatte.. jeg er en ´drengepige´ og har altid haft det bedst og sjovest med drenge/mænd.. det var klart nemmest da jeg var helt ung, dvs inden drengene blev kønsmodne..
Min kæreste nu, var en rigtig god ven der samlede mig op efter min forrige kæreste gennemtævede mig.. han flyttede ind på sofaen og støttede op om mig.. der boede han faktisk et par mån. uden at jeg vidste at han var meget forelsket i mig.. Da jeg fejlagtigt ofte er faldet for en fyr pga hans udseende, og det aldrig er gået godt, valgte jeg at lægge taktikken om, og da jeg virkelig holdt meget af denne ven, besluttede jeg at ville give det en chance... a la fornuftsægteskab.. jeg har oplevet at mine varme følelser for denne ven, nu har udviklet sig til en regulær forelskelse. jeg har ikke prøvet noget lignende og ved jeg har været heldig denne gang...

og jeg maj74britt
skal da lige sige at jeg har forsøgt venskab med andre fyre, der pludselig havde nye planer om vores bekendtskab..

sjov maj74britt
afslutning på dit indlæg.. jeg kender mange lystfiskere og I/vi er sgu et underholdende folkefærd og MEGET specielle grænsende til det sære en gang i mellem.. lov nu ikke for meget - selvom du har 2 stænger med, låner du ikke den anden ud.. ha ha.. har lige været til åle konkurrence i Næstved og fangede min første slange, det var stort..

Men, husk lige at sende den lesbiske krampe et krav en gang imellem, så du kan gøre dit krav gældende når og hvis hun kommer til penge en dag.. du har forhåbentlig en dom..

Ved du hvad anti anonym
Du kunne såmænd sikkert også score nogle flotte fyre i fitnesscentert. Bare husk og smil og se den pige (eller fyr) du kan lide i øjenene, det kan man komme langt med.
:-)

det kan være maj74britt
alt fra : at han var skuffet over dig/præstation
at han var flov over sin egen præstation
at han virkelig bare er et røvhul der insisterede på at det skulle prøves..

Jeg synes sagtens at du kan tillade dig at flirte med en mand fra dit hold.. Jeg ved godt nok ikke hvad det er for noget `gotved` gymnastik, men det lyder da som om det er voksne mennesker.. er det så ikke OK?

men der er kun kvinder på holdet! Leanne
Og selvom jeg ikke har noget imod kvinder, så kan jeg altså bedre lide mænd... Tillykke med ålen...

Hej Dulkis Leanne
Hej du får lige en update. Onsdag aften sendte jeg en sms til fyren og sagde at jeg undrede mig lidt over tavshed fra hans side... Igår fik jeg så et svar: "Du må undskylde at jeg er lidt kompliceret. Der foregår så meget i mit liv, og jeg er ikke sikker på hvad der er det rigtige at gøre (bla bla bla) men håber du har haft en dejlig dag. knus og kys!!!" Jeg skrev tilbage og spurgte om han selv syntes at hans mid life crisis var en gyldig grund til at opføre sig dårligt overfor en sød pige? Har ikke fået svar, og regner heller ikke med at få det. Han er da en nar, eller hvad siger du? Jeg er glad for at jeg sendte et brutalt svar - jeg kommer ellers nemt til at være for sød imod mænd. Jeg ville lige sige tak for dine indlæg, især det med knuset som muntrede mig op. Leanne

tak Leanne
Hejsa, ja nu har jeg haft et par dage til at sunde mig ovenpå den underlige oplevelse så nu er jeg ved at være okay igen. Stadig skuffet og lidt ked af at jeg endnu engang blev snydt - stodderen virkede som om han ku li mig... Må sige jeg er sgu lidt imponeret af hvor meget tid og arbejde han lagde i at komme i kassen med mig!
Overraskende mange mænd er stadigvæk kun ude på at få den dyppet... og jo mere en pige som mig holder sig tilbage og venter til hun stoler på manden - jo mere opsat blir han på at få sit one night stand.
Men så var han heller ikke mere fantastisk - der er masser af andre mænd derude, og en af dem må sgu da for helvede være interesseret i et forhold?

ha ha maj74britt
det vidste jeg ikke, og tak...

Hold da kæft leaeb
for en lang svada du fik fyret af der.
Lige en tilføjelse: MAN SKAL IKKE NØDVENDIGVIS SE GODT UD FOR AT VÆRE GOD I SENGEN.
Hvis man kun går efter udseendnet kan man blive temmelig meget snydt når man rammer sengen.
Det handler først og fremmest om kemi. Om man passer sammen fysisk men også psykisk.
Hvis man nu f.eks har et kanon sexliv men ikke kan holde hinanden ud i hverdagen eller er de bedste venner men har et lorte sexliv.....

Ja sådan ... kap21
har læst din historie. Trist at høre om. Håber du møder en rigtig mand næste gang ham der var vist en tøsedreng ...

pøj pøj