hvad er det værste?

hvad er det værste? tænker
Utroskab er så meget.....

Et øjebliks fristelse og aldrig mere

Et must...hvor det sker igen og igen

Lange faste forhold med eller uden forelskelse

ubeskyttet sex

At det foregik i dit hjem!

At han/hun går fra dig

løgnene

eller..........? you name it!!

Ja det är: skogman
Ubeskyttet sex. Oskyddat sex... fan jag vill inte hiv :-)

En doven Holger
kæreste.

Det værste er hannah1
foragten og hadet, der næsten æder en op indefra. Uanset hvad, så kommer det snigende når- og hvorsomhelst.

Respektløsheden! Anonym
Det er det værste. Respektløshed for partneren, forholdet og børnene i de tilfælde.

Løgnene og det at blive ført bag lyset. Det at blive frataget valget om man vil fortsætte eller ej.

Det at finde ud af det flere måneder efter.

ikke mere græder endnu
at være den eneste ene!!

at det som en yderligere hån mod mig foregik i vores hjem!!

Løgnene, misbruget af min tillid til ham, som han aldrig får igen!!

Ingen undskyldninger og forsikringer om, at det aldrig sker igen, kan desværre ændre på det.

det allerværste tvivler
er, at tvivlen aldrig forsvinder! tilliden er borte! selv når det er på afstand og "aldrig sker mere"?

Det er svært Bitte
at at gradbøje i sådan en situation, men efterfølgende synes løgnene og bedraget det sværeste at leve med.Leden over dobbeltspillet - afskyen for hans falskhed og løgnagtige optræden, forsøg på bortforklaringer af åbenlyse kendsgerninger, flakkende øjne og forsikringer om
kærlighed - det utroligt nedværdigende for begge parter i løgnagtigheden.
Jeg ville 1000 gange hellere have haft sandheden, så jeg havde haft muligheden for at tage mit gode tøj og gå inden bedrageriet nedværdigede begge parter.

Min egen skyld? Kvinde 50 ej indlogget
Hej

Det allerværste var, at det var lige så meget min egen skyld!

Dovenskab og det at tage den anden for givet. Ikke at gide sex.

Det næstværste var at få at vide, at han ikke elskede mig mere........ (det var hans mening, når han nu kunne bolle udenom en enkelt gang),

Det bedste var, at han indså, at det var forkert, at en enkelt knald ved siden af ikke betød noget som helst - og at han stadig elskede mig.

Jeg har aldrig stoppet med at elske ham gennem
24 år, men det var bare gledet langt ned bunden af min bevidsthed - ned under arbejde, børn, hus og hjem - fortæt selv listen....

Det allerbedste er, er vi nu er et megt bedre par sammen, som virkelig passer på hinanden og netop ikke tager den anden for givet. Sørger for at have ordentlig tid til hinanden - og sex.

Utroskab kan i visse tilfælde være "godt" for et forhold - det rusker godt op i følelserne. I dag er det næsten et år siden, og vi har aldrig haft det bedre sammen.

Man skal ikke gie op så let - og den der med, at "en gang utro, altid utro" er lige så meget en kliche som at finnerne altid går med kniv - osv.
Det er lige så forskelligt som forholdene/menneskene/parret er forskellige.

Mit råd er, at man skal give det en chance, hvis der er bare lidt kærlighed tilbage - og blæse på sin sårede stolthed. Den kan man ikke bruge til ret meget. Jeg er i stedet for stolt af at have reddet mit/vort ægteskab og have det pragtfuldt sammen med min mand i stedet for for være fraskilt kvinde i 50'erne.

Jeg tænker sjældent over det mere, og jeg har tilgivet ham 100% - det skete nu hurtigt, netop pga., at jeg følte, at det var lige så meget min egen skyld som hans.

ulykken Utro mand
at konfronteres, dagligt, med ulykken det har forvoldt

at tilgivelse ej mulig

når den utro anonym
er selvmedlignende.....ej hvor er det synd for mig, at jeg skal se på den skade, jeg selv har forvoldt hver eneste dag !!

heldig mand muttimut
at du tar skylden for hans handlinger!

flot såret
men ikke så svært at tilgive et engangs sidespring!

Hvordan ville du have haft det, hvis du blev klar over et forhold der havde stået på dagligt igennem næsten et år!! at gimpen betragtede min mand som sin kæreste!!

Du har ret i, at hvis man vil blive i ægteskabet så gør man sig mere umage, det er en saltvandsindsprøjtning, men tvivlen nager, et ord, en episode der fremkalder mindelser!! så er man tilbage i det mørke hul!!

Skal han virkeligt til det møde? var der meget trafik så hjemkomsten blev forsinket? var det forkert nummer da telefonen ringede i nat?

Det er en høj pris for ikke at blive en enlig kvinde i 50'erne!!!

det er prøver
det, at han har fortalt om mig/os til hende, private ting, ting der var vores hemmeligheder, udleveret mig, og hun konfronterede mig med det på vores telefonsvarer!!

Ved det ikke Kvinde 50 ej indlogget
Hej

Det er jo en helt anden situation - jeg ved ikke, hvordan jeg så ville reagere. Det er bedrag på et helt andet plan - det andet her var noget, der bare skete.
Han har fortalt mig, hvem det var - en han kendte for lang tid siden og tilfældigt mødte - og som han siger i dag: det var det slet ikke værd (vi har brugt en del penge på parterapi - for ikke at tale om de mange følesesudbrud, vi (jeg primært) har haft.

Jeg tror ikke, at jeg ville kunne tilgive så lang tids utroskab - jeg ville nok vælge at gå. Jeg ville heller ikke turde stole på ham mere - det har du ret i.

Men heldigvis; sådan er min historie ikke.

du misforstår Kvinde 50 ej indlogget
Hej

Jeg skriver jo netop, at det OGSÅ var min skyld - selvfølgelig er man lige gode om det - det var også der første parterapeuten sagde: Du er godt klar over, at det lige så meget er din egen skyld, ikke?
"Ja - det ved jeg godt", måtte jeg indrømme.
Derfra kan man komme videre - det er aldrig kun den enes skyld.

Så nej, jeg tager ikke hele skylden.
Hilsen

interessant drejning seneca
mener du det værste ved din utroskab er at du dagligt må se din partner lide? Hvilken reaktion havde du forventet?

Min eks-hustru forlod mig, meget imod mit ønske. Hendes mening er at jeg netop gav udtryk for at være ulykkelig over hendes sorg og mistede tillid, men egentlig ikke syntes at min utroskab var en alvorlig en handling. Der var en afgrund mellem vore opfattelser af det skete. Nu forstår jeg min eks-hustru, - for sent. Hun har fundet en ny mand og er tilsyneladende lykkelig. Dejligt for hende. For mig dyre lærepenge for 3 måneders utroskab, som i bakspejlet kun var tomhed. - Det er det værste.

famne utroligt anonym
......forstår ikke hvorfor folk skal udstille deres tidligere kærester og koner osv... hvordan de er i sengen osv.. hvilke stillinger de brugte om de var frigide eller og og hvor tit de havde sex..... respektløst er det!!

det er tutta
at man aldrig kan glemme det, hvor gerne man end vil!! man er tvunget til at have tanken om den "oplevelse" resten af sit liv, uanset om man bliver eller går!!

imo Badboy
Løgnenen og bedraget...