Hvad er det vildeste, du har gjort ???

Hvad er det vildeste, du har gjort ??? Tine...
I en meget bred definition.
Hvad er det vildeste, du har gjort... Hvornår følte du mest, at du overskred grænsen, brød dine egne forventninger til dig selv, sprang ud over kanten og så videre og så videre. Og hvad betød det for dig?
både positive og negative ting.

Personligt har jeg ikke begået det vildeste endnu, kun jævnt almindelige ting.

At slippe ansvaret cwt
Min første virksomhed. Når man med besvær og hårdt arbejde, endelig har fået stablet en sund, velfungerende og økonomisk indbringende virksomhed på benene, så er det svært at slippe tøjlerne og overdrage ansvaret til andre. Min kone pressede hårdt på for at jeg skulle geare ned og efter en ferie med et par gode inspirerende bøger, tog jeg springet og overlod virksomhedens daglige drift til de ansatte.
Det viste sig at være den klogeste beslutning i hele min karriere. Men også en svær beslutning med en del selverkendelse. Virksomheden kørte bedre når jeg ikke var til stede dagligt. Det lærte mig at man skal give folk ansvar.

SPRANG Trine...
Jeg sprang faldskærm (ikke tandem..men selv) da jeg var 16 år..Det var utrolig spændende...og meget smuk..

Ellers spiller jeg teater...dette er også en grænse der skal overskrides...hvergang...

sovet.. melcor
Det vildeste og mest grænseoverskridende jeg har gjort, er at sove i et sommerhus, hvor der kravlede store skovmyrer over det hele. Op og ned ad væggen hvor min seng stod. Nu skal det jo så også lige nævnes, at jeg er skrækslagen for myrer, så snart der er mere en 2-3 stykker.. og skovmyrer er store 8|

Dødsforagt! solitaire
På dét punkt, er det vildeste for mig, at jeg tog en omgang riverrafting i Nepal, da monsunen lige var kommet godt igang.

Døden har et vidunderligt fjæs, men dårlig ånde....

Ooh, gi'me that feeling.. hahahohaaa

Lever livet sådan! sanessa
Jeg startede som 12-årig med en lang tur alene på rødstrømpelejr uden at ane hvad det var.

En gang var jeg blind passagér på ladet af en lastvogn med et band til Tyskland.

Jeg har prøvet speed, 1 gang...med tyggegummi i munden! Meget, meget, meget, meget dårlig oplevelse!!!

Rejste til Island sidste jul, helt alene, lod familien holde jul uden mig...jeg hader jul. Grænseoverskridende at give sig selv lov til.

Den smukkeste fedeste og mest grænseoverskridende oplevelse...sex med verdens lækreste fyr. Burde aldrig være sket, Sker aldrig mere. Får det aldrig ud af hjertet. Lort!

Det mest grænseoverskridende jeg har gjort er jo nok at erkende og beslutte, at mit liv skal leves nøjagtig sådan! Ved ikke hvorfor jeg er sådan, men det er jeg altså. Min opgave er bare at være klar over, hvordan man finder tilbage uden at jokke på andre. Det kan man jo nemt komme til....

Halfevil! solitaire
Du ER sgu' dejlig!

Tænkte det nok, da jeg læste din profil for noget siden, og det passer vist!

Kys til dig!

:)