Hvad er en SAMFUNDSNASSER?

Hvad er en SAMFUNDSNASSER? John Doe
Er det en på ”bistandshjælp”, med eller uden aktivering eller
er det en på ”arbejdsløshedsunderstøttelse, med eller uden ”sort arbejde”?

Er det invalidepensionisten / folkepensionisten, der tjener gode penge i dagtimerne, eller
er det en på førtidspension med eller uden ”sort arbejde”?

Er det straffefangen på ”kost og logi”

Er det måske ”evighedsstudenten”?

Kan man overhovedet være på overførselsindkomst uden at være samfundsnasser?
Er en ”sort-arbejder” en samfundsnasser?

Hvad er en SAMFUNDSNASSER?

det er uden tvivl eksperten
personer son feedbritt og lady -in-red.

Personer som sidder hjemme ved computeren dag og dag ind - og modtager et check fra deres arbejdsgiver kommunen hver 14 dag.

En muslim i Danmark er Dvaskede Anderumpet
Dovne.De skal gå med aviser.Muslimer er er nasseprinser og prinsesser!(gratis aviser tak!)

Så du! anonym
Jeg siger muslimer OSSE.

må være sunnyboy
bistandsklient da de bare hænger på bænke og drikker dagen lang...
jamen der er intet job siger de så somom der er squ da nok job i lille danevang... især sort *S*

Hvor sidder du selv nu? feedbritt og lady-in-red
HJEMME hahahahahaha

Jeg er IKKE muslim anonym
Ud på job skal de væmmelige kriminelle muslimer.For meget af det lort i landet.

Griner. anonym q
Føj den sad lige hvor den skulle var. Nasser er du sku...

Skrup hjem i dit terror land Elliott
NU ::

Min nabo Betina..
Hun er på førtidspension, fordi hun ikke kan arbejde!
Drøner rundt og laver sort rengøring, serverer sort...hele tiden....fuck, hun tjener mange penge.

jeg en nasser leif nasser
jeg må bryde sammen og tilstå, jeg er en samfundsnasser.
jeg har været medlem af en a-kasse, altså forsikret, gennem hele mit arbejdsliv, indtil fornylig, hvor mange penge jeg har lagt i akassen gennem tiden ved jeg ikke, men et eller ander stort beløb er det vel blevet til og da det er en forsikring kan jeg sammenligne beløbet med andre forsikringspræmier og hvilket afkast eller erstatning jeg kunne få der, hvis uhelder var ude.
derudover har jeg gennem skatten, som alle andre brandskattet, ydet lidt til samfundet.
men samfundsnasser, ja.
det ville løbe op i millionklassen.

Sorry John Doe
Beklager, men ikke i mine øjne. Du må sgu strenge dig lidt mere an

samfundsnasser anonym arbejdsløs
Hvorfor skal det altid være bistandsklienter, dagpengemodtager, førtidspensionister, flygtninge og indvandrer, som skal gøre til "SYNDEBUK", og hænges ud som samfundsnasser, og at de laver sort arbejde.

Jeg har kendt mange arbejdsgiver, som udnytter de arbejdsløse som er i tvangsaktivering, som billigt eller gratis arbejdskraft. Når de ikke kan få løntilskud, så bliver de fyrret igen, og arbejdsgiverne får en ny fra AF eller kommunen med løntilskud.

Hvad med politikkerne selv, Peter Brixtofte som drikker dyre vine og spiser dyrt mad, og laver andre fidusser for skatteydernes penge.

Nu har jeg lige læst, at Kulturministeriet skal til GRATIS Madonna koncert i Horsens på torsdag på skatteydernes regning. Jeg synes ikke mine skattepenge skal bruges til, at politikkerne skal til gratis koncert. Det må de selv betale, eller også må partikassen betale.

Der er samfundsnasser i alle samfundsklasser. Jeg kender da også mange danskere som er velstillet, som laver sort arbejde, og bruger de sorte penge til ferierejser og fornøjelser. Kender nogle venner og bekendte som tjener en masse sorte penge, uden at melde det til Skattefar. Jeg tør bare ikke at anmelde det.

Samfundsnasseri er for mig meget forskelligt. Jeg synes også det er samfundsnasseri, at de velbjergede skal have en børnepenge. Så jeg synes at børnepengene skal indtægtsreguleres, så de som har en god løn, stor villa og mange store biler, skal miste børnechecken, som skal bruges på de fattigste børnefamilier.

Jeg synes bare, det er uretfærdigt, at det kun er de arbejdsløse, som bliver gjort til syndebuk for samfundsnasseri, når velbjergede mennnesker, som også laver økonomisk kriminalitet f.eks. Mafiaen, rockere, narko og menneskesmuglere samt Prostitutionsmiljøet. Her er nogle samfundsproblemer, som koster mange penge.

Men at gøre alle arbejdsløse til samfundsnasser og syndebuk, fordi de ikke kan få et arbejde, som de kan holde til, hvor de kan få en overenskomstløn, som de kan leve af, synes jeg er en fuldstændig uacceptabelt holdning at have til de arbejdsløse.

Du burde have en medalje John Doe
fordi du er et godt menneske og "gider" skrive noget fornuftigt her i debatten. Bare det at have en mening, om man kan li`den eller ej, der er konstruktiv og ikke nedgør folk, er fandme flot gået.
Tak

en samfundsnasser samfundsnasser
er et skældsord, som folk ikke engang længere kan definere, men sådan er det jo med mange af den type ord.

du kan jo kigge lidt på tråden "hvad er danske værdier" - det kom er heller ikke meget ud af.

Og i øvrigt John Doe, synes jeg du er okay,

Tak skal du have John Doe
Det var sgi pænt af dig. Det indlæg vil jeg kigge på med stor interesse lidt senere. Jeg har gang i forskellige debatter her under forskellige "nicks". Det er rimeligt spændende og de kører bestemt ikke ens, selvom de omhandler det samme, blot med anden indpakning. Lige nu, vil jeg hente min bil hos mekaniker, køre ind til AF og rive hovedet af en eller anden*gg* Bagefter en tur ud ad mortorvejen. Bilen skal blæses ud, siger min mekaniker.

Meget er et spørgsmål om menneskeværdighed og fra hvilken vinkel tingene anskues.

Nasseri er bevidste skatteunddragere Fnidder
Det kan således være virksomheder, der er næsten nul skatteydere.

Det kan også være dem, der hæver bistand og pension samtidigt med deres sorte penge.

Bistandsmodtagere, pensionister, førtidspensionister og studerende er ikke samfundsnassere, hvis de ikke kan få et job, eller kan bestride det af helbredsmæssige grunde.

Der er også mange (førtids)+pensionister, det såkaldte grå guld, der har optjent et millionbeløb som har givet et afkast i pensionsforsikringsselskaberne. Disse kan være langt bedre skatteydere end mange arbejdstagere, da de betaler skat af deres pensionsafkast, nogle af dem betaler 600.000-800.000 kr i skat.

Måske er det modild
den mand, hvis firma kan producere til en uhyre lav beskatning, får stillet veluddannet arbejdskraft til rådighed, kan fyre samme arbejdskraft når det passer ham, kan modtage udviklingsstøtte til projekter, økonomisk støtte til eksport så varen kan sælges trods høj løn (produktionsomkosninger), og endelig når overskudet skal beskattes, regnskabsmæssigt kan føre en del af pengene til datterselskaber således, at beskatning måske end ikke kommer på tale?

Jeg ved det ikke, men måske kunne det også være sådan en?

V.H. Modild