Hvad er en soulmate?

Hvad er en soulmate? hannah1
Betegnelsen "soulmate" bliver brugt meget i vor tid. Men hvad er det, der gør mennesker til soulmates. Er man soulmates, fordi man er kærester el. rigtigt gode venner?

Og hvis man på en eller anden måde "mister" hinanden, vil man så vedblive at have dette specielle bånd?

Hej, hej :)

på ingen måde, eller ikke nødvendigvis m34
"soulmates" er sjælevenner. Jeg har da én som jeg gennem et helt liv har været sjæleven med og som jeg på områder står langt tættere end min kone. Vi har aldrig været direkte venner, men er alligevel sjælevenner.

En sjæleven behøver efter min erfaring ikke udspringe af venskab eller dyb kærlighed. Sjælevenner forstår ofte hinandens tanker uden egentlig at de behøver at have snakket meget sammen. Selvfølgelig er jeg og min kone gennem 10 år også kommet hinanden dybt, dybt ind under huden. Men selvom vi nu kender hinandens baggrund i detaljer og vaner til grænseløshed og kan forudse hinandens handlinger, så er der alligevel et stykke fra dette samhørighedsforhold til sjælevenner. For vores inderste tanker er stadig fremmede for den anden. Det er en sjælevens tanker aldrig, deri består forskellen.

Men idag udvandes begrebet og "soulmates" anvendes ofte som et overfladisk begreb for 2 personer, der bare har lidt til fælles og på overfladen ser ud til at kunne danne forhold. Det har intet med sjælevenner at gøre i min verden.

Hej Hanna. Soulsister
Sådan som jeg vil betegne en "Soulmate" vil være at det er som ordetst betydning "Sjæleven" for mig én der kommer så tilpas meget ind under huden på dig og du befinder dig i en sådan tilstand med denne person, at du føler dig så tryg ved denne, at du her har fundet en "Sjæleven" hvor du kan kringe hele din sjæle, alle dine tanker ud og personen vil være der , udelukkende for dig hvis du måtte have behov for dette. For mig er det nu en kæreste, da jeg sammen med denne person har fundet noget, jeg vist har ledt meget længe efter og det gik først op for mig, da jeg netop fandt min "Soulmate" hvad dette "begreb" betyder for mig. At man er så lig på mange punkter, dog stadig værende forskellige på hver side måde, men dog, stadig at dette´kan harmonere og gå hånd i hånd, via en stor respekt for hinanden. Man kan næsten fornemme hinanden selvom man ikke lige er nær. Man kan ligesom læse hinanden og hinandens små signaler, ja næsten læse hinanden som en bog og i denne bog vil der stadig være nye og spændende afsnit at tage fat på. Jeg var gift i mange år for år tilbage, men end ikke der fandt jeg lige netop det meget specielle, dette her jeg har fundet er blevet til. Jeg kan selvfølgeligt ikke udtale mig om følgerne om hvad det ville gøre hvis ikke det vedblev som det er nu, da jeg netop ikke har haft det sådan med en person før. Og som det er nu, er det jo kun ønskværdigt fra min side, at jeg beholder min sjæleven. Der er så uendeligt mange kapitler i min nye bog, jeg så gerne vil udforske. Dette var sådan lige min umiddelbare tanke om Soulmate.

Brug dog ordet "Sjæleven", Vivi
så taler det for sig selv.

m34 Anonym
- hvor var det godt beskrevet!!!

Soulmate-mere end bare en kæreste thesoulmate15
En soulmate er mange ting. For de fleste mennesker er en soulmate indbegrebet med kærester og med at blive gift osv.
Men For mig er det at have en ven som kender dig bedre end dig selv. En der altid er der for dig, og en som både kan få det bedste og dårligste frem i dig.
Sådan en har jeg og jeg sætter pris på det, nogle ggange kan det dog irretere mig at han kender mig bedre end jeg selv gør. Selvom jeg ikke er glad, men bare agerer det ser han det lynhurtigt og hhjælper mig igennem det problem der nu er.
Som m34 siger kan du jo godt have en anden soulmate end den du er gift med, fordi en soulmate handler bare om så meget mere end bare at have en kæreste... Nogle gange er man soulmates men bare ikke det rigtige match. Jeg var engang kærester med min, men det gik ikke og nu er han min bedste ven. Og jeg kan bare mærke at jeg næsten bliver helt trist til mode hvis vi ikke snakker sammen hver dag fordi han bare altid ved hvordan man skl muntre mig op. når han er lykkelig er jeg men når han er ked af det, har jeg bare lyst til at sidde og tude fordi det "skærer i mit hjerte" at se ham lide og gennemleve den smerte han har. Jeg er også bange for at når han om et år rejser væk at vi mister kontakten og at jeg derved mister min bedre halvdel.
-Fordi i virkeligheden er en soulmate jo ens bedre halvdel.

Hej hej Gitte Pedersen
Goddag folkens :D idag er jeg blevet gravid, som sagt har jeg trilinger :D
Men min porplem er at jeg ikke kan udvige mig, min tissekone er alt for lille :'( så hvad skal jeg gøre? jeg gider ikke og skere min mave op! fordi at jeg har en kæreste, som er soulmate!!! Med v.h Gitte[:$]