Hvad er forskellen på ondskab og sadisme?

Hvad er forskellen på ondskab og sadisme? undren
Jeg kan ikke se forskellen.

Der kan være rimelig stor forskel ........... jalmar
´

Ondskab udmønter sig ofte i ren Sadisme ved at pine et andet levende væsen mod dette væsens vilje!

Hvorimod Sadisme uden ondskab, er en såkaldt parafili = en seksuel form som Marquis de Sade udviklede til det sublime -
Sadisten "Piner" en Masochist, - en Masochist er en person der kan lide/elsker at blive pint / få kontroleret smerte tilført og får sexuel tilfredstillelse bl.a. ad denne vej - Denne smerte kan tilføres ved hjælp af f.eks. pisk overalt på kroppen og/eller klemmer på erogene zoner - før en sådan "leg" /"Forspil" startes, aftales et "Sikkerhedsord", som Masochisten skal sige når denne synes at sadisten er lige lovlig hård, eller når ønsket om reel samleje opstår.


Håber ovenstående er forklaring nok, ellers må du spørge igen!


Med venlig hilsen

jalmar

P.s.
Jeg har aldrig prøvet hverken og modtage (Masochisten) eller levere smerte (Sadisten uden ondskab), og kunne bestemt heller ikke tænke mig det, så det er begrænset hvad jeg yderligere ved om dette emne!

http://da.wikipedia.org/wiki/Sadisme

http://da.wikipedia.org/wiki/Masochisme

Ondskaben i sadismen. la34sf
Hej undren næ det er sku svært at se forskellen, men diktatorne har altid kunne finde sadister der var mindre begavet til at mishandle ders modstander, det var bygget meget snedigt op i KZ lejrne, hvor selv adolf sagde at det var rafineret, de fleste af ss folkne havde før krigen alm arbejde som f,eks lager,buskørsel, de skilte sig ikke væsenligt ud fra mængden, men hvor grænsen ligger mellem ondskab og sadisme er svær at sige.

Mindre begavede Sadister - la34sf - ? jalmar
´

En hel række af det såkaldte 3.Riges værste Sadister, var højt uddannede og intelligente (men afstumpede) læger med den såkaldte DØDENS ENGEL = Dr. JOSEF MENGELE i spidsen som den værste!

Psykologer mener at de allerfleste mennesker fra ethvert samfundslag, kan udvikles til Sadister af værste slags - dette især efter at personen selv har været udsat for tortur, og lovet fred ved selv at deltage i ondskabens tjeneste. Det drejer sig simpelthen "kun" om at få personen der skal gøres til torturbøddel, om i hans øjne, Psykologisk at reducere ofret fra offer til Genstand/Objekt, hvorfor også man kun kalder "objektet" for et nummer og kun omtaler og tiltaler samme med pronomerne DEN og DET!


Med venlig hilsen

jalmar