Hvad er jeres livret?

Hvad er jeres livret? f.eks. Jane
Jeg starter:

Kylling Tikka Masala.

(kyllingen marineres i yougurt tilsat masalakrydderier. Trækker i ca. 8 timer. Steges i ovnen, og serveres med græsk yougurt med agurker, smagt med spidskommen)

Velbekomme.

Flæskesteg med hele svineriet:-) miss-mee
Der skal være brune kartofler, hvide kartofler, franske kartofler, hj.lavet rødkål og syltede agurker og den dejligste brune sovs.

Stegen skal være kamsteg, ikke noget riben her, men et rigtig godt stykke KAM...ummmhh, det smager så godt:-) ...mee

Svinemørbrad komododragon
i flødesovs....mums!

stegt flæsk mrsslide
Stegt flæsk med nye kartofler, persillesovs og rødbeder.
Eller brændende kærlighed med kartoffelmos - er nu også godt.
God week-end

Mors Mad.. MMalki
Jeg bor i England og er derfor altid i mangel af "DANSK mad".. Det bedste er nu altsaa MOR'S MAD. Lige meget om det er flaeskesteg, frikadeller eller floedekartofler. Kan naesten ikke vente til jul i DK med god mad..

MMalki

Et år fik vi "julemad"... miss-mee
...til sct. hansaften. Jeg havde bare sådan lyst til det.

Sender dig en *frikadelle med rødkål og bruns sovs* ...mee

Lammekølle med det hele aman72
Lammekølle godt med indgnedet hvidløg, evt. rødvinsdampet i 1½ time (selvom mange siger det ikke hører sig til ved lammekølle), derefter ovnstegt i lidt over ½ time sammen med kartoffelbåde med diverse krydderurter. Kartoffelbådene må gerne være sprøde men bløde indeni.

Serveres med en whiskeysauce, en stor salat med det hele (gerne masser af oliven) og hjemmelavede grovflutes.

Og dertil en Bourgogne Alôxe Corton rødvin, der har stået og iltet (trukket) i 3 timer.

Det vigtigste er dog lammekødet....min tænder løber allerede i vand...yummi!

søtunge el. oksemørbrad islands brygge
Min livret er søtunge med dampede grøntsaget, nye kartofler og smørsauce

ellers er det

Oksemørbrad fra grillen med ovnkartofler af en eller anden art og der til kold bønnesalat og så lige den hjemmelavede bernaisesauce ...

mums

Har en del... Heinrich
Boller i karry ( men den skal være ret stærk, før den er god)!
God, gammeldaws øllebrød MED flødeskum på toppen!
Blodpølse med æblemos og kanelsukker.
Krøstkål + sul og medister.
Indmad i lange baner (hjerte, lever, nyrer) helst i fløde/champignonssauce.
Mørbrad (både svine- og okse-) i paprikasauce med pommes rissoli.

Sidder sgu og bliver helt lækkersulten....