Hvad er mænd uden kvinder??

Hvad er mænd uden kvinder?? KHN
Ja, hvad skulle vi mænd dog gøre uden kvinden??

Hvem skulle føde vores dejlige børn? Hvem er det der tager orlov fra sit job, for at tage sig af børnene, mens vi mænd kan passe vores job. Hvem er det der må accepterer vores hårde job, for at skaffe penge til en større bil? Ja, hvem er det som tager sig af børnene, holder huset, vasker vores sure sokker og underbukser? Hvem sørger for at handle ind og står med maden klar, når vi kommer træt hjem efter en hård dag? Og hvem er det efter en lang dag, som sørger for opvasken, mens vi mænd sidder og læser dagens avis, efter en lang arbejdes dag? Hvem accepterer at vi sidder og sover efter at have læst avisen, hvor de måske trængte til at snakke med et voksent menneske, efter dagens ræs med børn og børn og børn? Kan vi mænd ikke forstå, hvor hårdt det er at være hjemmegående og burde vi ikke være mere taknemmelige?

Ja, undskyld mig! Burde vi ikke respekterer hinanden mere, give hinanden meget mere kærlighed og hjælp. Burde vi ikke arbejde lidt mere for det ægteskab/forhold vi nu engang har? Går vi ikke lidt for meget op i små problemer? Ejer man hinanden fordi man er gift og går kærligheds livet i stå, når man går ud af kirken som ægtepar, eller er det ikke der det virkelig begynder?

Hvor langt mon vi når ved at rakke hinanden ned? Hvorfor gøre et ægteskab til en kamp, når det nu kunne være så dejligt?

Undskyld undskyld undskyld, men jeg forstår ikke den kamp som er her på ”Sol debatten” hvor det drejer sig om at rakke det andet køn ned. Det er den ene debat efter den anden og det lyder som små børn som siger ”Min far er stærkere end din”. Er det kun mig som tænker sådan???

....*ss*....... KMN
Du har ret, nu er jeg så ny i dette forum som man kan være, men jeg har lagt mærke til at i lige de oplæg som du snakker om der er det de samme der svarer, og så går jeg ud fra at lige den debat må have deres interesse siden de svare. Er det ikke sådan det hænger sammen ?
V.h

nej - det er ikke kun dig... tampabaybuc
Jeg er HELT enig.

Det er også en af meget få grunde til at jeg ikke rigtigt skriver noget herinde længere...
Det er så pinligt det niveau der holdes herinde.

Mænd er dumme... Kvinder er dumme... Børn... Unge... Det er dæl'me også sjældent at der kommer en reel diskussion igang. Når folk er uenige går de efter manden og ikke bolden og man ser (så godt som) aldrig nogen skrive, "ok, det har du måske ret i"...

mvh,

både og mr.big
Tag nu lige en slapper makker, du får os mænd til at lyde fuldstændig overflødige, laver vi overhovedet ingenting? det kan godt være du ikke gør, men det lyder sgu lidt oldnordisk det du skriver, der findes også mænd der tager orlov, laver mad, vasker tøj, alt det kvinder også laver, men det er rigtigt hvad du skriver med at der har været alt for mange debatter her på sol, hvor det har drejet sig om at hagle det andet køn ned, men i sidste uge var der faktisk en der talte særdeles positivt om mænd, og en ligeså om kvinder, så det var jo dejligt, så kan vi ikke bare slutte af med at sige, vi kan ikke undvære kvinder, og de kan ikke undvære mænd.

Du kunne også.... rockogrul
... have kaldt dit indlæg "Hvad er vi uden de andre". En meget stor procentdel af alle indlæg på Sol.dk er i den grad fulde af had. Jeg kunne godt tænke mig en meget større tolerence i forhold til vores medmennesker. Desværre afspejler det jo nok folks generelle holdning til hinanden, ikke kun på Sol.dk, men også ude i virkeligheden.

Det ville være lidt sjovere at være dansker, hvis vi kunne lære at acceptere hinandens forskeligheder lidt mere.

:-) Hvad er kvinder uden mænd ??? schatze
Tak for et dejligt indlæg :-).

Hvem holder os i hånden , når vi føder ?
Hvem tager også en stor del af orloven ?
Hvem knogler rø... ud af bukserne , for vi kan for en fed ferie og nyt badeværelse ?
Hvem siger : skat , i aften laver jeg maden , sat dig og slap med en god bog?
Hvem vasker vores bil og ordner alt det praktiske med huset ?
Hvem vandrer med rundt og gloer på tøjbutikker uden at brokke sig den mindste smule ?
Hvem kommer med blomster og små gaver , når man har haft en lortedag?

Tak for jer mænd , I er jo dejlige !!!

Du har helt ret KHN
Det er efterhånden ikke andet end negative ting. Verden kan da ikke være så sur og hvorfor ikke vise lidt mere respekt. Jeg ved ikke hvordan du har det, men når jeg læser et positivt indlæg, så kommer smilet frem.

Rigtigt KHN
Måske lyder det oldnordisk (griner) og det er heller ikke sådan i alle tilfælde. Pointen er, lad os dog lade være med at være så negative.
Der er også mænd som tager orlov og stor respekt for det.

Svar KHN
Helt rigtig hvad du skriver.

Nu har jeg så bare taget en lille del af familien Danmark og er da godt klar over det ikke er sådan alle steder. Men pointen er, stop dog alt det negative og rart nogen har forstået det.

Rart at se KHN
et positivt indlæg til os mænd. Selvfølgelig kan i heller ikke undværre os, men sammen kan vi jo udrette mange ting, hvis det foregår i en positiv ånd.

Du burde.... rockogrul
.... klones, så vi kunne få en hver ;-)

Jeg tager det ... schatze
som et komplement.

Jeg takker ;-)

Det var bestemt..... rockogrul
... også meningen. Det er altid rart at se at ikke ALLE er hamrende negative på alt andet end sig selv.

... og selv tak da :-)

det er.... santa Claus
dem der bliver kaldt tøffelhelte, så enkelt er det!!!!

Claus

aller helvedes Nicklees
meget bedre stillet,

du er,,, ung mor
fandeme dejlig.. en ener.. Og dog? *SS*

Vi er alle mrsmut
uundværlige, med alle vores særheder. *SS*

heldigvis er det "vist nok" de fleste mænd som deltager på lige fod i hjemmet som kvinderne gør....

Men hvor er det dejligt at nogle forstår at værdsætte den partner de har valgt at leve sammen med..


hvorfor alt den kønsrolle diskremenering (staves vist forkert her) .. det er jo ikke bare her inde på sol.dk men mange steder efter hånden.


som Jeg har skrevet i andet indslag så er mænd så kramagtige dejlige jeg ville aldrig kunne undværer dem... *SS*


Om lidt starter jeg et andet debat emne som også handler om kønsroller.. håber på rigtig mange Positive og seriøse meninger. *SS*

Kære KHN du er en ener en sjældenhed.. virker som et rigtig varmt og dejligt menneske....*SS*

Tak Mutti KHN
Jeg har læst dit indslag om kønsroller og giver dig helt ret. I dit indslag her skriver du "ved ikke om det er stavet rigtigt?) og hvis det ikke er, så forstår jeg 100% hvad du mener og min stavning er ikke for god (griner)..

Nå, men jeg har skrevet dette indslag, da jeg synes vi mænd og kvinder rakker for meget ned på hinanden. Og ja, det er meget delt op efter kønsroller og måske lidt i overdrev, men heldigvis lader det til, de fleste kan se pointen, da jeg ikke ønsker at træde nogen over tæerne.

Mange mænd viser stor respekt for deres partner og jeg er sikker på at, disse mænd har gode forhold. Vi mænd gør jo også mange ting for den vi er gift med, men det lader jeg så op til andre om at skrive (måtte jo stoppe et sted).

Jeg har selv prøvet ræset som typehus sælger. Et job fra 8 morgen og ofte til 22-23,00 om aftenen. En dag kom hjem, kom mine børn mig i møde (jeg har tvillinger)og sagde "hej far" og jeg kiggede en ekstra gang "hvad søren de kunne snakke"!! Jeg mistede min kære far kort tid efter og begyndte at tænke på alle de ting, som vi kunne have gjort sammen, men jeg havde ikke tid! Vi havde så mange fælles interesser. Hvor er det dog forfærdeligt at se hvor meget tid jeg havde brugt på mit arbejde, og hvor meget tid jeg havde mistet med mine børn og familie. Og så....kom skilsmissen, bang sagde det!

Idag har jeg lært af mine fejl, har en dejlig smuk kone og vi har masser af tid sammen. Min eks-kone er også sød og dejlig, hun tager sig godt af børnene og stiller sig aldrig imod samkvem. Fordi man ikke kan leve sammen, behøver man jo ikke at bekrige hinanden, det er børnene som taber. Og selvom deres far og mor er skilt, kan de godt holde sammen.
Selvfølgelig kan jeg gøre min kone irriteret (griner) men det hører altså til et forhold. Alt kan ikke være lyserødt hele tiden, men ih hvor er det dog dejligt efter man har renset luften...ja, du kender det sikkert selv. Jeg har skrevet det før i et andet indlæg, men gentager gerne. Lige meget hvor uvenner man kan blive, er et go´nat kys en god aftale at have. Et kys når man siger farvel, for man ved aldrig hvad dagen bringer og man skal aldrig skilles som uvenner. Men for pokker hvor kan det være svært.

Vi elsker mænd Anonym
Ja, jeg vil da også lige give lidt positiv respons til de mænd vi ikke kan leve uden..


Vi elsker ham for...

..hans evne til at bilde verden ind,
at han er simpel, når han i virkeligheden
er mindst lige så kompliceret, som du er.

..de øjeblikke, hvor han kommenterer sin tøjstil
og lige pludselig åbenbarer sig som et forfængeligt væsen.

..hans uglede hår efter en tur i høet.

..den stærke arm, som han holder fast rundt om
det nederste af din ryg med.

..den måde, han kigger på dig med et rigtigt lystent udtryk i øjnene, selvom du bare føler dig morgengrim.

..hans komplette tiltro til din smag i forbindelse med
tøj, sko og hygiejne.

..hans fordybning lige ved kravebenet – det er det bedste
sted, du kan lægge dit ansigt.

..han komplette mangel på beskedenhed.

..den måde, han kan levere de rette ord på –
så den ild, der var lige ved at blive slukket,
blusser op igen.

..hans trang til jævnligt at gro skæg, for derefter at
indse det, du allerede vidste – at det ikke er pænt.

..at han en lørdag aften spørger, om du har lyst til
slik og derefter spurter ned og køber det til dig –
og sig selv.

..hans næsten faderlige forhold til sin musiksamling.

..hans kærlighed til en bestemt lille del ved din krop,
som du aldrig selv har skænket en tanke.
Som for eksempel hulningen over din bagdel.

..hans evne til bare at trække dig ind til sig, når du er
allermest hysterisk, og give dig et kæmpeknus.

..hans evne til at bære dine ufatteligt tunge indkøbsposer hjem fra Netto.

..at han selv foreslår at tage ud med vennerne, når han
kan mærke, at du har brug for tid alene.

..at han sidder og leger med dit hår, udelukkende fordi
han synes, at det er lækkert at røre ved.

..at han kan bære dig. Ikke bare over dørtærsklen,
men over plankeværk, vandpytter og op ad trappen, når
du er blevet for stiv.

..den måde han kan tage fat i din nakke på - lige under
hårgrænsen, når han kysser.

..hans manglende evne til at skjule sin begejstring for bryster.

..at han som den mest naturlige ting i verden opfordrer dig til at smide tøjet.

..at han erklærer alle de af jeres væddemål, som du vinder, for ugyldige – af grunde, kun han kan gennemskue.

..hans barnlige glæde, når han brillierer med noget teknisk derhjemme.

..hans vilje til at spille med, når du foregiver at være for svag til at åbne det stramme rødbedelåg.

..hans fortryllende respektløshed over for den designershampoo, han lige har vasket hele sin krop i.

..hans storsind, når han skal bære dig hjem fra byen på grund af de stiletter, han allerede kl. 18 påpegede var for høje til at gå i.

..hans barnlige stolthed over sin egen rejsning.

..hans kys, der omslutter hele munden.

Vi kan ikke leve uden Jer mænd :-)
Kys og tanker til min dejlige kæreste..

jeg er en klovn tlj
hahaha.. jeg er vidst lidt en klovn.. Nå men jeg skrev indlægget vi elsker mænd, men kunne ikke finde ud af få mit alias med.. Det er hermed offentliggjort :-)

Korrekt... schatze
Han er min helt !

Ja hvad er .... Gøjseren
Mænd uden kvinder ??? Sjældne... Meget sjældne!!!

Light - wow!!! Jens1
Der er en eller anden, der er verdens heldigste mand!!!