hvad er rimeligt....tilrådighedsbeløb

hvad er rimeligt....tilrådighedsbeløb udregning!
mit tilrådighedbeløb er 10.200 kr pr. mdr - de skal dække:
- kost inc. toiletartikler = 4500 kr
- mobilregning = ca 500 kr
tilbage til tøj, og andre fornøjelser er ca 5200 kr, som går til 1 voksen og 2 børn. Et meget fint tilrådighedsbeløb ik? spørgsmålet er så nu, om jeg skal anskaffe mig en ny bil - jeg har regnet ud, at jeg alt i alt pr. mdr. vil komme til at bruge ca 3800 kr på bilen og det dækker benzin, ansvar og kaskoforsikring og afbetaling på bilen...

Dvs. at de 5200 kr modregnet 3800 kr pr mdr, så har jeg et tilrådighedsbeløb på 1400 kr, måske er det lidt i underkanten....!eller hvad! jeg overvejer så, at søge bijob som børnepasser eller serveringsarbejde.

Skær på...... Løvemor
mobilregningen!

Hvordan kan man bruge SÅ mange penge på at tale i mobiltelefon? Har du TDC eller?

Jeg bruger MAX 100 kr. om måneden en voksen og et barn. Vi bruger CBB.

Hvis du absolut skal anskaffe dig en bil, ja så gør det, men jeg ville nu bruge pengene på noget mere fornuftigt - som heste [:)]

Løvemor

find billigere billøsning Læser
Det bliver for surt med mindre end 2500 til snolderbudgettet. Du har to børn, du skal sku da ikke ud og svinge øl over disken til 130 i timen - tænk dig da lidt om.

Løvemor Me Jane
Det er altså mega svært at parkere en havremotor inde i københavn, eller andre større byer. Havremotorer er gode til en tur i skoven, men meget upraktisk når man skal have købmandsvarer med hjem.

Havremotorer skal desuden passes og plejers hver dag, en bil derimod, kan man jo bare lade stå indtil man skal bruge den igen.

Ha' nu en rigtig god dag, solen skinner og vejret er dejligt.

mobil reg mette 67
Min regning har lige lyt på 5500 kr pga venner i udlandet og en par rejser.

det er ikke en bar udregning
jeg mener, at jeg vil servere - det er til selskaber eller rengøringsjob. Jeg har ikke mulighed for, at gå op i løn og jeg er glad for mit arbejde, så jeg vil ikke gerne finde noeget nyt, men det er besværligt at komme frem og tilbage til arbejdet og da jeg er tilflytter, så kender jeg ikke så mange i byen og føler ofte, at jeg sidder mutters alene med mine børn. Der kører jo busser, ja tak, men det bliver man ski også træt af hele tiden - især da det tager tid.

Der er ofte kedeligt i weekenderne, da busforbindelserne er dårlige, så vi kommer ofte ikke mange steder i weekenderne - ikke sagt, at vi ikke kan holde en afslappet weekend, men når den ene weekend efter den anden ligner hinanden og børnene keder sig, så er det ik så sjovt.... men hvis jeg købte bil, så går en stor del af mit tilrådighedsbeløb til bilen og der er ikke så mange penge til fornøjelser, men lidt er der da og hvis jeg så tager et lille bijob vred siden af, så er der mere, at "slå til søren med"
Jeg synes virkelig ikke, at det er et let valg...!

Jeg mente. der er ingen penge i de ekstrajob Læser
og det her forslag er da endnu værre lønmæssigt. Det er bedre at finde en ikke så dyr bil. Jeg kan sagtens forstå du gerne vil have den, men det behøver ikke koste 3800 om måneden.

Det er alt for lidt anonym
du vil få alt for lidt luft i budgettet i tilfælde af udgifter, fx tandlæge mm.

der er lidt penge udregning
i de ekstrajob, men ikke meget...

Jeg kan måske spare 1000 kr om måneden, hvis jeg finder en brugt bil, men så er der ofte flere udgifter til reperationer på bilen. Jeg skal jo alligevel tage et lån, for at købe bil, så om jeg sparer 1000 kr eller ej, det er ned i småtingsafd.
Benzin vil koste ca 5oo kr om mdr og ansvarsforsikring og kaskoforsikring vil koste tilsammen i løbet af et år ca 8000 kr og det er uanset hvilken bil jeg vælger...Så kommer vægtafgift og der skal jeg lige tænke mig om, for der er stor forskel på prisen...

dårlig idé voksen mand
Jeg synes at det lyder som en rigtig dårlig idé og noget vovet, specielt her i disse uberegneligefinanskrisetiderogsåmedtosmåbørnogså??

Spar på toiletartiklerne komododragon
helt klart.

ja! 4545764
brug kun toiletpapir hver anden gang.

Alligevel tak for dit tip! komododragon
men jeg tror der må være andre måder[;)]

det er forsøgt, men ... mettemokke
DET blev chefen ikke glad for

http://www.networkxxiii.de/fun/papierlos.jpg

Du ku´jo Papilotten.
osse bruge det på begge sider [:/]

Delebil? AnniNyme
Har du undersøgt, om du bor et sted hvor der er en delebilsordning?

hvad mener du med udregning
delebilsordning?