Hvad er scientology?

Hvad er scientology? lea22
Jeg har den sidste uge set meget der handler om scientology. Nogen der kan fortælle mig hvad det er? Er helt forvirret. Nogen snakker om sekt og andre om terrorister

Hold dig langt væk fra dem Morten W
Terrorister er de ikke - men de har mange ulykkelige sjæle på samvittigheden og sikkert også nogle dødsfald: http://www.whyaretheydead.net/

Sandheden om dem kan du læse her:
http://www.xenu.net/

God læsning

Sekt Hitchhiker from the galaxy
En yderliggående kristen bevægelse

en videnskabelig sammenslutning Kenneth P
der især fokuserer på psykiatrien. Der findes rigtig meget spændende litteratur om det. Det vil give dig en helt anden holdning til verden som du ser den. De nævnte links er bare propaganda fra personer der forsøger at bruge scientology til personlig økonomisk gevinst.

Pas på. Haloo
Scientology vil have dine penge og din arbejdskraft. De kalder det en videnskabelig forening, men det eneste videnskabelige, er måden hvorpå de flår dine penge fra dig.

Det er ikke forbudt at tjene penge, men scientologerne laver næsten tyveri, så lad dig ikke lokke ind i det.

Lady in Red står for den danske udgave anonym
af det snavs.

Som et pyramidespil? lea22
Eller er jeg helt gal på den?

Videnskab!?!?! Videnskabsmanden
Hvis du tror at Scientology er noget der tilnærmelsesvis ligner videnskab har du godt nok ikke meget begreb om hvad videnskab er. Jeg læser selv på universitetet, og Scientology er en sekt baseret på en række science-fiction agtig fup af en pengegrisk mand. L. Ron. Hubbard brugte blandt andet medlemmernes penge til at købe en ø, hvor han kunne holde sig et harem af tilbedende kvinder.
Hvis du påstår andet er du enten for dum eller selv blevet fanget ind i sekten.

Ren fiktion Bullerbaise
De er organiseret som en pyramide, hvor dem i de nederste lag tjener penge til dem i de øverste. Dem på bunden ved intet om hvad der foregår og de kommer heller aldrig til det.

Mange af dem der skriver om organisationen er selv tidligere medlemmer - en del af dem på meget højt niveau.

Det er ikke andet end en gang fup og svindel, sløret af retorik og pseudovidenskablige postulater.

Lea22 Haloo
Nej, det er IKKE et pyramidespil. Det er en organisation, der tilbyder dig et lille kursus, så du kan blive et "bedre" menneske, der kan bruge mere af sin hjerne. Kursuset er naturligtvis ikke gratis, du må betale for det.

Når du så har studeret og læst på dit kursus, skal du bestå en "prøve". Du er bare ikke dygtig nok, så du må købe et nyt kursus. Igen en "prøve" og når de har plukket dig for alt hvad du ejer, så består du mystisk vis den "prøve", og dermed er det "videnskabeligt bevist", at du nu bruger mere af din hjerne.

Nu skal du så ud og kapre "nye kunder", for du skal bruge endnu flere penge, der venter nemlig nye kurser, og de er dyre. Kan du se hvor det bærer hen? Bestandigt nye kurser, som skal betales af dig.

Deres leder L. Ron Hubbard, er god for mange mange millioner dollars, og gæt hvem der putter penge i hans lomme? Videnskaben har for mange år siden afvist ham som en fantast, og de vil ikke have noget med ham at gøre.

Nu kan du tænke over hvad du vil med dit liv, men du skal nok ikke tænke ret længe, for at indse, at Scientologi ikke er værd at have med at gøre.

Det er lidt for tidligt, men alligevel. Glædelig jul.

Scientology link Milli
Find ud SELV: http://www.dianetikcentret.dk/
eller lyt til hvad de andre siger herinde. Det er dit valg.

Hvad er Scientology? Thor2
Her er et par link:
http://www.freedommag.org/danish/stasifor/page07.htm

http://www.scientology-jylland.org

http://www.scientology.dk

Og her nogle flere : tgack
http://www.xenu.net/
http://www.laerernet.dk/artikler/scientologi.htm
http://www.dci.dk/index.php?Itemid=71&id=1585&option=com_content&view=article

osv osv

se i øvrigt min profil side for flere [:)]

Med venlig hilsen

TGAck

Prøv på at finde noget info der gør dig tilfreds NewGuy
Man skal ikke prøve på at spørge om scientologi på internettet, enten får man kritiske hadefulde udlæggelser eller udlæggelserne fra scientologerne, som man ikke helt ved om man kan tro på. :)

Det er en sekt. Mig.
Scientologi er en sekt.