Hvad får du af det?

Hvad får du af det? mount
Jeg møder det dagligt, hunde der sidder udenfor forretninger og gøer eller piver. Så er det jeg tænker, hvad får man som ejer ud af, at sætte sin hund, i en hunde krog. Er det en måde, at lufte den på? Er det fordi man alligevel skulle forbi butikken, og ikke lige kunne lade hunden sidde hjemme? Er det fordi man gerne vil af med den? (Man hører jo om flere og flere, der bliver stjålet, eller slået, udenfor forretninger.) Eller hvad er meningen? Jeg mener hunden får bestemt ikke noget ud af det, snarere tværtimod. Oplys mig, jeg glæder mig til det:-)

Uforstående jessebel
Jeg er noget uforstående overfor dit indlæg - eller snarer forvirret!!!

Når en hun står lænket til en hundekrog udenfor en forretning, er det - formentlig - fordi ejeren er inde og handle og det ikke er tilladt at tage hunde med ind.

Dit forslag om, at lade hunden blive hjemme - er det bedre og lade blive hjemme og stå og hyle indenfor, end og tage den med ud på en gåtur, få besørget og samtidig lige få handlet ind? Også selvom den står og hyler foran en butik!?

Fordi en hund hyler/piver når den står lænket til en hundekrog, har jo intet og gøre med, at det er synd for den, at den er kommet med ud!
Det er bare en dårlig vane som hunden har. Præcis ligesom mennekser har dårlige vaner.

Hvis du ser hunde der er parkeret udenfor den lokale bæverding i flere timer af gange, så kan jeg forstå du reagere som du gør, men da ikke fordi hundeejerne tager deres hund med ud og handle og lader den stå i hundekrogen i de min. det nu tager at handle....

Du er jo syg! gæst
Har aldrig hørt om hunde bliver slået ventende i hundekrogen men du må da åbenbart være een af dem der gør det siden du ved noget om det!!!

Nej det kunne jeg aldrig finde på. mount
Faktisk var det en anden i debat indlæg herinde, der havde oplevet det. Noget som jeg osse blev ret chockeret over...

jeg ville chilichanel
aldrig efterlade min hund. lufter man hund lufter man hund. ikke handle ind. en ting af gangen

... jhgf
Mine forældre fortalte at der havde stået en hund i flere timer bundet til et cykelstativ, nede i deres gård (forstår egentlig ikke hvorfor de ikke gjorde noget ved det?), men så fandt de ud af at det var nogen der var på besøg hos nogen i en anden opgang ved siden af, og de ville så åbenbart ikke have hunden deroppe! Sådan noget gør man fandeme ikke! Men fordi folk skal handle i nogen min. det tror jeg ikke hunden tager skade af.

opgave... anonym
Når man får en hvalp, er det vigtigt at den bliver socialiseret fra starten af.
Det er en rigtig gog idé, at vænne den til, at tage den med ud og handle og lade den side uden for forretningen, imens man er inde og handle.
Hunde der er vant til det, elsker at komme med ud på den daglige shoppe tur. Den får en masse indtryk, ved at være med.
Hunden vil føle, at det er en af dens daglige opgaver. Det kan de godt lide.
Og her snakker jeg selvfølgelig ikke, om hunde der sidder i flere timer foran en forretning eller beværtning.

Hunde ejere Luna40
med respekt for sig selv og ikke mindst for deres hvalp, ville aldrig lade en hvalp sidde alene udenfor en forretning.

Dels kan hvalpen blive stjålet og dels kan hvalpen komme til skade, enten påført eller ved uheld.

Desuden har hvalpen ingen gavn af at stå udenfor, den lærer ikke noget rent socialt, den føler sig simpelthen forladt og utryg.( hvilket er grunden til piveri og endda gøen)

Hvis man har svært ved at afse tid til at lufte hvalpen på for den spændende områder, det vil sige, på græsplæner osv. hvor også andre hunde sætter deres mærke, bør man nok overveje om man skal have hund overhovedet.