hvad får en pædagogmedhjælper i løn??

hvad får en pædagogmedhjælper i løn?? sillie
hvad får en pædagogmedhjælper i løn?? altså 31-t om ugen???
er det godt at jeg tager den beslutning at jeg vil arbejde som pædagogmedhjælper??
er der nogen som har prøvet det??hvordan er det??

løn anonym
Jeg har arbejdet som uuddannet pædagogmedhjælper på deltid, altså 30 timer om ugen. Jeg fik knap 14.200kr før skat om måneden. Jeg var glad for jobbet, som jo ikke nødvendigvis kræver den helt store faglige kunnen - til gengæld skal man kunne bevare overblikket og have en del tålmodighed. Det er en individuel sag om du skal tage jobbet eller ej. Økonomisk er det ok, men jo ikke lige den løn der giver store biler og liebhaver-villaer:-)

Jobbet yofilo
Jeg har været pædagogmedhjælper i mine unge dage og var meget glad for det. Jeg var i en SFO med både almindelige og "specielbørn" (børn med handicaps og særlige behov/socialt belastede) og jeg synes arbejdet var utrolig dejligt. Man får meget energi af børnenes gode humør, deres aktiviteter og deres gå-på-mod. Det var også skønt at se de mindre velfungerende børn udvikle sig og kunne flere ting.

Til gengæld er det hårdt på den menneskelige konto, for du skal give meget af dig selv, og normeringen i institutionerne er blevet skåret meget ned. Vi blev også ramt i sin tid, selvom specielområdet er bedre dækket end almindelige pædagogiske områder. Nedskæringerne betyder at der er mindre tid til det enkelte barn og man kan godt gå hjem med et tungt hjerte når man ved at man måske ikke nåede så dybt omkring de børn der (også) havde brug for det. Man kan nemlig ikke nå lige meget med alle børn, fordi de alle har behov, og derfor vil der altid være nogen der ikke fik alt det de havde brug for.
Det er bagsiden af medaljen ved et ellers dejligt job.

Lønnen er anonym
Lønnen er cirka 106 - 110 kr. pr time, i Århus komune hvor jeg bor

skal man være uddannet?? sillie
jeg er nemlig ikke uddannet noget med pædagog, det er ufaglært..ønsker din svar

ca 100.000 b.s.
ja det er altså ca 100000 for lidt om året

hvad laver en pædogogmedhjælper. phillipsmodtager
er det noget i lig med, at sygepljerskerne fik sygemedhjælpere, så de ikke selv skulle lave så meget.
jeg syntes det er et mærkeligt system, pædagogerne kan vel selv passe ungerne, min nabo er pædagog, og hun tager hendes små børn med på arbejde hver dag, dog møder hun ikke til samme tid hver dag, men hun kommer hjem til sædvanlig tid, jeg tror ikke hun arbejder mere end 25 timer om ugen, men naturligvis til fuld løn.

De får ikke løn - de får lommepenge Anonym
Har du lyst til at være pædagogmedhjælper, må det være fordi du gerne vil passe andre folks børn. Lønnen som pædagogmedhjælper er simpelthen så ringe, så den ikke er værd at gå efter.

Bananer eller arbejdsglæde anonym
Som du sikkert har på fornemmelsen, er det ikke et højtlønnet job. Men lad dog være med kun at tænke på lønnen!!!!!

Min 19-årige søn arbejdede i knap 1 år på fabrik, hvor han havde en timeløn på (efter 6 mdr. anciennitet) kr. 141,- og i perioder en del overarbejde, som også udløste en ret god løn. Men han kom hjem og var sur og skældte ud over de andre uduelige kolleger.

Nu har han så været pædagogmedhjælper i næsten 4 mdr., og tjener ikke nær så stor en løn. TIl gengæld har han faktisk aldrig før i sit liv været så GLAD og generelt tilfreds med sit liv.
Så vælg dog arbejde efter hvad du har lyst til, uanset lønniveau, for det er det du bliver glad i låget af og det er også det du er bedst til.
Alle lønmodtagere i Danmark får normalt en løn, som det er muligt at leve for. Det er et spørgsmål om at sætte tæring efter næring og ikke være grådig, og ikke bruge mere end du har.

Hvis du har lyst til at være pædagogmedhjælper, så bliv det. Hvis du har/får større/andre ambitioner, så er det jo altid muligt at skifte spor senere. Men alt andet lige siger man jo, at det er nemmere at få sit drømmejob, hvis man allerede er i job.

God fornøjelse

bananer eller arbejdsglæde??? anonym21
Hvad menes der med det? Altså forstår ikke hvad du mener med overskriften, bananer eller arbejdsglæde? kan du uddybe det

wow.. cocolee
@anonym21 wow retard much?[:O]