Hvad fanden gør man?

Hvad fanden gør man? Bear
Når man har en sød kæreste her i lille DK, men har en længsel for at komme til udlandet og bo og arbejde og dermed, som det vigtigste, komme væk fra det her lille, indspiste, kedelige og kolde land? Hun vil ikke med. Det er nederen. Jeg synes det kunne være fedt bare at fucke det hele, og starte forfra...

Hvad venter du på? Anonym
Hun holder nok mere af landet end hun holder af dig, og mere af landet end du gør, så hvis du synes det er et lille indspist, kedeligt og koldt land, jamen så er det da bare at dampe af. Men lad være med at komme tilbage, uden at have ydet til det danske samfund, når du bliver gammel og opdager, at de sociale systemer er bedre end andre steder

Hmmm Bear
Ydet til det danske samfund? Hvorfor skulle jeg dog det? Jeg får jo ikke selv en skid ud af det... "De sociale systemer" som du kalder dem, er da vist ikke noget at prale af herhjemme. Der findes vist bedre steder derude, vi hører bare ikke så meget til dem fordi vi bor hvor vi gør.

Næh, hellere til et sted hvor de stærkeste (dem med penge) overlever. Anyways, det er en anden side af historien.

Du har nok ret. Man er vel i sidste ende sin egen lykkes smed. Det er bare svært, hvis man trods alt holder af personen og ikke vil såre vedkomnmende.

3 ting... Udlandsdansker ved et tilfa...
1) "Jeg får jo ikke selv en skid ud af det" er ikke godt nok. Mennesker fungerer kun i sammenhaeng med andre: i en social sammenhaeng. Hvis ingen hjaelper andre er det kun "rige folks dumme boern" der faar indflydelse paa naeste generation. Det er der ingen der har interesse i.

2) "et sted hvor de stærkeste (dem med penge) overlever" ikke helt rigtigt: det er folk med forbindelser der overlever. Naturligvis kan penge koebe forbindelser; men uden et socialt netvaerk (som immigranter sjaeldent har), kan det godt gaa hen og blive meget dyrt.

3) Til sidst et raad; hvis du planlaegger din udrejse lidt mere (hvorhen, hvilket arbejde, hvor vil du bo, osv.), saa har du maaske en chance for at overbevise din kaereste om at emigration giver flere muligheder end at blive hjemme. Hvis du kun vil vaek fordi du er utilfreds med Danmark, kan jeg egt. godt forstaa din kaereste. Risikoen er nemlig at nissen flytter med & saa er hun virkelig up shit creek.