Hvad fanden skal jeg gøre

Hvad fanden skal jeg gøre Mester J
Hej...


Vi er et par der har leget lidt i swingermiljøet og prøvet flere ting.
For 3 uger siden fik kæresten en sms på sin arbejdsmobil hvor der bare var en kort besked om at hun var lækker.
Det viste sig at det var fra en fyr som havde set hende hos en kunde hvor hun kommer, han havde skaffet hendes nr gennem firmaet.
I starten var det meget sjovt og vi legede med tanken om at han kom og knaldede hende og jeg lod dem fortsætte med at skrive smser sammen
Han pressede hele tiden på for at mødes hvilke jo ikke kom som en overraskelse for mig, så det tog jeg ikke så tungt, men jeg kunne mærke på min kæreste at hun ikke var helt afvisende på hans presserier og på et tidspunkt siger jeg i sjov til hende ok så knald med ham så finder jeg bare en i byen en dag.
Fandme om hun ikke siger ja til det, tanken tænder mig og vi aftaler at det er det vi gør, men efterfølgende finder jeg ud af at hun lyver overfor mig med hvad der står i de smser de sender til hinanden og at hun har slettet enkelte beskede (i min verden fordi der står noget jeg ikke må vide)
Jeg bliver rasende på hende og vi bliver enige om at det ikke går, næste dag taler hun stadig om ham og han skriver flere beskede, hun nærmest tigger om at få lov til at ha sex med ham, til sidst indvilliger jeg i at hun kan invitere ham hjem og at jeg så smutter nogle timer, manden dukker så ikke op på det aftalte tidspunkt og skriver en undskyldende sms. Vi taler om det og jeg trøster hende så godt jeg kan, men dagen efter prøver hun igen, jeg siger nuer det nok og vi stopper hendes sms leg med ham. de skriver ikke sammen mere så det er helt slut.
Men aftalen var jo at jeg havde et frikort i byen og det har jeg stadig, men jeg ved ikke om jeg kan få mig selv til det nu når hun ikke fik det hun ville.

Nu er mine spørgsmål.

Skal jeg skide på at han ikke kom og bare gøre som vi har aftalt?
Er det her en for farlig leg?
Er der nogen af jer der kan siger hvad der får hende til at lyve når jeg har givet lov til det?
Er der nogen der har prøvet noget i den stil? Gik det godt eller skidt?

Manden

Hvorfor er der anonym
så mange som er så sexfikseret,at det er til at brække sig over? Hvorfor har du en kæreste?

Fordi Buy
Jeg elsker hende og jeg elsker sex.
Hvad fanden er problemet i at være sexfikseret