Hvad fodrer du din hund med?

Hvad fodrer du din hund med? Morten Stig
Hvilket mærke hundefoder giver du din hund?

Jeg fodrer personligt selv mine to dejlige hunde med Olivers.

Mange i min omgangskreds fodrer også med Olivers og vil derfor høre hvad i her inde giver jeres bedste venner? :)

Vores får anonyme
Josera.

De kan lide det, og de er sunde og raske.[:)]

hundef. mas 1234
royal king labredor hvalpe foder

Dyrlægens labradorejer
Det er ganske vidst dyrt, men det er en gammel hund og han er blevet meget frisk af det foder, samt fået lid sul på baglårene, som han havde tabt sig på :-)

barf jetpost
dem jeg kender fodrer med Barf foder.....

h.mad mas 1234
har man ikke penge til det den burde have så er det sikkert o k.

Øhhh ? Mountain unlogget
Barf, er den mest naturlige måde at fodre sin hund på, da den jo er et rovdyr. I stedet giver mange den fabriksfabrikeret hundemad med tilsætningsstoffer an mas. Hvem er det så der ikke har råd til det ? Dig fordi du ikke har råd til at bruge den tid det tager at fodrer med Barf?

Hunde kennel.. Anonym
Jeg foder min hund med royal king foder, mener at det er godt, da min hund har en god afføring og har den energi som min hund skal have og engang imellem får den lidt råt kød, og grønt når jeg laver mad, for en hunden er et rovdyr, og det er sundt for hunden at få..

Mine forælder har en hunde kennel, den har de haft lidt over 10 år nu, og de har prøvet meget forskelligt hunde foder, og det de syntes der var bedst for deres hunde er royal king, og det har de valgt frem for det andet..

Oliver's ved private. Martin Andersen
Jeg benytter også Oliver's hundefoder. Det er bare dyrt, hvis man køber det via deres egen hjemmeside. Men flere private, kenneler og dyrepensioner sælger det også.

Jeg køber det hos Domus Canis Hundepension ved Vejle. Bor selv i Kolding, men det kan sagtens betale sig at køre lidt for det. Giver kun 270kr for en 15kgs sæk hvorimod Oliver's kræver 399 ;)

Link til deres side:
http://www.domus-canis.dk/salg-af-olivers-hundefoder.php

Jeg giver min cv2002
Oliver´s. Har også haft en hund der fik Kingsmoor. Et rigtig godt danskproduceret foder. Ved siden af får min rå ben fra alle dyr også rå kylling.

At give sin cv2002
hund råt foder er for mig klart at foretrække. Det kræver bare en del fryseplads. Men at fodre råt er blevet nemt. Man kan købe færdigblandet råt foder i pølseform. Så det tager ikke længere tid en at hælde tørkost i skålen eller som jeg altid gøre smider det ud på græsplænen så den har noget at lave.

mine cheser
2 små vovser får kun BARF foder fra rigtig hundemad.

der er stor variation og fåes i 500 gr pakker.

skålene er tømt hver gang modsat da de fik tørfoder, hvor der kunne gå 3 dage mellem min hanhund spiste. så aldrig mere tørkost til dem [;)]

Royal canin cath-en
Der er meget godt hunde mad på markedet, men man kan jo selv vudere ud fra hvad der står på posen. Det jeg ville bruge er royal canin. det er et skide godt foder, både til hund og kat. det er foder der er lavet til de forskellige hunde størrelser og de forskellige hunde racer. De ting der bliver puttet i maden er kun ting der er godkendt til mennesker, derfor er der ikke alt muligt ulækker i, som der ellers godt kan være.
Men det er klart det foder jeg ville bruge, og derudover give et frosent ben i ny og næ[;)]

Læs lige her Hundeven
Inden du fodre med Royal Canine bør du læse følgende tråd:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=25&conference=258&posting=1563843