HVAD FOREGÅR ? - Alle betragtninger modtages med kyshånd

HVAD FOREGÅR ? - Alle betragtninger modtages med kyshånd incognito
Hej alle på dette debatforum
Jeg har et stort spørgsmål, at stille her.
Håber, at mange vil svare/kommentere, da dette "problem" tærer en del på vort og måske også andres forhold. Måske nogle har lignende "erfaringer"?
Historien:
Jeg har kendt min nuværende mand (er selv 40+),- siden `97,- har været gift tidligere gm. ca. 12 år.(3 dejlige børn herfra.)- OG - alt fungerer godt. Og jeg elsker virkelig min nuværende mand!
Det, der så ,for mig er problematisk,/ og grunden til, at jeg søger råd :-

1) I vores/mit "nye "forhold er sket det,at :,- efter jeg er flyttet sammen med ham: min nuv. mand, har han taget et lån (uden mit vidende),på ca. 100.000-, for at udrede gammel gæld,-
2) OG - han har modtaget en invitation (på mail) fra sin chefs kone -,nu tidligere job,- hvis nogen skulle være i tvivl- om, at chatte sammen, "pga. kedsomhed"!(hvilket han svarede ja til,- men dog fortæller, at han har fortrudt meget siden vedr. sin manglende evne til bare, at takke nej tak !(og det tror jeg på.)Jeg fandt dog selv ud af dette efter 3 mdr.i uvidenhed. Hvad gør man så lige?

Jeg spørger bare - er der nogen, der har nogle erfaringer eller kommentarer, der kan hjælpe mig på vej! (jeg elsker virkelig min mand?)-eller er jeg bare bare "way out" Jeg ved dog,at han har fortrudt-?
Eller hvad.(Det har han dog fortalt).
Nogle bemærkninger - vise ord - "udenforbetragtninger", el. er hjerteligt velkomne!
Tak
KH, Q

forvirret anonym
Hej

Er lidt forvirret over dit indlæg, og er ikke sikker på hvad problemet egentlig er (?).

1) Har du talt med din mand om hans "hemmelige" lån? Er det normalt i jeres forhold (I har kendt hinanden i 7 år, ik?) at I holder ting hemmelige for hinanden? Er det fordi at han er flov over lånet eller hvad er grunden til at det skulle holdes hemmeligt? Kendte du til gælden eller kom det også bag på dig? Måske er han flov og usikker, og ville derfor holde det hemmeligt for dig.

2) En dame skriver om han vil chatte? Og han sagde ja, men mente nej? Ligger der mere bag?
Også dette var vel holdt hemmeligt går jeg ud fra.

Konfrontér ham evt. med alt det hemmelighedskræmmeri, grunden og hvor han vil hen med det. Er der noget han savner I jeres forhold, er der noget der ikke er som det skal være?

held og lykke

Problem? anonym
Hej du

Ifm. med det "hemmelige" lån må jeg først spørge. Bruger han fælles midler til at afbetale gammel personlig gæld og er det det du er sur over?

Og omhandlende chatteveninden. Der er vel en ud af tre grunde til han ikke informere dig om chatten. 1. Han har en skjult dagorden og vil i virkelighed indlede et forhold til sin tidligere chefs kone. 2. Han følger han er nødt til at hemmeligholde en chat, fordi hans kone er jaloux, og ikke vil forstå det bare er en chat. 3. han se ikke noget problem og har ikke tænkt på det kunne opfattes sådan af andre.

Hvilke en er det?

hvor er du dog naiv! pernillen
at han bare kan låne 1000.000 kr!!!!! UDEN dit vidende?
Er du da både blind, stum og døv?
Stakkels dig.

har han lånt pengene af sin chef??? DET LAAANGT UDE...
???????

Hvad foregår der???? anne
Hej!
Er I gift? Hvis I er, så forstår jeg ikke helt, hvordan han kan låne 100.000 kr. uden dit vidende. Jeg ville i hvert fald ikke finde mig i, at min mand gjorde sådan noget.

Med hensyn til chatteriet - for mig lyder det, som om din mand er et værre skvat. Han siger han har fortrudt, men ikke kan sige nej - øh - "voksen" er han i hvert fald ikke.

Konfronter ham med begge ting og forlang at få sandheden at vide. Ellers må jeres forhold da tages op til revision, med mindre du selv er et skvat og ikke tør sige fra!

Fortsat god dag!

Anne

Papirløse lever livet farligt Anonym
Det er juridisk sådan, at "papirløse", der optager gæld, mod sikkerhed i fx hus eller bil, i princippet hæfter solidarisk. Det betyder i praksis, at lever man sådan sammen, at den enes indtægt går til afdrag/renter, og den andens indtægt går til "alt det andet", ja så er helvedet løs, når forholdet ryger.
Kreditor/pengeinstitut kan kræve gælden indfriet af den, der har størst formue.
Hvis to personer bryder med et forhold, og i princippet begge har afbetalt lige meget på et lån, og huset går på tvang, henstår der jo en gæld.
Vinder den ene part en million i lotto, er det desværre ikke sådan, at denne kan undslå sig den kreditorgæld, man har været to om at stifte. Så frit oversat kan kreditor kræve gælden indfriet af den part, der har flest penge/værdier, uagtet den anden ikke betaler en krone af på gælden.

Så se for helvede at blive gift, det kan blive dyrt at lade være!!!

Svar Anonym
Hej igen. Jeg betragter ikke mig selv som værende hverken naiv, blind, døv eller stum. Snarere tværtimod.
Og ja - vi er efterfølgende blevet gift.
Dette indlæg, som jeg beskriver,- handler mest om holdninger/bevæggrunde til hemmeligholdelse, når man er i parforhold - og grænser. (Ikke, at man nødvendigvis skal stå til regnskab og fortælle alt og "sidde lårene af hinanden").Men disse ting, som jeg beskriver, har virkelig haft "rystet mig i min grundvold", da jeg selv er en meget åben type. - Og derfor blev noget overrasket vedr. disse "opdagelser", da jeg mener, at så, ihvertfald for mig "store ting", ville jeg da godt have haft, at han havde fortalt mig om. MEN - det gjorde han ikke. OG - det har været årsag til en del samtaler og diskussioner. Ville bare høre andres mening!
Bryder mig dog ikke om, at blive kaldt naiv o.l. Var bare ikke "overraskelser" jeg mente, at jeg selv skulle finde ud af!

(Det skal måske lige tilføjes, at min mand - "kun" har haft en enkelt kortvarigt forhold før mig, og ja, har da tænkt, at noget af forklaringen kan ligge heri, og- hvad jeg også, først fandt ud af via fornemmelser og konfrontation - et mangeårigt B-vensforhold til sin bedste vens kone. Men det ligger dog før vort forhold, men overraskede mig dog trods alt. Jeg mener, at, jeg har dog fortalt om mine "lig i lasten" af mig selv - inden vi flyttede sammen). Og ja, hvad er jeres holdninger. Dette handler vel også om tillid og respekt. Den er på vej til genopbygning her - men det HAR været lidt af en sej kamp, må jeg sige!
VH