hvad gør jeg bedst i?

hvad gør jeg bedst i? inlovewithmyx
jeg føler mig rigtig uheldig lige nu.
for en uge siden fandt jeg min x kærestes x på facebook og ser at hun er single. jeg bliver totalt lettet og kigger min x kærestes profil og han er også single igen!

for at gøre historien kort. jeg var kæreste med x i 2 år da jeg var 18 til jeg var 20 (han er et år yngre end jeg) kort efter jeg slog op med ham var han sammen med den nye pige, jeg fortrød jeg slog op med ham allerede 1 uge efter men han ville ik have mig tilbage igen!
de har så været sammen i i hvert fald 6 år og har nu en søn sammen, men de er begge afklaret med at deres forhold er slut, jeg ved ik hvor længe det har været slut, men et godt stykke tid vil jeg tro.

nu er det sådan at jeg er begyndt at skrive med ham på facebook og er kommet til at give ham mit nummer, uopfordret[:$] jeg ved ik det er for meget. jeg har ik talt med den her x mere en 2-3 gane i den tid han var sammen med den anden! så vi havde nærmest mistet kontakten.
jeg troede ik det ville være et problem at skrive med ham som venner på nuværende tidspunkt, troede mine følelser for ham ikka fandtes længere (har selv barn med en anden som jeg blev skilt fra for 2 år siden)
men nu tænker jeg snart ik på andet end ham, ham og ham, jeg ønsker inderligt at han vil komme tilbage til mig (jeg skal lige sige at jeg sørgede over ham i 2 år, inden jeg kom videre dengang, han betød MEGET).

nu er jeg bare helt i vildrede og har lyst til at droppe kontakten med ham, for at han ikke sårer mig hvis jeg nu finder ud af at han ik gider mig igen...
hvad gør jeg??

Hvorfor gik I fra hinanden? ...
Det er jo sjældent uden grund.

det var min skyld inlovewithmyx
og der var faktisk ik nogen grund, vi havde det rigtig godt sammen, synes jeg jo i hvert fald, men en aften skændtes vi om ligegyldige ting og jeg blev sur og sagde i et raseri anfald at han skulle gå og ik komme tilbage, han stillede sig i døren og jeg husker at han spurgte omkring 20 gange om jeg virkelig var sikker, jeg fatter ik jeg sagde ja 20 gange.... og han kom ik tilbage.... jeg tryglede ham ellers om det og ringede hver dag og græd flere måneder, har savnede ham flere år...