hvad gør jeg forkert?

hvad gør jeg forkert? Anonym
Hej allesammen,

Jeg er en ung pige på 19 år der mangler desperat en kæreste, jeg er meget ked af a jeg ikke kan finde dén rette, jeg synes ikke at jeg gør noget forkert, men et eller andet må der jo være galt siden jeg skal være single i 1½ år ...

Jeg er medlem inden på noget der hedder Hot.dk, men jeg kan simpelthen ikke finde den rigtige! jeg får mange kommentarer omkring mit udsene, (og det er KUN positivt!!)

Jeg er 100% mig selv, når jeg mødes med dem .

hvad skal jeg gøre ???!

håber du/I kan hjælpe mig !!!

hvad gør jeg forkert? ieet
Hej,

Udfra det som du har skrevet, gør du intet galt.
Eneste mulige kommentar der, er at det virker som et ret overfladisk websted.

Du kan overveje hvordan du regarer når du kommer i kontakt med fyre istedet for deres respons på dit udseende :)

Med venlig hilsen
Ieet

hvad gør jeg forkert? Anonym
Men når man har været single så længe må man finde et sted der er andre singler (:

Forkert at spilde tid på Hot.dk City-pigen
Det er det mest naive og primitive sted at søge rigtige piger.

Forkert at spilde tid på Hot.dk Anonym
det der hjælper ikk ... i stedet for a være bagklog så skriv hva jeg skal gøre ...

kloge!

hvad gør jeg forkert? makiks
For det første skal du lære at udseende er skide ligemeget.. Når du så har lært det, skal du lige lære det lidt mere !

Prøv så at søge efter en kæreste hvor folk ikke går op i mode, udseende, mærker, hvor du ikke plejer at komme og tale med folk du aldrig ville have talt med..

[(:]

hvad gør jeg forkert? Anonym
1000 tak for svaret (: det vil jeg prøve a arbejde lidt med (: [sun]

hvad gør jeg forkert? ieet
Hej,

Jeg tror at du misforstod mig. Du ahr ikek skrevet nog i de "100% dig selv" og om hvad du gør, til at det er muligt at kommentere andet end at "hot.dk" og din kommentar på udseendet ikke er alt :)

Prøv netdating.dk
Og prøv at skrive lidt om hvad du svarer fyrene, og hvordna du gør når du møder dem.

Med venlig hilsen
Ieet

hvad gør jeg forkert? Anonym
jamen, jeg svare dem pænt når de skriver, jeg er altid høflig, og når jeg møder dem, er jeg rolig, og mig selv, gemmer mig ikk hen i hjørnet, jeg taler med dem, lytter til dem, og svar på spørgsmål (:

hvad gør jeg forkert? ieet
Hej,

Du kan godt høre det selv, ikke? Nå du beskriver dig som værende eksemplarisk når i mødes, når i skriver sammen og du samtidig ser godt ud - og de så ikke er interesseret...

... så gør du enten noget galt imellem dates (oftest desperation, eller manglende interesse). Eller også kommunikerer du ikke nok interesse selv - og du virker så god at de ikke tør tage chancen heller.

Med venlig hilsen
Ieet

SV: hvad gør jeg forkert? Katteinden
Tjooo, altså jeg ville da mene at der slet ikke er noget galt med ikke at have en kæreste? :) Halvandet år er ingen tid, når du ikke er ældre. Selv har jeg været single i mere end to år, og det er bestemt ikke fordi jeg hverken er ked af det eller ikke har fået tilbud :)

Mit råd er nok at du skal prøve at slappe lidt af omkring det med at få en kæreste. De fleste kan godt mærke hvis man er desperat selvom man virkelig prøver at skjule det. I stedet skal du prøve at slappe af, have det sjovt, nyde en god aften i byen UDEN at være på jagt altid. Selvfølgelig ikke være afvisende, men det kommer bare af sig selv når man mindst venter det. Jeg har hørt flere steder at de fleste drenge synes det er fedt når en pige hviler i sig selv og har det godt. Personligt synes jeg i hvert fald det virker meget godt, som sagt havde jeg ikke behøvet være single i dag hvis det ikke var fordi jeg ville, og jeg er hverken på datingsider eller typen der er super opsøgende :)

Held og lykke til i hvert fald

SV: hvad gør jeg forkert? trist trist pige
Jeg tror ikke det er dig der gør noget forkert, der skal nok komme en til dig.. men mænd altså.. de dømmer jo meget en på udseendet, især på nettet. Jeg har kun fået negative kommentarer om mit udseende hele mit liv..er en stille pige med et ufeminint ansigt og har ikke råd til plastikbryster - du har trods alt en chance, da du jo får masser respons.
Vend den om.... der er nogle der har det langt værre end dig, du er kun 19, jeg er 32 og har kun haft én kæreste, som ku' acceptere mig som jeg ser ud.