hvad gør man

hvad gør man bossenmomsen
hej
jeg har mødt en sød mand han er pilot og er hjemme hver 14 dag ca..
vi bor en time fra hinanden i tog og når han endelig er hjemme skal han en masse, familie venner og har lavet aftaler.. han sagde han vil have mig og kan lide mig men jeg synes lidt mere planlægning vil være på sin plads hvis han virkelig vil mig..

Han fortalte at kvinderne ikke vil have ham pga hans job men jeg tænker også at jeg forstår dem godt og oz at han aldrig har tid når han endelig er hjemme.

Familie og venner skal man sætte pris på men at vi 2 kan planlægge noget kan han ikke, ikke før han er kommet hjem og jeg skal også vide det i god tid da jeg har et barn. Og jeg kan ikke bare smide alt hvad jeg har i hænderne når han kan.
Vi har kendt hinanden i en måned... vi har det sjovt, hyggeligt sammen og jeg føler at det er det rigtige når vi er sammen.

Jeg ved ikke om det bare er mig og han tager let på det hele og det er jo nyt osv men jeg kan godt sige det til ham at jeg vil blive glad hvis vi kunne planlægge f.eks en weekend sammen ?

jeg har også en dejlig mand, og han kommer signe@qqq
hjem på 28 dages ferie fra thule basen hver 8 måned, så vi har rigelig tid til at planlægge.

de har endelig efter ca. 10 års venten fået telefon og internet, så vi kan skrive - ringe til hinanden når vi har lyst, han arbejder fast på nathold på en vagt på 14 timer, eller 98 timer om ugen, så han er rimelig træt efter arbejde.

UNDSKYLD Anonym
Men er du sikker på han er pilot, og han ikk er en af de dersens lystløgnere
der desværre findes..

Hvad ved du om hans familie og venner..

Har du mødt dem....og har du mødt nogle af hans kolleger på jobbet..

Og SORRY....Men hvor har du mødt ham ????????????

piloten bossenmomsen
Han er en gammel bekendt for over 10 år siden jeg har set mange billeder af alle hans venner og set videoer fra flyet hvor man ser han sider i cocpittet eller hvordan det nu staves [;)] jeg har set hans uniformer,,, så jeg er ik i tvivl.. bag landet har han helt i orden...

mit spg er simple synes jeg...

Tag den med ro anonym
Hej

Det lyder som om at han føler at han ved hvor han har dig, at han kan tillade sig alt, uden at det får konsekvenser! Forholdet bliver derved ubalanceret, hvor du blir den givende og han den modtagende ...når han har tid og lyst! For at lave om på dette, er du nødt til at være mere "hard to get" ... ikke give mere end han, selv have travlt med alt muligt, så han ikke synes du er for "nem"... think and act like a price!!! Det vil helt sikkert få jagtinstinktet op i ham, og få ham til at priotere dig øverst når han har fri. Hvis han ringer 1 gang skal du kun ringe 1 gang, hvis han skriver 1 gang, skal du kun etc etc... Umiddelbart virke han jo ikke ligefrem stormende forelsket.... så giv ham lidt modspil.... eller drop ham!!!!!!