Hvad gør man...? Håndjern eller ej?

Hvad gør man...? Håndjern eller ej? Anonym
Hej.
Elsker når fyren "bestemmer" i sengen...han skal styre det. Hvad gør man hvis kæresten ikke har lyst til fx håndjern og bind for øjnene som jeg finder meget uskyldigt - er slet ikke til SM og sådan noget. Har prøvet mange stillinger, for at gøre det hele lidt mere spændende...meeen, tænder vildt meget på tanken om at han (evt. med et andet par, eller bare en pige) binder mig fast, så jeg er helt magtesløs, hvor han pirrer mig til jeg...;)
Nogle gode råd?
Hilsen

tving ham! mig-manden
håndjern og bind for øjnene er da meget uskyldigt.. jeg er heller ikke til SM men det andet er da meget sjovt. mon ikke din kæreste også vil synes det når han har prøvet det med dig? specielt hvis du virkelig viser du nyder at blive kontrolleret...
få ham med på ideen!

langsom start.. Anonym
Hej...

At lege med erotisk dominans eller bondage. er ikke ensbetyende med at det skal gå over i det wilde sm..
Jeg er heller ikke til sm, men syntes det er sjovt at lege med bondage og underkastelse..
jeg har fundet på en lidt anden måde at lege på. også kaldet FB.( Fjernbetjening ) det har ikke noget at gøre med den der ligger på bordet..?? hvis du har lyst til at vide mere om hvad det er så læs de to indlæg der hedder
"Piger fjerbetjening og Fjernbetjening 2" de står længere ned i rækken af indslag på denne side..
det er et meget godt sted at starte og hvis man har bere en lille smule fantasi kan det blive rigtigt sjovt..
for begge...

Tvinge...!? xxx
Tvinge ham...gid det var så simpelt som det lyder! Han tager virkelig meget afstand til det, så ved ikke hvordan jeg skulle kunne tvinge ham til det. Idéen er jo at han skal tage initiativet, spænde mig fast - så jeg intet kan gøre. Det er ham der skal styre det hele!

Respekter det! ...og giv ham tid. ..X
Respekter hans ønske! Det er det eneste, du kan gøre, når han tager afstand fra det.

Jeg vil dog alligevel lige bidrage med min egen oplevelse. Jeg har - som du - et ønske om at blive "taget" i sengen. Ikke noget brutalt, men alligevel nok til at føle, at han bestemmer. Min kæreste fik at vide, at det var mit turn-on ved en dum selskabsleg, da vi havde været sammen et års tid. Jeg tror det kom bag på ham, for jeg havde bare ikke haft modet til at fortælle ham det tidligere. På vej hjem i bilen fortalte han, at det absolut ikke var noget, han tændte på, og han skulle lige have noget tid til at vende sig til tanken. Allerede der havde jeg indstillet mig på, at jeg nok ikke kom til at opleve en sådan side af ham. Og selvom det da er ærgeligt, så er det alligevel bedre end at tvinge ham til at gå imod sine egne ønsker.

MEN men men! 2 år efter skete der noget, som jeg endnu aldrig har fundet ud af, hvad udløste. Vi lå i sengen, mig ovenpå ham, og pludselig spørger han mig, hvad jeg har lyst til. "det ved du jo godt" sagde jeg, let rødmende. Og så skete det bare! Han væltede mig om på ryggen og gav mig den bedste sex, jeg nogen sinde har oplevet! Måske havde han bare fået tid til at vende sig til tanken? Og det bedste er, at det virker som om, han også tænder på det, eller i hvert fald på den reaktion jeg kommer med over det.

Jeg beklager, hvis jeg har været for "beskrivende". Jeg ville nok bare sige til dig, at det KAN være, han ændrer holdning, hvis du bare giver ham tid og gør ham det klart, at det virkelig ville glæde dig.

Held og lykke med det!