hvad gør man når man har en at have affære med.

hvad gør man når man har en at have affære med. fru x
jeg har fundet personen som jeg ønsker en affære med. jeg har aldrig prøvet det før. jeg mærker en masse ting stærkt,men jeg ved ikke hvad det er for noget. endnu! jeg ønsker at finde ud af det. min mand arbejder hver aften. hvordan gør man det uden at blive opdaget. vi har snakket om nogle ting vi kan gøre. men jeg tænkte at der måske var nogen der var mere erfarne på området.

Skat! Hr. X
Jeg vil opdage det før eller siden.

Drop det elway
Jeg håber VIRKELIG at dit indlæg er for sjov.. Så du kan lige svare på det, før jeg starter pladespilleren.

hold fingrene for dig selv icarus
eller gør det forbi med din mand!!!

Så svar dog på det akilles
damen spørger om!
Det var jo ikke en moralsk skideballe hun efterlyste vel?

Har I penge nok - så hotel! Lidt mindre penge - vandrehjem (findes også i Kbh.)
Lån god ven/venindes lejlighed, og stil et par gode flasker vin - til gengæld!
Tag på skovtur.... kan nås endnu... de næste dage lover over 20 grader....

Så nu får jeg - umoralske - væsen en ordentlig skideballe - I know ;-))

Hvis du har for meget tid Hitchhiker from the Galaxy
Så få et arbejde ! Det er under lavmålet at bolle udenom imedens manden er ude for at skaffe brød på bordet.

Måske Anonym
boller manden udenom, og bilder fruen ind, at han er på arbejde!!

Og hvorfor er der så mange der tror, at det er manden "der slæber penge hjem"! Langt de fleste kvinder har dobbeltjob - går på arbejde og laver ALT derhjemme!

I min verden Hitchhiker from the Galaxy
I min verden deles man om arbejdet i rumskibet. Jeg har aldrig kendt en hun (eller som i mennesker siger "en kvinde") som ville finde sig i at blive underkuet, og jeg gider heller ikke sådan en type.

Kør løs... Anonym
der er jo ingen der begiver sig ud på den "utroskabens smalle vej" uden der er en eller anden anledning til det. Det kan være hamrende ligegyldigt hvorfor du gør det.
Blot vil jeg sige, at du skal gøre hvad du selv synes. Alt andet skal du blot glemme i denne stund.
Hvis du oprigtigt ønsker det vil det også give dig en indre fryd som gør, at du vil smile lidt mere ægte, at du vil have nogle dejlige minder i dit hjerte og et dunkende hjerte når du tænker på det.
I har mange muligheder for at gennemføre det, men du må aldrig forfladige det; det skal være en smuk stund som I begge vil huske på; ikke bag i en bil, på et toilet eller lignende. Næhh, kør linen ud, find et hyggeligt hotel og træk gardinerne for. Tænd stearinlys, åben en flaske vin og nyd hinanden. Og se bort fra moralske opkast her på debatten. Husk på, du har kun ET liv og en forpligtigelse til at selv få det bedste ud af det. Selvfølgelig er det set med div. moralske briller forkert (Hvem siger i øvrigt det??) men du skal nyde det.

Godt brølt akilles
løve? løvinde?

Er bare så enig......

er bare SÅ uenig moster grethe
du har kun ET liv og en forpligtigelse: At elske din næste som dig selv!

- hvad med at sige pænt farvel og evt. tak til ægtemanden, før du begynder affæren? Skylder du ham ikke SÅ meget hensyn og loyalitet?

Lige meget hvor smart og forsigtig du er, bliver du afsløret en dag. Og hvorfor egentlig foretage sig ting, man ikke vil være bekendt?

Er dette en FÆLDE?? Fældejægeren
For at se hvor hurtigt du kan få forarget og få SOLdebattørerne op af stolen ??

Absolut løve..... Anonym
Med manke.....

Pladder med dig.. Anonym
Hvad er det for en gang pladder at fyre af...?? Skal hun nu også til at trække i burka og bære slør?? Hun er sgu da en voksen kvinde og må da selv styre sit liv og sine lyster. Den der med at ære manden og holde sig tro hele livet er sgu da en gammel floskel. Modernede kvinder kan sgu da også føle lysten og begæret under kjolen og skal sgu da have lov at udleve deres drømme.... En mand.

Din samvittighed tusse
Jeg tænker mere på hvordan du vil have det bagefter ? Prøv at forestille dig hvordan det vil føles hver gang han kigger dig i øjnene og siger at han elsker dig?? Hvordan vil det føles at gå fra den ene sang til den anden ? Om aften gå iseng med sin mand mens man tidliger på dagen/aften har ligget i en anden seng, med en anden mand. Det er mere følelsen af at have såret et mennesker som elsker en dybt - det ville jeg ikke kunne bærer.......Og du sårer ikke kun ham, men også dig.....utroskab sker ofte fordi kommunikationen mellem parterne er meget lukket. Snak om det og se jeres problemer i øjene og forsøg at løse dem sammen.........Det kunne være i måske opdagede nogle helt nye sider af hinanden......Jeg læste engang et sted om en mand som have haft mange kvinder i sit liv og han beskrev den seksuelle oplevelse som den samme for hver gang selvom det var med forskellige mennesker....efter han havde fundet sit liv kærlighed opdagede hun pludseligt at erotik var en ny oplevelse for hver gang han var sammen med sin kone......

Smukt.....

hvad vil du kunne undvære Annie Hall
Kære Tændte, det er svært at være smagsdommer over andres behov og lyster og fantasier - disse er jo heldigvis meget individuelle og et fantastisk drive når vi drøner ud og søger for at mødes. Jeg tænker umiddelbart, kan og vil du undvære din faste partner når du og din potentielle elsker bliver opdaget? Hvad om du talte med din partner om dine "nye" behov - er det en mulighed? Tør du at være ærlig derhjemme så står du ihvertfald stærkt i forhold til at få flere af dine behov opfyldt. Puha det er en svær een du er i gang med. Pas godt på digselv og den du elsker i det her.

jeg havde en affære engang... mig selv...
hvorfor kan være ligemeget, men jeg manglede åbenbart noget i mit forhold. Affæren blev ikke opdaget af min kæreste, og han ved det stadig ikke. Det kan lade sig gøre uden at nogen opdager det, HVIS I er 100% enige om, at ingen nogensinde skal vide noget...
Men pas på du ikke bliver forelsket i denne affære, for så mister du også din mand...

Mig selv

skam dig kvinde Konen
at gå bag ryggen på den mand du elsker eller siger du gør, og så endda mens han slider i det for at du sikkert kan blive snotforkælet, føj siger jeg bare, du er filme et sølle eksemplar på det kvindelige køn

Fortsat god dag

og pladder med dig! moster grethe
hvis hun er så voksen som du mener, er det da lidt underligt at hun lever i et fast forhold, ikke? Nu ved vi jo ikke om hun ovenikøbet har lovet ham troskab, - men du synes måske også det er vældig 'voksent' at bryde alle sine løfter for lidt lir.

Og det handler ikke om burka og kvindeundertrykkelse. Hvis 'hun' havde været en 'han' gjaldt de samme principper. Man er tro hvis man har lovet troskab ellers skrider man.

Tsk Tsk
Tsk Tsk Tsk Tsk Tsk

Prøv med sandheden loejsermand
Fortæl åbent og ærligt din partner at du har lyst til at have en affære. OG tag konsekvenserne.

Alt andet er fejt, ondt og egoistisk

MVH
GL

utroskab jada77
Hej ville lige svare dig ang utroskab, jeg synes at det er det værste der findes,har du det ikke godt med din mand så synes jeg hellere at i skulle gå fra hinanden det en bedste løsning, for så synes jeg ikke man kan stole på hinanden mere og så er der ikke mere tilbage, har selv prøvet det på min krop 2 gange, og troede at det gjorde han ikke mere, det gør ondt på modparten, så hvis du vil være fair over for ham og dig selv så gå fra din mand og så kør et forhold til ham, og gør du ikke det så er du ikke værd at samle på som kone, så vil jeg håbe at han opdager det, og du får et regulert spark i røven.