Hvad giver du din kæreste?

Hvad giver du din kæreste? Erika.
Jeg har fundet en lidt alternativ gave til min kæreste i år. Dog ret dyr i forhold til mit studiebudget :-D

Han har hele tiden sagt at han trænger til en hobby (det gør han ved Gud også, han sidder bare og læser bøger :-)). Han er blevet inspireret af mine musikhobbyer, så nu har jeg simpelthen givet ham et guitarkursus i gave! SÅDAN.
Er meget spændt på hvad han siger til det. Han kan låne min guitar og min guitarstemmer, så han får ingen udgifter af det hold.

Har fundet en sjov og god lærer på hans alder, så der skulle være håb for at han har lyst til at fortsætte og dermed komme lidt ud :-)

Det er efter hans eget ønske at han gerne vil lidt mere ud og lave andre ting, end bare at nusse i sine bøger, men det med at kaste sig ud i noget nyt, kan jo være lidt svært :-)

Hvad giver du din kæreste til jul? Og ville du blive glad for at få et kursus i julegave?[:D]

kanon gave... anonym
jeg har lige foræret min kæreste et elklaver. Han spiller godt, så det kommer mig til gode [:D]

selvfølgelig ville jeg blive glad anonym
for et kursus i julegave, hvis min kæreste fandt på det og det lå inden for mit interessefelt

smart! Palex
Ja det er sgu en cool gave - meget federe at få sådan noget end en jakke/trøje/duft :) (ja hvis det da er noget man interessere sig for)

Jeg er jo så af hankøn - men jeg kan faktisk også godt finde ud af at købe gode gaver til min kæreste (selvom jeg har meget svært ved at give en økonomisk ligevægtig gave - hvilket også er træls)

Sidste jul fik min kæreste cocktail-dress fra en jordansk designer/skrædder som passede perfekt - hun blev super glad indtil hun fandt kvitteringen (ved et uheld) og så den havde kostet 3-4 gange mere end min gave - så i år har hun været meget obs på at der skulle være et max på gavestørrelsen.

men ja - jeg har så snakket med et italiensk lingeri hus i Milano, gennem en italiensk ven og har bestilt en sød/små fræk natkjole hjem til hende, hun ønsker sig godt nok en pyjamas men jeg kan, som mange andre fyre, ikke lide at piger (kærester) sover med tøj på, men den her kan jeg da godt liiige overkomme ;) - så må man jo bare håbe at det er noget hun kan lide

Var enige om ikke at give gaver til Slankepigen
hinaden pga vi begge ikke har så mange penge så vil hellre give til hans dattter på 1½år, jeg maler lidt for hyggens skyld og han så dem en dag (vi bor ikke sammen)så faldt han for dem og sagde han ønskede sig malerier af mig.
Jeg blev glad for det er billigt for mig men samtid viser han at han kan lide den kreative del af mig og ønsker at have det på væggene.
Dejligt smil

En gave der holder groller
Jeg synes det lyder som en smadder god gave. Hvis det er noget han bliver glad for, er det jo også noget som holder resten af livet.
Jeg ved ikke helt hvad min kæreste skal have, men jeg skal da helt bestemt finde på noget godt[:D] Måske noget afslappende for han arbejder og læser alt for meget.

Noget til HENDE Knapt så rig
Det lyder da rart for din kæreste at du kan finde ud af at købe gaver, men du skal måske lige huske at det ikke er alle der har penge til at købe sådan nogle gaver til deres kærester. Jeg ved da at min kæreste gerne ville give mig hvad som helst, og omvendt, men det er bare ikke økonomisk muligt. Men jeg ville blive glad for at få en gave til 20kr hvis jeg vidste at der var en sød tanke bag, uanset om min kæreste havde været millionær.
Mht din gave i år, ville jeg nok finde på noget at give hende som ikke var til dig selv[;)] hvis du forstår. Jeg tror da at hun vil blive glad for en lækker natkjole og er da også sikker på at hun vil nyde at lade dig se hende i den. Men giv hende lige noget ekstra som er 100% til hende[:)]

Gaven der skal gives, selvom det er slut EnFejlVudering
Min kæreste og jeg gik fre hinanden for nu små 14 dage siden, men jeg ville give ham en personlig gave, da det er den første jul vi er sammen.
Så bestilte en medaljon(nøglering), hvor hans initialer og ynglings citat er graveret ind i. Gør lidt ondt at vi nu ikke er sammen, men syntes stadig gaven er hans, da den er lavet til ham, så ønsker stadig han skal have den:)
Min pointe var egentligt bare at personlige og gennemtænkte gaver varmer mere hos mig:)

FED gave Erika.
Har selv lige købt et digitalklaver og er SÅ glad for det :-)

Og ja, det er altid dejligt at høre andre spille :-)

Super gave

Perfekt Erika.
Har aldrig givet sådan en gave før, så var lidt spændt på respons. Og er spændt på hvad han kommer til at synes om det :-)

Tak for svar

Den er ihvertfald alternativ og personlig Erika.
[:)] Ville også selv blive glad for sådan en gave.

Lyder som om du er supergod til at give gaver, men ja...der kan hurtigt opstå nogle diskussioner mht hvor meget man skal give for, da man ikke gider være den "nærige" kæreste[:D]

Jeg ville blive vildt glad Erika.
hvis det var mig der fik et maleri min kæreste havde lavet (hvis han malede altså).

Det er helt fint at man indgår den aftale ikke at give hinanden noget eller bare give hinanden noget småt. Det plejer også at knibe for mig omkring december/januar måned, for det er der alle regninger falder. Det SUGER alle penge ud af mine konti. ALLE penge![:/]

Tak :-) Erika.
Glad for folk synes det er en god ide.

Min kæreste har samme "problem", han arbejder og læser hele tiden. Han ville have godt af, at hvile hovedet med noget helt andet

Øv, det er jeg ked af at høre.. Erika.
og så lige inden "nu skal vi alle hygge os" tid.

Jeg er ganske enig i, at personlige og gennemtænkte gaver varmer mest. Sådan har vi det vist næsten allesammen :-) Også derfor jeg synes det kunne være en god ide at give ham et kursus, i stedet for nogle cd´er, bøger eller andet af den kaliber.


Håber du får en god jul under alle omstændigheder[:)]