Hvad giver du FCK i karakter?

Hvad giver du FCK i karakter? simon-says
I henhold til hånelovens §4 stk. 5 afsnit 2 står der:
- Thi den som ikke pudser min glorie, skal ingen glorie have.
Citat: Bestyrelsesformand ”Flemse” fra Frelserens Have

Nå, men der skal jo gives karakter for aftenens FCK præstationen, og jeg foreslår at der gives efter den rynkede folkeskoles 13-tals karakterskala.

- Jeg giver holdet fra Østerbronx et blankpoleret 8-tal, da de egentligt gjorde glimrende lige indtil små 10 minutter efter pausen, så tabte de pusten og der var ikke længere noget bid i løven, ~…ej heller noget pels tilbage C”,)

- En fodboldkamp varer efter international standard 2 x 45 minutter, plus det løse, og ikke 60 minutter da det er forbeholdt oldboys. Derfor kun et 8 tal!

*FedeBritt* - glad for sporten fodbold

Rent 13 tal forza Aab
er det mindste de skal have for den flotte præstation, DonØ køber preben elkjær og sætter holmstrøm i front til retur kampen, så går de helt afgjort videre..

Hej FB Anonym
ud og kør
http://www.hmi-basen.dk/r11x.asp?linkinfo=14142&include=00000

Træner fadæse B1903 rules
Egentlig har FCK en solid trup, og med en større udnyttelses% helt fremme kunne rsultatet ved pausen godt have været 2 mål i FCK's favør.
Men der mangler en Peter Møller box-spiller, der både fylder i hovedspillet og som er giftig. Det gør Berglund ikke. Derudover manglerd er en midtbane general der tør og kan tage ansvar og som kan skyde hårdt fra distancen. Endelig var det en klar fejl at lade Grønkjær spille mere midt en venstrekant - og en endnu større fejl at sætte ham på toppen da Pimpong kom ind.
2. halvleg manglede nerve og vilje fra FCK's side. De havde muligheden for at tage sejren - men lod sig presse tilbage af Ajax - som bortset fra når FCK slappede af præsterede et rimeligt kombinationsspil. Dommerpræstationen var uhyrlig ringe, og betød at kampen aldrig blev sammenhængende og intens.
-- Så alt i alt; til læderet igen, og find en ny Møller og Goldbæk.

Af sted til Afrika! F_CK
Der mangler helt afgjort en ny forsyning slaver fra det sorte Afrika, dansk fodbolds redningsplanke.
Det er for dårligt, at Don Ø ikke har turdet gå længere ud i bush'en for at støve det sorte guld op, der findes garanteret masser af talenter der kunne sende F_CK videre i turneringen.

Om føje år kan vi læse om endnu et histirisk møde i junglen, hvor Don Ø udbryder: "Dr. Bjerregård, I presume!" - og så er ringen sluttet i dette spil om millionerne, hvis løsning helt sikker skal findes ved Nilens kilder - endnu en gang...

VI vender os om og sover videre...

Højst et DR X
7 Tal

Ajax bare bedre kaiogkaren
taktisk og teknisk. Et 5 tal.

*Kok* von dé Klown, sgu da ikke et 5-tal simon-says
Det fortjener ingen, end ikke FCK.

Så prøv venligst igen, og denne gang imens du er vågen C",)

*FB*

Hej Gentofte simon-says
Dit view af holdet kan jeg sagtens nikke "Ja" til, og glimrende skrevet.

*FB*

Okay, det er din karakter simon-says
Tak for bidraget.

*FB*

Yes sir Avkat
Jeg ville give dem 8 pil ned :)

De havde overtaget næsten hele første halvleg.. Og kunne sådan set have været foran ved slutningen af denne. Ajax havde sådan set kun 2 store chancer og dem skulle de selvfølgelig score på...

Men jeg håber da at FCK finder på et eller andet når de skal mødes igen om 13 dage...

Mere kan det ikke blive til Bluefox
Hjemmebane, 40.000 tilskurer, egne forventninger i top....kokken har ret. Mere end 5 kan det ikke blive til. Man taber 2-1 og det er ikke godt nok hvis man vil med i CL. Undskyldninger er der mange af men de var bare ikke i form til at klare 2 x 45 minutter mod en middelmådig modstander. Skadefro eller jantelov: Så kan de lære det! Ham Niels Christian "er der en norsk journalist jeg kan banke på en jysk roemark" Holmstrøm og Flemming "Guds gave til Dansk fodbold" Østergaard

Min mening dinmate
Jeg vil gerne give karakteren lille 9tal, Pga de første 60 minutter. Ajax havde intet at komme efter de første 45minutter og det er kun manglene skarphed foran målet der gør FCK ikke vinder halvlegen. Synes det er syndt og for ringe FCK ledelsen ikke har skaffet en erstatning for Santos, igår manglede denne 3 angriber. Det er set udfra hvordan kampen skifter karakter, da berglund går ud og man sætter en Jesper Grønkær op i angrebet....Grønkær er ikke en angriber og bliver det aldrig. Så kære FCK køb forhelvede 1 eller 2 nye angribere.:)

10 ville jeg havde givet FCK www.brondby.com
Hvis de ellers havde konditionen i orden, men de ender på et 7tal

Hahaha nok det mest Jacob Fodsved
griner svar jeg længe har set.....:o9

Den fede keder sig ja.