Hvad har gjort dig glad idag

Hvad har gjort dig glad idag hende der
Ihhh, er bare så glad. Har netop været på vægten, der viste, at jeg nu har tabt mig 8 kilo, så mit bmi er gået fra 26 til 23.
Jeg vil gerne tabe mig 6 kilo mere, men det kommer forhåbentligt nok - måske ikke til denne bikinisæson, men så til næste.

Hvad har gjort din dag til en god dag?

Dit indlæg Lagermann*
Hej hende der

Dit indlæg er det der har gjort mig glad idag [:)] Det lyser ud af dine ord hvor vigtigt det var for dig, at tabe dig. Og jeg sjkal da ellers lige love for at du gør noget ved det! Det er dælme godt gået du [:)]

Tillykke med din nye vægt. Og tak for at du gjorde mig glad idag [:)]

Mvh Lagermann

tak for de søde ord hende der
Tak for de søde ord!
Ja, jeg er rigtig glad, og bliver vejret som de lover i morgen, vil jeg tage på standen og vise min nye figur frem - noget jeg ikke har gjort i flere år :D Fortsat god søndag aften.

Kunne ikke sove for varmen - Morgenfrisk mand
- stod op klokken 4.00 - kørte i 'snegletempo' en tur på min motorcykel rundt mellem marker, skov og egnens forskellige søer...

Holdt mange små stop på vejen - så legesyge rævehvalpe, morgenkåde heste, jagende rovfugle og masser af naturens andre morgen-oplevelser..

Hjemme igen klokken 8.00 - Fruen sov som en sten endnu - kaffe på sengen til hende som start på en dejlig Søndag......

Godt gået med dit flotte vægttab!! [;)][s]

lyder skønt hende der
Det lyder sørme også hyggeligt. Det tror jeg, at jeg vil gøre dig efter her en af dagene i min ferie - hvis jeg ellers kan få min kæreste med. Ellers må det blive på cyklen uden moter ;)

Svar Micha
Torden vejret, men desværre kom der ikke så megte :(

Regn og torden Diops
Ja regn og torden skønt men ja for lidt;-)

Besøg hos en veninde flaks
Jeg sov på en sofa i stuen.
Fuldstændigt uden varsel, kommer hunden ind og smider sig lige oven på hovedet af mig. Og vil kæles med.
Jeg fik dog vejret og gelejdet den ned af mit ansigt. Så fik den en nussetur¨. Klokken var meeeget tidlig morgen og jeg fik sovet lidt igen.

At min mistro blev gjort til skamme anonym
og at jeg naturligvis kunne stolle på mine venner.

Noget var blevet væk efter festen igår - jeg var sgu ked af det og meldte ud til dem at jeg følte mig bitter over at tab og mistro skulle ligge i kølvandet på en god fest.

2 timer efter var det forsvundne tilvejebragt i uberørt stand!

Total fedt at TAGE FEJL i sådan en henseende. Jeg har sagt undskyld til dem allesammen. Det føltes VILDT fantastisk at tage fejl når det handler om mistro. Det styrker os rigtig meget.

Tillykke med vægttabet Anonym
men det skal jo heller ikke overdrives. et bmi på 23 er HELT fantastisk fint. Max er 25 - så hvis du taber mere kan du jo også blive undervægtig. Det er så OGSÅ risikabelt - men på en anden måde end overvægt. Håber du får verdens skønneste strandtur i morgen.

At jeg fik lov til at se Tour de France Cykelfreak*
fra start til mål, mens kæresten tog til et udendørs svømmebad. Og hold da op for en dramatisk etape. Og så med Andy Schleck som vinder.

Dét gjorde mig glad [:)]

Min mand når han er bedst Lykkelige mig
At vágne ved siden af min mand, putte mig ind til ham og kysse godmorgen.

At give ham morgenmad på sengen. Røræg, ristede pølser, toast, te og friskpresset appelsinjuice, hans yndlingsmorgenmad.

At have dejlig sex med ham i morgensolens lysstribe på sengen

At komme ud af et langt afslappende bad og opdage at han havde støvsuget og vasket gulv overalt.

At gå tur i den danske sommer, ad små villaveje hvor børn plaskede i små badebassiner, græsslåmaskinerne summede og folk i alle aldre kom cyklende med håndklæder og bøllehatte på vej til stranden imens duften af grill sneg sig ud igennem hækkene.

At mærke hvor meget han elsker mig.

Det har været en skøn dag! Sådan nogle søndage med bare os to, skulle der være nogle flere af!