Hvad har jeg gjort forkert?

Hvad har jeg gjort forkert? ubeskrivelig ensom
Jeg har aldrig følt mig så ensom før i hele mit liv.

Min bedste veninde, eller det troede jeg da hun var, ignorere mig pludselig fuldstændig. Det startede for 14 dages tid siden, hvor hun kom i skole, sagde ikke hej til mig og satte sig foran mens jeg sad bagved. Hun allierede sig med en fælles veninde, som jeg på dette tidspunkt havde det meget svært med, da jeg havde erfaret at hun havde misbrugt min tillid.. Det fortsatte sådan hele ugen. de sad sammen, de snakkede sammen, de arbejdede sammen i gruppearbejde og ignorerede bogstavligtalt mig.
Jeg skrev til hende om fredagen og sagde at det var noget mærkeligt noget.. men hun var hurtig til at lægge skylden over på mig. og at jeg havde forandret mig, og var snobbet. og det var første gang jeg hørte det fra hendes side. hvorfor har hun ikke dagt noget, i stedet for at ignorere mig?
men vi blev enige om, at vi skulle snakke igennem når hun kom hjem fra en uges ferie.

ugen efter hørte jeg intet fra ikke. nada.. så hende i skolen, hvor jeg spurgte om hun havde haft en god ferie. ja, den var fin svarede hun. og så ikke mere.
sådan er det fortsat, og jeg prøver indimellem at sige noget til hende, for at forsøge at bryde det her åndsvage noget. men hun svarer mig bare kort, surt og nedværdigende.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?

hende hun "allierer" sig med, er en pige som jeg havde det rigtig godt med. og snakkede mere med hende end hun. og jeg kunne godt skrue charmen på, og møve mig ind hos hende. men det kan jeg ikke, efter hvad hun gjorde mod mig. og det ved min "bedste" veninde godt.

Men nu føler jeg bare at alle vender ryggen til mig. Hendes kusine er en anden af mine gode veninder, og har lige fundet ud af, at hun har løjet overfor mig om noget, som hun ligeså godt kunne have sagt, uden det ville skabe røre mellem os.

Har aldrig følt mig så alene før [:*(]

Rolig nu Den rare person
Lyt godt efter. Hvis du 100 % sikker og mener at det er ikke din skyld at hun vil ikke snakke med dig mere og lignende så synes jeg ikke at du skal værdiætte hende så højt oppe. Tænk på fred og find glæd. Hvis du hver gang går over til hende eller prøver at snakke til hende og hun lader som om ingen ting. Så synes jeg at hun har forandret og er totalt snobbet mere end du er. For du har virkeligt forsøgt at komme i samtalen med hende men det ser ud til at det ikke lykkedes. Lad hende selv dog kommer. Du skal aldrig værdisætte en, når de er ikke din fejl. Og det er dum gjort, synes jeg. Være en stærk pige. Der findes andre som ønsker at have en veninder som dig, der er så trofast mod en og er altid sammenhold. Prøv at forholde til dig selv i et stykker tid og se hvad der vil ske. Tager ud og besøger andre venner, hvis du ellers har eller nogle bekendte. Familie er også nogle gang godt at være sammen med dem. Giv lidt tid til dig selv. Også synes jeg ikke at du skal bruge ordet ensom. Er verden ikke stort nok til dig? [;)] Man plejer at sige der er altid plads til en selv her på jorden. Hvis du forstår hvad jeg egentlig mener. Altså at der findes også andre som vil gerne være sammen med dig.

Den rar person

Hvis det er forgået som du beskriver her anonym
Så er det ikke dig der har gjort noget forkert,men hende.

Jeg kan heller ikke rigtig se anden løsning end at du ikke opsøger hende igen,men undgår hende.

Det er hende der er en dårlige veninde, ikke dig.

Mon ikke at nogle af de andre, inden længe finder ud af hun er en varmtluft ballon, og søger tilbage til dig.

De færreste gider bruge tid på lunefulde personer, man ikke kan regne med.
Så du vinder på den lange bane.

Det er ikke sikkert det hjælper dig lige nu, men efterhånden som andre ser det samme, så kommer du på banen igen.
Det går i sig selv.

[s][l][:)]

din stakkel ayla1978
jeg er 30 år gammel, men jeg kan sagtens huske hvordan det er at være ung, og meget afhæning af veninderene, og at være "in" og med.

Jeg kan godt forstå du er ked af det - hvis jeg var dig ville jeg skrive et brev til hende !

Jeg ville skrive alle dette :

Kære X

Jeg er meget ked af hvis jeg har sagt, eller gjort dig noget der har såret dig - det har på ingen måde været min menning, og det undskylder jeg virklig !

Jeg savner dig meget og håber at vi kan få snakket ud om hvad grunden er til at du er sur på mig - for jeg ved det ikke ?

Jeg holder så meget af dig, og vil ikke midste dig !

Kærligst X


Så har du ihvertfald spillet bolden op til hende - kommer hun ikke til dig, ja så er hun ikke en god veninde, og så er der nok ikke så meget mere du kan gøre.

Jeg kan trøste dig med, at alt det fnidder fnadder, der altis er mellem piger, bliver meget bedre når du bliver ældre :) det hjælper selvfølelig ikke nu.

Send hende et brev - ikke på sms, og se så om hun ikke kommer :)


Ayla

veninde svaret ubeskrivelig ensom
Min veninde har af sig selv lige skrevet, om jeg var med på at starte på en frisk.

Jeg har svaret, at det vil jeg gerne. For selvfølgelig vil jeg gerne det.. Men ved ikke om jeg bare skal lade tingene ligge, eller om jeg skal sige noget til hende? Sige at jeg føler hun har behandlet mig dårligt eller noget? Vil det ødelægge mere end det gavner?

P.S. tusind tak for jeres råd, de har hjulpet mig meget (:

du skal ...19888
snakke med hende om det, fordi hvis du bare glemmer det kan det være at det sker igen.. det er vigtigt at få snakket tingene grundigt igennem..