hvad hvis den næste messiah vælger ikke at komme?

hvad hvis den næste messiah vælger ikke at komme? ewrtdyhjm
kunne det i teorien lade sig gøre? hvis messiahen sagde, glem det, lad verden gå under... messiahen er vel efter alt at dømme et almindeligt menneske der har fået tildelt en opgave, og han kan vel selv vælge hvad han vil gøre!?

hvem er ham/hun/den/det bend
mig ikke forstå?

Nu har mennesket sagt Messias' komme er nær ... jalmar
´


... i næsten 1974-78 år - Jesus var den første der sagde at Tiden var nær, og lige siden er det blevet Profeteret bombastisk flere gange pr. århundrede bl.a. af JV'erne ca. hvert 10 år i de sidste 120 år ... Spørgsmålet er, om det ikke bare er en smart måde, at trække folk til Kirken, men især til sekterne på ... Det er hele grundholdningen bag JV's lære f.eks., og har været det siden 1878, at Jesus ER kommet, har været her, og at resten = Guds (JW/WTS's)overtagelse af de verdslige regeringers ødelæggende styre står lige for døren - Første gang skulle med 100% sikkerhed have været 1914-15 - Og de efterfølgende med endnu større sikkerhed??


Med venlig hilsen

jalmar

Ned på kontoret MalteFnalte
Mon ikke han skulle gå den tunge gang ned på kontoret hos gud og få århundredets skideballe? Sikke et uvejr at rende ind i[:D]. Men gud må vel acceptere det, da ALLE burde have deres egen frie vilje. Så må han jo gøre tingene selv for en gangs skyld(HeHe).

Det samme kan man vel sige om Antikrist. Hvad nu hvis han valgte at nedlægge arbejdet? Så skulle gud og Satan vel afgøre det ved verdens størtse boksekamp.....

MalteFnalte

når man er blevet korsfæstet en gang Oraklet
har man sikkert ikke ret meget lyst til en reprise,
man bliver jo klog af skade.