Hvad i alverden sker der i hovedet på..............

Hvad i alverden sker der i hovedet på.............. elway
http://ekstrabladet.dk/112/article1086396.ece

Normalt linker jeg ikke til artikler, men det er så langt ude det her, at jeg lige måtte vise den.

Hvis det var min knægt, så have jeg (af ren arrigskab) kunne løbe den knallert op.. Også tror jeg næppe et los i hovedet var det eneste der skete ved ham.. (må man ikke sige det ved jeg godt.

I weekenden, så jeg den artikel om "Baby P", og selvfølgelig har det også noget at gøre med jeg selv har fået Alexander, men da jeg læste hvad den engelske knægt har været igennem i sine 17 mdr´s liv, der have jeg sgu svært ved at holde tårerne tilbage, det må jeg indrømme..
Hvad kan få 3 voksne mennesker til at gøre den slags ??

Jeg linker heller ikke til den møgavis - men Læser
http://ekstrabladet.dk/112/article1086318.ece

Vi andres weekend var også ødelagt af den historie. Jeg tror de skal håbe på, de kommer til at sidde RIGTIG RIGTIG længe, for det bliver vist svært at holde sig i live efter straffen er udstået.

provokation sugartroll
De har skulle vise sig over for nogen - tror jeg da...
jeg tror det har provokeret knallertkører at faderen har givet dem tegn til at sænke farten, og derfor har knallertkøreren først sigtet efter faderen men da han undveg sigtede føreren i stedet efter den fireårige...
han skulle vel vise han ikke var til at kommandere med, og at der ikke var nogen der skulle bestemme hvordan han kørte sin knallert...
jeg håber politiet finder han der har sparket barnet og pigen der sad bagpå, (medvirkning til vold)...

Dybt underligt Læser
Kan godt forstå du bliver rasende.